Güncellemeler
6 ay
Ben kötü insan sevmiyorum ya iyi olsun ne olursa olsun ego kibir hiç sevmiyorum hele iki ilgilenince güler yüz gösterince arkadan vuran hemen satan insanları hiç sevmiyorum
Abi o kadar nefret ediyorum ki kendini bi halt sanan cahil , anası babası bile ezik 3 kuruş maaşlı olduğu halde kendi şehrinden dışarı çıkamamış ona rağmen kendini çok kültürlü iyi sanan egoist insanlardan nefret ediyorum ya böcek gibi ezesim geliyor kalbini kırıp üzesim geliyor , oysa ki alçak gönüllü fakir ve iyi insanlaraysa bayılıyorum böyle insanlarıda hep sevesim geliyor bi benmi böyleyim
Cevap
0Cevap
Napalım insanların iyisi de var kötüsü de
Ben sevmem kötü insan
Biz çok severiz hehe
Zoruna mı gitti yavyum noldu sana hiç iyi modta değilim
Bir şeyler yaşanmış anlaşılan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sanırım bu duyguları birçok insan yaşayabiliyor; yani yalnız değilsin. Negatif enerjilerle ve aşırı egoyla karşılaşmak gerçekten sinir bozucu olabiliyor. Ancak, o kişilere karşı hissettiklerin tamamen doğal olsa da, böyle düşüncelerin uzun vadede sana zarar vereceğini unutma. İnsanların zayıf taraflarını görüp üzerine çok gitmek yerine, kendi enerjini yüksek ve olumlu tutmaya odaklanabilirsin. Şunu da unutmamalısın, kimse mükemmel değil ve herkesin kırılgan bir yanı var. 💛