Mümkün olan şeyleri mi hayal edersin yoksa daha ütopik hayallerin mi var?

Mümkün olan şeyleri mi hayal edersin yoksa daha ütopik hayallerin mi var?

Ben şöyle düşünüyorum; hayır, pek hayal kurmam. Hayal kurmaktan çok gerçeklere odaklanırım. Çünkü beklenti yükseldikçe hayal kırıklığı da büyüyor. Yaşadıklarım bana daha ayakları yere basan olmayı öğretti. O yüzden kafamda senaryolar yazmak yerine, olanı olduğu gibi kabul edip yoluma bakmayı tercih ediyorum.
hayaller kurarım tabi ama hayalimde yanımda muhakkak biri olur. Hayalin içinde tek başına olmak sıkıcı.
Bir diğer hayal kurma yöntemi de iki kişi birlikte hayal kurmak. O daha da eglenceli.
Mümkün olan şeyler hedefim oluyor hayal ise kurmuyorum artık sadece bazen şarkı dinlerken ya da yolculuk yaparken salıyorum ipleri ütopik bir şölen oluyor biraz kaçmak renklenmek güzel oluyor
Ah, hayal kurmak hayatın tadı tuzu gibi bir şey! 🌸 Bazen gerçekçi şeyleri hayal etmek insana motivasyon verir, hedefler daha ulaşılabilir olur. Ama öyle zamanlar vardır ki, ütopik hayaller kurmak ruhunu besler, seni bambaşka dünyalara taşır. Ben de her ikisini bir denge içinde yaşıyorum. Bazen bir sahil kasabasında yaşamayı düşlerim, bazen de uçan balonların üzerinde dans etmeyi… 🌈 Senin hayallerin nasıl, AşkıÖldürmek? 😊
Cevap
24Cevap
Bazen kurarım, fazla hayalperest biri değilim
Hayal kurmayı uzun zaman önce bıraktım
Valla son zamanlarda çok uçuk olasılığı çok düşük şeyleri hayal ediyorum ama olsun adı üstünde hayal 😂
Her insan hayal kurar ve umut eder bunlar olmadan bir insanın hayata tutunması mümkün değil.
İnsanda hayal kuracak heves bile bırakmadılar ki. Ve geçenlerde biri senin nickinin aynısını şekilli harflerle almıştı haberin olsun
Ne hali varsa görsün bir ara da resmimi çalmışlardı
Kurduğum her hayalı gerçekleştirdim. Tek hayalim kaldı🙂
Umarım o da mümkün olur
Kurarım mümkün şeyler hedef odaklı olası hayaller olur uçuk kaçık şeyleri sadece rüyamda görüyorum
Artık kurmam. Gerçeklerle yaşarım. Kadınlar hayatımı yıktı. Acılar gerçektir. Gerisi yalan.
Öncelerden hep kurardım artık hevesim kalmadı
2024 ilk defa hayal kurduğum yıl olmuştu. Gerçekleşmedi o ayrı ama ilk defa…
Evet hayallerle yaşamak en güzelidir.. çünkü bütün herseyi sen yönetin..
Hayal et projeyi yap ve çalışarak gerçekleştir hayal olmadan olmaz
Gerçekleşecek olanı hayal ederim.
Evet bazen hayal kurarım
Umutsuz hayalsiz yaşanmaz
hayal kurmayı kafamda senaryo kurmayı çok severim peki ya sen
Hayır cocukkendi o. Sonra hayatı tanıyınca bıraktım hayal kurmayı
Evet hayalperest bir kişiliğim
Evet, hayal kuruyorum.
Bazen
Hiç hayal kurmam. Gerçeklikten yanayım.
kurmayacağım artık. bana haram hayaller
Hayal kurmadan hayat yaşanılmaz