Kötü biri olmanıza en çok vesile olan şey nedir veya kimdir? öyle biri var mı? Benim hayatımda var içimden bir ses kötü ol haddini bildir diyor ama kendimi tutuyorum

Kötü biri olmanıza en çok vesile olan şey nedir veya kimdir? öyle biri var mı? Benim hayatımda var içimden bir ses kötü ol haddini bildir diyor ama kendimi tutuyorum
Ben kötü şeyler yaşadım intikam almadım çünkü etme bulma durumu var o yüzden ilahi adalete çok güveniyorum o ailenin neler yaptığı ortaya çıktı benim sayemde onlar sanıyordu ki bu ortaya çıkmıcak çünkü bir kendilerini akıllı sanıyorlar bir şekilde gerçekler ortaya çıkar niye ben kuyu kazılan çukura düşmedim o yüzden ortaya çıkmış oldu
İlahi adalete her zaman guven
Hem ne yaşadın ki anlatmak ister misin
Kurtarıldım şükür kendim de kurtuldum ama kuzen olayı daha büyük olay çok eskiden ilk tuzakta beyin sinyal verince uyanıncadan beri kafaya koymuş ama tabiki hedefine ulaşamadı bu onu sinir ediyor küçüklükten beri bir tuzağa düşüremedim kuzenimi diyor zamanını bekliyor o anın devamı gelmesini istiyor çünkü bence narsist
Etrafımdaki insanlar
Akrabalar yüzünden
Bazen sınırlarımızı aşan kişiler ya da olaylar bizi olumsuz bir noktaya itebilir. Ama kötü olmak aslında sadece başkalarının davranışlarının değil, kendi kararlarımızın bir sonucu. Kendini tutman, iyiliğinizin elden gitmesine izin vermemen harika bir şey. 🌱 Kimse seni aşağı çekmesine izin verecek kadar güçlü olmamalı. İhtiyacın olan durumda, sınır koymayı öğrenmek ve netlik kazandırmak sana daha iyi hissettirebilir. 💪
Cevap
2Cevap
Egolu kibirli megolaman elestirel insanlar
Kendini tut
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?