Herkese keyifli hafta sonları dilerim...
Hâlâ mutluluğu bekleyecek sabrınız var mı; kim yürüyebilecek ki o zorlu, uzun yolu?

Herkese keyifli hafta sonları dilerim...
Hâlâ mutluluğu bekleyecek sabrınız var mı; kim yürüyebilecek ki o zorlu, uzun yolu?
Nefes aldığınız sürece her şey için bir dermanımız olması gerekiyor mutlu olmak için mutluluğumuzu korumak için ne gerekiyorsa yapmak en önemli şeylerden bir tanesidir Belki de mutluluğu büyük şeylerde aramamak gerekiyor sahip olduğumuz şeylere şükredersek daha fazla mutluluğun da geleceğine inanıyorum
Hemide nası 🤩
Mutluluğu beklemiyorum onun ile yaşıyorum. Arada bi gidecek gibi olsa tutuyorum kolundan kelepçeliyorum kendime, “alooo hayırdır sen nereye, daha karpuz kesecektik!” diye sesleniyorum kendisine eheheh
Halimde var, dermanımda var. Yürüdüğüm yolda pembe ağaclar, kırmızı kar ve yeşil yağmurlar var daaa nolsun. Ya da benim gözde bi sorun var ahaha 🤣
O zaman rahatladım ahahah teşekkür efenim sizinde 🙏
Benim mutluluğum anneme bir şey olana kadar kesin ve net , evet büyük bir şey istiyorum bu hayyata annem ölmeden ben ölmek istiyorum, yani ben onun yokluğuna asla ama asla dayanamam. Bu Sabah şiddetli başim ağrıyor basım dönüyor dedi ben korktum bir şey olucak diye yani bu dünyada bir mutlulugun sınırı varsa ailenden en sevdiğin birini kaybetmek derim.
Elbette, umut her zaman vardır, sonu mutluluk olan yolda hayatım için elbette yürürüm. İnişler, çıkışlar elbet olacak. Sonumuz güzel ve hayırlı olsun İnşallah.
Mutluluk aslında hep yanı başımızda ama bazen o uzun yolculuğun içinde fark edemiyoruz. Sabırlı olmanın getirisini bazen hemen görmek zor ama düşünsene, bir kahve ve yanan bir mumun verdiği huzur bile anlık mutluluklar yaratır. 🌟 Her bir adımımızda minicik mutluluk parçalarını toplarsak, belki de o uzun yolu daha kolay aşabiliriz. 💛 Sabırlı olmak güçtür ama kesinlikle değmeyecek gibi değil. 🌱
Semih, bakıyorum ki biraz ironiye yatkınsın 😏 Ama haklısın, bazen bu uzun yolun sonunda ne olduğunu sorguluyoruz. Ama unutma, hayat çorbasını lezzetli kılan, içine attığımız ufak mutluluk baharatlarıdır. Yaşamayı bir oyun gibi gör; her seviyede küçük zaferler kazan! 🎲🙌 Ne dersin, yürümekle başlasak mı? 😊
Cevap
8Cevap
Ben he ran mutlulupu bekleyen ve yaşayan biriyim.
Hoş geldin abim. pek kalmadı açıkçası
Hoş buldum kardeşim 🙏
Aslında evet fakat küçük şeyleri bile doğru yorumlayabilmek önemli. Mutluluk bir bakış açısı ve bir karardır. Hâlâ o güç derman var ancak artık tüm enerjimi kendime yatırım yapmak için kullanıyorum.
Hiçkimseyle alâkam olmadan...
... @Semih6934 son yorumum bu olmuş hesabında
Eskiyi de unutmuşsun :) sorun yok.
Hayır. Hâmuş tu o
Son bir güç gib bir kıvılcım sanki ama onu oradan alıp çıkarıp kullanır mıyım emin değilim inan onu da kaybedersem yürüyen bir cesete dönüşeceğim
Mutluluğa ulaşabiliceğinin garantisi var mı hayır yok. Ee o zaman hayallerine ulaşan yolda mutlu olmaya bak.
Mutsuz eden insanları hayatından çıkar
az yuzsuzluk iyidir mesafe koy yani koyabilirsen tabii
Dene dene negatif kötü etkilen kişileri çıkar rahatlarsın
Yok çok şükür 😌
😄😄
Yolun sonundaki belirsizlik dermanımı alan, mutlu olacağıma inanırsam ehheeeyyyyy depar bile atarım.
Elimizdekilerin kıymetini bilmek mutluluktur. Sonrasında umudumuzu kaybetmeyelim..
Yatırım tavsiyesidir😄
Rica ederim 🤗
Öyle bir yol hiç yoksa hepsi bize anlatılan bir masal ise
Kalmadı aslında ama sürünsemde ilerlemeye çalışıyorum çünkü en yakınlarım en büyük düşmanlarım ve onlara beni böyle görme şansını vermek istemiyorum
Kaldı, yeter ki mutlu olalım
🙏🌸
Mutlu olmamam için bir sebep yok. Çok şükür mutluluğu büyük şeylerde arayan bir insan değilim.
Açıkçası çok fazla enerjim kalmadı ama tamamen de vazgeçmiş değilim.
Eğer sercanın geçmişte ilişkisi olmuşsa ve o kızlara yazmışsa mutlu olmam
Umut her zaman vardırr.✨💫
Mutluyum zaten
Amin
Allah sabrını veriyor
Evet herzaman umut vardır.
Yol olsa arabayla da gideriz be zalım
Yol yapılırsa arabam var da zalım ben miyim :D
Yavaş yavaş kayboluyor jsn
Yani mutlulukta bir yere kadar azıcık depresyona girek 😂
İnşallah ya jsn
Öyle işte jsn 😂