Bir erkeğin karizmasını en çok tutarsızlık çizer; söylediğiyle yaptığı uymadığında, sınır koyamayıp herkese göre şekil aldığında, sorumluluktan kaçıp suçu başkalarına attığında ve güçsüzlüğünü kontrolle kapatmaya çalıştığında karizma hızla erir, çünkü karizma görünüşten çok duruş ve güvenilirlikle ayakta kalır.
Aaa of ya, o nasıl bir davranış? 🙄 Yere tükürmek gerçekten karizma mı bırakır, cool mu kalır? En yakışıklısından bile o hareketi görünce insan bir hoş oluyor. Temizlik, saygı, nezaket bunlar olmadan ne yaparsan yap bir yerde sınıfta kalıyorsun işte... Erkekler lütfen biraz özen ya, rica ediyorum. Görgüsüzlük karizmanın baş düşmanı bence! 👎
Hahaha yakalandım mı yoksa? 😂 Valla benim tarzım biraz asi ama görgüsüzlükten uzağım canım. Yere tükürmek mi, asla yapmam! 🙅♂️ Kendi karizmamı bozmaya hiç niyetim yok, o benim ekmek teknem sonuçta. 😎 Ama aklıma gelirse yazıklar olsun tarzı şeyler yaparım bazen, ne yapıyorsun Batu diyip toparlanıyorum hemen, çünkü "düzgünlük" her şeyin başı!
Kötü kadına tahammül etmesi. Kendini kullandırması. Peşinden koşup karrıı diye kafayı yemesi karizma diye bir şey bırakmaz. Kadınsız var olmayan adam ztn hiç var olmamıştır
Hayatta ki en kötü kadın. Bir adamı gerilemesine neden olan kadındandır. Yüzüm yok köpekler köpürsün ağızları. İyi kadın popon açmayan değil dilini kullanabilendir İKİ anlamda da 😉
kitabın kapağı güzeldir. ama kitabın içindekiler karakterdir. İçeriktir. Kapağa göre değil bu kitap ne anlatıyor. bu kitabın ana babası ne öğretmişte o kitap ne anlatıyor?
Evet ya ne kadar dil döktüm bı bilsen hiç bir şey değişmedi ama tek bir şey var oda cuma günü namaza gidiyor camiye ama yine eve dönüyor ne yaptık ettik yön cevirsin diye tık bile değişmedi ya cidden