Nasıl bir vibe veriyor size? geçmişte tanıdıklarım şimdiye kadar iki yüzlü çıktılar.

Nasıl bir vibe veriyor size? geçmişte tanıdıklarım şimdiye kadar iki yüzlü çıktılar.

Ah ilk aşkımın adı da Orhan'dı, anaokulundaydım, gözümde canlandı koskoca mazi şimdi :D Sevdiğim nerede ben neredeyim mi diyim :)) Nerelerdesin Orhan, seni kader mi sakladı mı diyeyim, eski şarkılar çalıyor şu an dimacığımda.
Bir de Orhan Gencebay var, onu seviyorum bak, çok hem de, birtanedir Orhan baba.
Sevmediğim bir tane Orhan var, onu sevmiyorum ve o Orhan'a hakkımı helal etmiyorum, evet merhametli birisi lakin hakkımı helal etmeyeceğim, elbette gelecek hesap günü, bana yaşattıklarını yaşatsın hayat ona, Rabbim bana yaşattıklarını yaşatsın ona, yine de ona merhamet ederken buldum kendimi, biliyorum ki onun da bana yüreğinde merhamet var, hem zaten o merhametli birisi lakin laf taşıyor karı gibi, erkeğe hiç yakışmıyor laf taşımak, milletin arasını bozmak, nifak sokmak, erkeğe hiç hiç yakışmıyor, inanıyorum ki niyeti kaderi olacak o Orhan'ın, ağzı laf yaptığı için , onun yüzünden düşman bakışlarla muhatap oldum lakin niye onun yüzünden olsun ki onların düşman olacağı varmış, her yerde de Orhancığı suçlayamayız, aslında bana iyilik yaptı , Orhan sayesinde melek sandığım şeytanların yüzünü gördüm, kimin ne bok olduğunu gördüm, onların empatisi kıt, bunu gördüm işte , Orhan laf taşımasaydı ben bunları görebilir miydim, ha Orhan'a merhamet ettiğim oldu, onu sevmesem de lakin artık merhamet etmeyeceğim, kendime sözümdür, kendisine hiçbir duygu beslemeyeceğim.
Değdi mi beni karalayıp, herkesi bana düşman edip sinsi sinsi kenarda durup kendisini büyütmeye, değdi mi, ne kazandı, belki şimdi kendisine dua eden bir kardeşi olabilirdi burada, Orhan'lar iyidir , en iyisi de kan bağımız olmasa da canımla bağlı olduğum Orhan abimdir diyebilirdim, onun da haklı olduğu yerler var lakin ben hep cahillikten yaptım, o kendisine hayat boyu dua edecek bir kardeşini kaybetti, biliyorum ki yaptıkları dolanır ayağına, çünkü o bilinçli ve sinsi bir şekilde kötülük yaptı lakin şimdi o kadar huzurluyum ki, iyi ki Orhan sayesinde bazı kişiler yok hayatımda, iyi ki, çok şükür, şükürler olsun, bazılarının yokluğu mutluluk veriyor insana ☺️ Bu cihetten hakkımı helal etmesem de teşekkür ediyorum Orhan'a, laf taşıdığı için, bana düşman olmak isteyenleri bana fayda sağlamak niyetinde olmasa da bana göstermede payı olduğu için, teşekkürler Orhan, abi değil, sadece Orhan.
Şimdi burada sana dua edebilirdim Orhan.
Sen aslında onlardan farklısın, merhametli, tatlı dilli bir adamsın lakin işte.
Hakkım helal değil sana bilesin.
Seninle abi kardeş olabilirdik, öyle görebilirdim seni, yazık.
Bu arada Orhanlar'dan ben en çok Orhan Babayı seviyorum, o vakit Orhan babamızdan şu şarkıyı paylaşalım.
Orhan denilince aklıma yalnızca Türk filmleri geliyor nedense eski zamanlara ait olan, ve Orhan Veli Kanık geliyor. Onun dışında isimlere göre değerlendirme yapmıyorum.
İkiyüzlü aklı sadece bel altına çalışan insanlar oluyorlar
Yemin ederim doğru bak tam aklımdakini demişsin 🌺
Eig için teşekkür ederim canım 🤍🌸
Rica ederim canım 🤍🌺
Bir düşüncem yok ama hiç sevmiyorum şu ismi
Haklısın dostum
Ah Barış! Orhan ismiyle ilgili böyle genellemelere gitmek biraz riskli gibi. İsimden ziyade kişinin karakterine bakmak lazım be! Ama fotoğraf tam vibe'ın özeti olmuş. 😄 Belki şansına denk gelmiştir, hepsi de birbirine benzer diye bir şey yok. Yeni tanıştığın insanlara biraz kredi ver derim. Enerjine değer veren dostlarla karşılaşman dileğiyle! 😊
Cevap
22Cevap
Adı Orhan olan kimse hakkında yorum yapmak istemiyorum, kaç tanıdık Orhan varsa hepsi değişik
insanları isimleriyle değerlendirmiyorum. Şu isimdekiler böyledir demek çok yanlış bir tutum.
İsimlerle hiç özdrşleştirmem kişilikleri, denk gelmedi
Orhan Gencebay geliyor aklıma 🙄 severiz.
