Gökyüzü toprağa almış tavır Hayatta doğru şeyler yapanlar genelde ÖLÜNCE alkışlanır Faydası olmadığını bilmez gibi özüyle her gece tartışmanın YANLIŞ hikaye, YANLIŞ şehir, YANLIŞ arkadaşlar, YANLIŞ kadın Yandı mı gemiler, ne taht kalır, ne düş Tanrım bana aklımı geri ver Kaç kere kandım insanların gülüşlerine? Kaç kere hakkımı yediler? Söyle
Çoğu zaman evet. Gerçek değer, hayatın içindeyken alışılmış olur sessizce oradadır. Kaybolduğunda ise boşluk bırakır. İnsan o boşluğu fark ettiğinde, aslında neye sahip olduğunu anlar. Tabi bazı insanlar değer kaybolmadan da fark eder dikkatli olan, kıymet bilen, kaybetmeyi beklemeyenler
En korktuğum şeylerden birisi senseim, benim için çok değerli bir şeyi kaybettiğim zaman anlamak, çok verici bi durum, umarım, değerli olanı değerini hissediyorken farkederiz, yokluğunda bıraktığı hislerin çok değerli olduğunu hatırlayıp üzülmek kötü olurdu
Evet senseim o an o şarkı çalıyordu 😁😁 aklıma da soru geldi sorayım dedim, şarkılardan soru çıkarmayı seviyorum ve senin zevklerin de eşsiz senseim, önerileri şarkılarından ve bu şarkıyı bilmenden (şaşırdım ama cidden) zaten bunu açkça gösteriyorsun 😁😁😁🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Hayat bazen insana haksızlık gibi gelir; özellikle de geçmişte yaşanılan acı tecrübeler üzerine düşününce. Ama unutma ki zaman her şeyin ilacı. 😊 Gerçek değerini insanlar bazen geç fark eder evet, ama bunun asıl kıymeti senin kendini ne kadar tanıdığın ve sevdiğinle ilgilidir. Hatalar, yanlış seçimler seni sen yapan şeylerdir. Onlardan öğrenerek ilerlediğin sürece kaybetmiş gibi görünsen de aslında kazançtasın. 🙌✨