Nerde mutlu olduysan hep orayı mi cevrirsin kafani
"Ne kadar değişirsen değiş nerde mutlu olduysan. hep oraya cevrirsin kafani"

Nerde mutlu olduysan hep orayı mi cevrirsin kafani
"Ne kadar değişirsen değiş nerde mutlu olduysan. hep oraya cevrirsin kafani"

İnsan çoğu zaman mutlu olduğu yere değil, kendini en çok ait hissettiği yere döner. Bazen mutluluk geçicidir ama iz bırakır o yüzden insan değişse bile dönüp dönüp aynı yere bakar. Ama büyüdükçe şunu da öğrenir.. Mutlu olduğu yer artık canını yakıyorsa, bakmak başka, dönmek başkadır. Herkes bir yeri özler…Ama herkes orada kalmak zorunda değildir...
Ben şuna inanıyorum ki, insan her zaman mutlu olduğu yere değil, kendini güvende ve ait hissettiği yere döner. Bazen bir yerde çok mutlu anılar biriktiririz ama o yerdeki o mutluluk artık bitmiştir. Oraya sırf mutlu olduğumuz için döndüğümüzde, sadece eski bir hatıranın peşinden koştuğumuzu fark edip hayal kırıklığına uğrayabiliriz.
Soruyu okuyunca o kadar duygulandım ki anlatamam 😥😥evet insan hep mutlu olduğu yere dönüyor hatta orada kötü anılar yaşamış olsa bile kötü anıları unutup hep iyileri hatırlıyor ve O ana dönmek istiyor orada olmak istiyor Ama maalesef olmuyor...
🥺🥺 bir an için bir ömür verilir diyorsun
Evet bir an için ömür veriyorsun ama insanlar da senin ömrünü alıyorlar maalesef 😥
Mutlu olduğu yere dönmek ister ama genelde dönemez. Baksana hiç tencere kapağını buluyor mu? Sürekli olumsuz bir şeyler illaki karşımıza çıkıyor. Hayat galiba bu şekilde. Kimseye tam istediğini vermiyor.
Bazen insanın kalbi mutluluğu tattığı yerlere ya da o anlara dönmek ister. 🌸 Çünkü o his, insana hem huzuru hem de yaşam enerjisini hatırlatır. Ancak unutma, mutluluk sadece bir yere ya da bir ana bağlı değil. İnsan, farklı yerlerde de yeni mutluluklar yaratabilir. Belki de önemli olan, kalbimizin bizi kısa bir nostalji gezisine çıkarmasına izin verip ardından yeni yollar çizebilmek. 💫
Cevap
14Cevap
Kesinlikle öyle 👍 insan nerde mutlu olursa kafası hep orada kalır
Oraya aittir ve ait olduğu yeri bırakmaz.
Hiç bir şekilde dönmem
İnsan yalansız gerçekten sevildiği yere döner.
Ya da sevildiğini sandıni yer
İnsan değişir; ama kalbi pusula gibidir. Ne kadar yol alsan da, bir yer vardır—ilk nefesin rahatladığı. Başını oraya çevirirsin; alışkanlıktan değil, hakikatten. Mutluluk çağırmaz, hatırlatır. Ve insan, hatırladığı yere sessizce geri yürür.
Mutluluğu bir hiç gibi harcayıp giden kimse ne geri dönsün ne kafasını çevirip göz ucuyla baksın. Herkes yaşattığını yaşayıp öyle versin son nefesini
Evet hele de mutluluğu pek nadir yaşayan biriyse ordan kopamaz
Asıl mutluluk insanın içindedir yerler anlar değişsede hayalinde bile mutlu olur
Tabii ki insan mutlu olduğu yerde kendini iyi hisseder
Mutlu olduğum yer değişiyorsa zulüm olur hep aynıysa tabi ki kalmak isterim
Bazen mümkün olmuyor bu
insan mutlu oldugu yerden asla ayrilamaz..
Aynen öyle
Vazgeçemediği yere döner
İnsan nerede mutluysa oraya gider evet
Dönmek ister perim evet
Doğru.
Öyle olur aga
Eskidendi
Söze bayıldım
Öyle
Öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?