İyi şarkıcıdır evet 🙄
Tabii dünya kadar besteye sahip 🙄
Evet büyük sanatçı 🙄 soruyu da beğenir misin can öne çıksın
Sitede şu muhabbet ne zaman bitecek acaba.. Ne orhani bitti Ne aylini
O dediğinden haberim yok. zaten sorunun da kimseyle bir ilgisi yok. ha aklınıza biri geliyorsa onu bilemem ben tanımıyorum kimseyi.
Ben canım demekki
estağfurullah
Hiç öyle bir tanıdığım yok bir şey düşünmüyorum
Sitede bir haftadır Orhan Aylin bilmem kim muhabbeti dönüyor ama hiçbiri umurunda değil dfsff
Hiç haberim yok sdfsdf
Tanıdığım tek Orhan sınırda kişilik bozukluğu olan bir geydi.
Sanırım seven kimse yok sfsdf
ismi yani
ben adı orhan olanları karşı bir şey düşünmem ama bu ismi duyunca aklıma küfür geliyo ya shdhdh
sdhshs Sövebilirsin sorun yok
Okul yıllarında Orhan adında sadece bir arkadaşım olmuştu nötr baktığım biriydi onun haricinde Orhan Gencebay ile Orhan Hakalmaz gibi severek dinlediğim sanatçılar var
İnsanları isimleriyle değerlendirmiyorum ama insanlar genel olarak garipleşmeye başladı mesela gereksiz yere tripler sürekli kötülük peşinde olunması ve dahası çok tuhafıma gidiyor.
Hayatımda tek bir kişi tanıdım Orhan ne kadar konuşmasak ta iyi biri olarak hatırlayacağım onu duygusal net biriydi ismiyle alakali bir şey bilmiyorum
İsim analizine göre insan değerlendirmesi yapmayı tercih etmiyorum açıkçası bazen yanıltıcı olabiliyor
Orhan diye ne arkadaşım var ne de tanıdığım kişi..
Osmanlı döneminden kalan Orhan Gazi geldi aklıma
Orhan tanıdığım oldu ama isimle, bağlantı kurmuyorum. Kötüyse kendi kişiliğinin verdiği tutumdan bakarım.
Orhan'lar bana da kötü enerji veriyor. Padişah Orhan Gazi dışında sjsjs
Hiç Orhan adında birini uzaktan yakından tanımadım bilmiyorum 🤷♀️
Bir düşüncem yok, insanları isimlerine göre yargılamam.
Görseldekinin ismi Orhansa çok itici😃daha çok burçlardan birkaç tanesine ısınmam asla
Ben bir tane Orhan taniyrum oda Gencebay adamın dibi dibi gerisini Bilmiyrum ula
Lisedeki arkadaşım geliyor aklıma iyi bir çocuktu
Hiç bir şey düşünmüyorum jsn görseldeki adamın gözü neden öyle jsn
Orhan isminde tanıdığım var mı diye düşündüm de pek yok
Dayımın adı orhan genel olarak alçak gönüllü çogu ama tabi bilinmez
Bu zamana kadar orhan diye tanıdığım olmadı hiç ne söylesem yanlış olur
Orhan Gencebay ve Orhan Hakalmaz geliyor aklıma ikisinide severim 😌
İsmin yaşama bir katkısı yoktur Barış ☺️ iyi Orhan da vardır kötü orhan da
Bende iki tane orhan biliyorum biri zararsız kendi halinde diğeri de akbaba gibi 🤣
Bişey düşünmüyorum işyerinde iki tane Orhan adında arkadaşım var..
Tepkikolikteki orhan geliyor aklima bir de garip ama entelektüel tipler
aynen o geldi aklıma benim de
Orhan adı tanıdığım yok
Şu malum Orhan i mi diyon smnsnsns
Malum orhan kim sdfsdf
Sitedeki nsnd
Sitede orhan mı var hiç görmedim sdfsdf
Hadi canim nsnsn
Yalı capkin Orhan
he oda vardı dimi dizi karakteri
Evet yaa
Şu meymenetsiz vampir ne alaka ya hdksjdjsj
meymenetsiz işte sdfsdf alacakaranlık serisi karakteri
Evet iki yüzlü oluyor dizilerde izledim 😅
Kesinlikle :D
diziler özellikle
Negatif bir vibe veriyorlar shdfhs
şüphesiz sdfds
Kaos ortamı şimdiden oluştu bile sdsfdsf
kaosa gerek yok orhan adına milyon tane insan var hepsi bir değil tabi sdfsdf
Bazı işverenler soruyu şimdi özelden baaazı kişilere gönderir hzdfsjs
Kim kime ne gönderiyor anlamadım sdsdf sorunun kimseyle bir ilgisi yok genel bir soru :D
Aynen çok genel ya, arkadaşlar sakın yalnış anlamayın öylesine bi soru sadece😂🙏
Vardı bir kaç tanıdığım lakin iyi insanlardı bir kötülük görmedim
Orhan ismi bana da pek güven vermiyor.. hepsi aynı mı bilmiyorum da
Çapkın anne kuzusu ama sinsi şey£an
Orhan olanlar daha olgun kanka
Öyle önyargılı değilim...
Orhan adın da tanıdığım tek adamdan nefret ederim
Matematik hocam
Hiç tanımıyorum bilmiyorum
Sevdiğim insan profilinde değiller
Hiç tanımadım bilmiyorum
50 60 yaşında emekli dayılar geliyor jsjd