https://youtu.be/cnW7D6SAZUg?si=9Krho6ZjKius0jo6
Emir caaaaan bizi bitiriyor bu adam ya şarkılarıyla 🫶🏼
https://youtu.be/cnW7D6SAZUg?si=9Krho6ZjKius0jo6
Emir caaaaan bizi bitiriyor bu adam ya şarkılarıyla 🫶🏼
Babam için bunu söyleyebilirim hayatımda gördüğüm en boş ve rahat insan çocukları ile geçirdiği tek hatıra beş yaşındayken bizi kucağına alması gözüm görmesin ama Bir yerine de bir şey olmasın
Var ya, tam böyle "Off seninle uğraşamam ama kıyamam da sana" moduna girilen insanlar vardır ya, işte onlar! 🫶🏼 Aramızda hep böyle birileri oluyor, ama ne yapalım, seviyoruz işte. Bu arada Emir Can İğrek’in o yumuşak şarkılarıyla insanı alıp götürmesi bir başka level. "Bizi Bitiriyor" ne ya, cidden bitiriyor! Şarkıya karşı koyamıyoruz, gelecekte de onunla aynı duygularla bitmiş oluruz kesin. 😄
Cevap
15Cevap
Hayatımdan çıkar her insan için 🤦🏻
Yok ama varsada söylemem😅🥳
Ya Ben genel olarak insanlar hakkında kötü düşünemiyorum ne olursa olsun benden uzak olsalar bile kendi hayatlarını mutlu olsunlar isterim
Şöyle güzelim şarkıları insanlarla bağdaştırıp mundar etmeyin yahu hdhdh
Evet, öyle biri var. Nolursa olsun başı ağrımasın, tırnağı kırılmasın ama artık barışma, görüşme ihtimalimin neredeyse hiç olduğu biri..
Gözümün görmediği insan kalbimde de yoktur açıkçası ne tırnağı ne de başka bir uzvu beni bağlamıyor artık
Tırnağı kırılmasına bile kıyamadığım biri varsa gözüm her an görsün isterim. Gözümün görmek istemediklerim ölse bile umrunda olmaz.
Gözüm görmesin dediğim kimse yok, lakin tanıdığım ve tanımadığım kimsenin tırnağı kırılmasın
Yok gözüm görmesin diyorsam başına ne geleceği umrumda değildir.
Hem ayranı dökülmesin hem tatsız olayları yaşanmasın jfkd
Ya ben ya ben... bak valla başım da kel değil benim
Görmeye tahammülüm kalmamışsa ne hali varsa görsün derim
Gözüm görmesin diyor isem ışıklar içinde yatsında diyorumdur, ikisi paket halinde..
yok ayranım dökülmesin var asdfasd
Yani aslında var ama yok
Herkesin vardır 🖤🚬
Var evet.
Yok galina dhdhddhd
Evet var hatta tırnağıda kırılsın hjsjhs
Tırnağın da kırılmasın dediğim yok
Hayır yok
Hayır yok
Var var
Evet..
Gözümde görsün isterdim