Nelere müsaade ettiğinize pişmansınız?

Nelere müsaade ettiğinize pişmansınız?
Olmaz mı..
Mesafemi korurum genellikle lakin bazı zaman içimin ısındığı samimi gördüğüm insana karşı o mesafemi esnetirim ve yakınlaşırım. Halbuki insanların gidici olduğunuda adım kadar eminim, misafiriz her birimiz. Ve bu benim hayatımda hiç şaşmıyor. Kendimi övmek gibi bir derdim yok lakin iyi niyetimin, kabullenişlerimin suistimal edildiğine inanıyorum 🤷♀️
Ha öyle ahım şahım pişmanlık duymuyorum orası ayrı, yinede mesafeyi sabit tutmak lazım 🥳
Yazarken aklıma ne geldiyse sinirlenmişim jdjdj
Ne demek 🙏
Senin var mı? 😀
E o zaman bu şarkı bizlere gelsin aynı duyguyu paylaşanlara ahahah iyi dinlemeler 🥳
https://youtu.be/9O0jlmIXn5Y?si=cCzTG9dSMwjlRpnx
🙏😇
Evet, var. Değmeyen insanlar için çoğu zaman kendimi yok sayıp öncelik olarak onları görmüşlüğüm var. Kavga çıkmasın diye alttan aldığım, bile bile görmezden geldiğim davranışlar, karşımdaki insan çok değer verdiğim biri olduğu için beni üzmesine izin verdiğim zamanlar oldu. Pişman mıyım? Evet, öyleyim ama geçti gitti diyorum kendi kendime. Pişmanlıklarım da olsa onlar bana ait şeyler ve beni ben yapan şeyler.
Elbette var bazen kırmamak için ya da iyi niyetle bazı şeylere izin veriyoruz ama sonradan keşke burada dur deseydim diyoruz Genelde pişmanlık da karşı taraftan çok kendimizi ikinci plana attığımız anlara oluyor genelde
Ya ben kızla arayı bozmaya çalıştım ama dediğim gibi peşimi bırakmadı nasipte tuzaklar kurulunca kurtulmak nasip oldu kuzen dersek onla zaten konuşmam muhattap almam kendi kendine tuzaklar kuruyor hased çünkü
Bazen insan “Bırak ne olacaksa olsun” diyerek kontrolü elinden bırakıyor ve olayların gidişatına kapılıyor. Ancak bu akışın kontrolden çıkıp seni rahatsız ettiği ya da kırdığı noktalar kesinlikle düşünülesi… Ben de hayatımda bazı anlarda fazla müsamaha göstermişimdir ve keşke sınırımı daha iyi belirleseydim dediğim olmuştur. Ama şunu unutma; bunlar hep birer ders! 🌱
Cevap
7Cevap
Evet oda hak etmeyen gereksiz insanlara fazla değer vermek oldu
Bir insana gereğinden fazla değer verirsen , beklentini yüksek tutarsan elde edeceğin tek şey hayel kırıklığı olur
Olmuştur illaki bukadar hayatımda ama etkisi devam eden yok.
Hayır yok, müsaade ediyorsam pişman olmayacağımı bildiğim içindir
Evet, var.
İstemeden de olsa müsaade ettiğim bazı insanlar pişmanlığım oluyor, mesafemi korumak zorunda kalıyorum.
Ne demiş büyüklerimiz; "Büyük lokma ye büyük söz söyleme." demişler. İşte bizim pişmanlığımızda buradan geliyor.
Şükürler olsun öyle bir pişmanlığım yok, bana o pişmanlığı yaşatabilecek arkadaşlarım da yok çevremde.😄😌
🙏🖤
Var olmaz olur mu? Yanlış insanları doğru sanıp kalbime girmesine müsade ettim mesela. Pişmanım
İnşallah. Geçmesi biraz zaman alıyor sadece ama her şey geçiyor sonuçta
Teşekkür ederim
İyi niyetimin kullanılması. Bu zamanda iyi niyet farklı algılanıyor.
İyi bir eş olmak istedim iyilik yaramıyormuş onu öğrendim knk
Arkadaşim dediğim birinde yaşadım bunu attığı kazıkla taçlandırdı
Yakına gelince sohbeti sarar diyorum, sonra hiç geliyor siliyorum. Ben uzaktan seviyorum ya müsadeyi artık güle güle veriyorum.
Onun bana yanlış yaptığını bile bile sevdiğim için görmezden gelerek devam ettiğime pişmanım
Var. Kırmızı çizgilerim çoktur. Ne zaman aşşam başıma iş gelir.
Evet her seyyy
herkes kötü diyecek kadar
İnsanların canı istedikleri an bana hemen ulaşabilir olduklarına izin vermek
Var evet
Evet var
Evet var
Fazla değer verip pişman olduğum oldu.
Aklımda olan yok ya
Olmadı, ufak tefek varsa da ben de yer etmemiş.
Böyle bir şey yaşanmadı
Var jsn
Herkesin vardır ya jsn hayata gelmek birinci pişmanlığım gerçi seçemiyoruz onu da 😂
Çarpılcam valla 😂 tamam demem (şüpheli) jsn
Tamam demem 😂🌸
😂🌸
Pişmanlık = ben
Evet var
Olmuştur.
Çok vardır
Oluyo ara sıra
Hayır hiç olmadı
Var tabi.
Fazla yüz verdim
Çok oldu