En kötü gününde yanında olduğum insanlar bir gün yalnız bırakıyorsa hata kimdedir?

hatalar hiçbir zaman tek taraflı değildir ve yaptığım hatanın arkasında durabilecek kapasitede birisiyim. Bunca zaman birçok insana değer verdim birçok insana destek oldum. Burada veya buranın dışında fark etmez. Ağlayanın gözünün yaşını sildim. Aman kötüsü de ne oldu biliyor musunuz gözünüzün yaşını silmeyen insanlar benden daha değerli oldu Ben itiraz ettiğimde isyan ettiğimde ise hatalı oldum. Bunca zaman dürüst oldum bir hatamda ihanet etmiş oldum. Neden insanlar sadece karşısındakinin hatasını görüp iyiliklerini çöpe atar ve Kendi hatalarını da görmezden gelir?

En kötü gününde yanında olduğum insanlar bir gün yalnız bırakıyorsa hata kimdedir?

20 Aralık 2025 cumartesi 11.13

Güncellemeler
6 ay
Süper bir soru sordun Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! En kötü gününde yanında olduğum insanlar bir gün yalnız bırakıyorsa hata kimdedir?