Bendeki tebessüm senin mutluluğundan mı çalışıyor da bu kadar rahatsız oldun? İnsan biraz kendiyle barışık olur, başkasının gülüşünden elektrik kesintisi yaşamaz bu kadar kötü olmayın...

Bendeki tebessüm senin mutluluğundan mı çalışıyor da bu kadar rahatsız oldun? İnsan biraz kendiyle barışık olur, başkasının gülüşünden elektrik kesintisi yaşamaz bu kadar kötü olmayın...

Cevap
14Cevap
Evet bi kaç defa bi kaç kişiden hissettim.. karşılıksız olunca umursamıyor , karşılıklı olunca cezbedici oluyor
Evet hissederim ve anında uzaklaşıp yok sayarım hiç umrumda olmaz...
Evet hissettim hissediyorum da zaten ama beni etkilemiyor. umurumda değil.
Hissettim ama beni etkilemez bu, etkilemedi de hiç.
Evet hissettim hissediyorum da
Hissetmez olur muyum her yerdeler shdhf
Evet hissettim öyle bir enerji sessiz bir kıskançlık ama bil ki başkasının ışığı seni karartmaz sadece kendi gölgenle yüzleşmek gerekir tebessümüm senin mutluluğundan besleniyor ve rahatsız eden ruhlara karşı sessiz bir güç olur fark etmeden içindeki fırtınayı yavaşlatır huzurunu bozamazlar çünkü gerçek ışık içinden gelir ve senin yanında hep parlar
Evet hissettim yanındayken kendımı aşırı huzursuz hissediyordum o kadar belli edıyordu ki kendını aramızın bozulmasından baska seçenek yoktu o kişi benim kader çizgimden cıktı zaten
Hayır. Olsa hissederdim, hislerim kuvvetlidir. Normal hayattımda kimsenin böyle hisler bekleyeceği biri değilim.
Çok fazla hissettiğim duygulardan biridir. Umurumda değil çünkü; herkes kalbinin ekmeğini yiyor.
Haset mi nedir bilmiyorum ama beni kıskanan çok yakın bir arkadaşım var kendime bile itiraf edemesemde çok belli. 🤧
Hissettim fakat bariz bir durum yoktu, bir süre sonra görüşmek istemedim o şekilde oldu
Bazen hissediyorum çevremde öyle insanlar valla yalan yok
Hissediyorum, olumsuz etkiliyor, görmezlikten geliyorum.
Çok hissettim ama belli etmedim..
Sessizce uzaktan seyrettim..
Kendi kendime boş ver dedim..
Evet Bana karşı haset olan vardı hala da var çabuk nazar değiyor bana
Hissediyorum Sanki birileri benim cano elinde dedikodumu yapıyor🤣
Bana karşı haset olan çoktur. Ben insanların her türlü enerjisini sezerim. Hele de sevmediğim biri olunca içim öfkeden kudurur
Herkesi kendim gibi biliyorum ve bana karsi ne hissettiği zerre umrumda değil beni de etkilemiyor açıkçası
Wp durumlarını bile görünce o kötü enerjilerini hissediyordum numaramı değiştim brhjdjdjjdjjd
Tabii ki hissederim insanda manen bir çekim vardır o hissettirir
Hissettim bu ağır ve boğucu bir enerjidir o enerjiden kurtulmaya çalışır insan
Hasetlik besliyenler oldu umurumda değil
Hemen hissederim uzaklaşırım
Hissettim beni etkilemeden gönderdim
Evet genelde nazar ediyorlar
Negatif bir hava olur zaten hissedersin hemen
hissettim. saldırmak istedim
Hayır hepsi çok iyi oyuncuymuş
Hissettim ve hemen uzaklaştım
Gülerim 😅
Yaralanmalarla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tarz negatif hisleri algılamak oldukça yorucu olabiliyor. Kimi zaman karşımızdaki insanların hislerini anlamak, bizde huzursuzluk yaratabilir ama bu hisler aslında onların iç çatışmalarını yansıtıyor. Haset hislerine takılmamalısın. Senin ışığın onların karanlığını büyütür; bırak rahatsız olsunlar. İnsanların negatif enerjisini kendini beslemek yerine onların kendi mücadeleleri olarak gör, ve bu tip durumlardan uzaklaş. 🌟