Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
9 ayYalnızlık Hasret gelecek kaygısı istek arzu sevişmeye duyduğum istek.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 340 cevap paylaştı. Aylakçılıktan kaynaklanıyor.. azgınlıktan falan sanıyorsunuz
00 Yorumla
9 ayhissizlik yalnızlık 🥺 konuşacak dertleşmek için kimse yok o yüzden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayYalnız hissetmek sanırım bazen en zorşayam o yoksa gayet iyiyim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 992 cevap paylaştı.
9 ayGunduz uyudum uykum gelmedi
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 aySöyleyemem, ayıp 🤭
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı. Uykum olmadığı zaman uyumuyorum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 aybende ki yorgunluk oluyo genelde
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Direkt uyku gelmemesi
00 YorumlaUykum yok galiba 1 saattir dönüp durdum
00 Yorumla
9 aybu ara özellikle gündüz çok uyuyorum
00 Yorumla
9 ayMüzik dinleyip hayal kuruyom
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
9 ayDüşünceler fikirler planlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayyakınım öldü keşke allah veya öteki dünya falan olsaydı hala onu düşünmekten uyuyamıyorum
012 Yorumla- 9 ay
Var zaten
Cevap sahibi9 ay@Kutukutupensem maalesef yok :(
- 9 ay
İspat et
Cevap sahibi9 ay@Kutukutupensem kanıt olmadığı için yok diyorum zaten idida sahibi sensin senin ispat etmen gerekir :(
- 9 ay
Senin varlığın Onun varlığının ispatı
- 9 ay
Bi zamanlar biz yoktuk. Şimdi varız. Nasıl oldu bu?
Cevap sahibi9 ay@Kutukutupensem senin iddian yanlışlanabilir mi? gözlemle ve deneyle farklı koşullarda aynı sonucu verebilir mi
- 9 ay
Evet. Her zaman aynı
Cevap sahibi9 ay@Kutukutupensem yani dinin iddialarının bizzat bilimsel methodlarla ispatlanabileceğini mi söylyorsun çok güzel yani kendi dininde yanlışlanabilir diyorsun
- 9 ay
İspatlanabilir evet.
Yanlışlanamaz, hayır.
Cevap sahibi9 ay@Kutukutupensem yanlışlanamıyorsa bilimsel teori oluştururken sınıfta kalır bilmisel method ne demektir biliyor musun
- 9 ay
Yarın konuşalım mı
Var uyutmayan bırsey ama buradan dıyemıyorum
00 YorumlaUlan şimdi buraya yazılmaz ki 😅🙏😂
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiiç normal alışkanlık
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayDiş ağrısı, baş ağrısı. 😥
00 Yorumla
9 ayOverthink ve libido
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 948 cevap paylaştı.
9 ayErken çünkü daha
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 382 cevap paylaştı.
9 ayrezil anılar
00 Yorumla
9 ayIşık açık
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hiç bilmiyorum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cinler
00 YorumlaBenim izin vermemem
00 YorumlaStres
00 Yorumla
9 aysıkıntılar ve iş
00 Yorumla
9 ayCan sıkıntısi senle aynı
00 Yorumla
9 ayLibido
00 YorumlaLibido, seni?
00 YorumlaEnerji
00 Yorumla
9 ayAlışkanlık
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 609 cevap paylaştı.
9 aysıcaklar :D
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
9 ayYalnızlık...
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ayHer şey
00 Yorumla
9 ayYalnizlik
00 YorumlaKahve
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayAğlama krizim
139 Yorumla
Cevap sahibi9 ay@EnesBT teşekkür ederim
Cevap sahibi9 ay@EnesBT değil
Cevap sahibi9 ay@EnesBT yok bir konu vardı yine sinir oldum
Cevap sahibi9 ay@EnesBT ona bile yorgunum be gözlerim çok ağrıdı ama hala ağlıyorum
Cevap sahibi9 ay@EnesBT bazen diyorum ki hiç hayatta olmasa mıydım
Cevap sahibi9 ay@EnesBT hayır bak basit şeyler belki de doğru tamam yani sağlığım kaybediyorum bunun farkındayım kendime yaptığımın da farkındayım. Ama hayat her şeye rağmen güzel onun da farkındayım ama çok zorlanıyorum. İnsan ilişkilerinde belki de yavaş yavaş ruhum bu zamana ilişkilerine empoze olunuyor. Ve iyi bir kızken kötü kıza doğru gidiyorum ruhum kirleniyor. Ben bundan çok pişmanım. Ya da değer verdiğim insanların değersizlikleriyle uğraşmaktan çok pişmanım hayat garip bir yer sana resmen çarpıyor bazen de güzel bir yer bu aralar hep kötü yerlere denk geliyor ya da hakikatleri ben anlamıyorum
Cevap sahibi9 ay@EnesBT evet hayatı seviyorum ama çok zorlanıyorum belki de yok bir kişi değil birkaç kişi. Belki de her şey benim suçumdur. Hayatıma sevebileceğim bir insan girdi. Aslında o kadar da kötü değil şanslıyım belki bunlardan güçlenmem için hayat sürekli Bu noktadan vuruyor olabilir ama bunları hiçbirini görmek istemiyorum ve şu an hayata veda etmek istiyorum
Çünkü çok yoruldum belki de ben insan olmayı beceremiyordurum
Cevap sahibi9 ay@EnesBT hayır pes edebilecek bir insan değilim ama gerçekten zorlanıyorum ve insanlara bence yük oluyorum. Bunları hissetmem ve başkalarını anlatmam bile yük. Hatalarım var hatalarım içerisinde yüzüyorum. Sonra bir şey yapmasam da sayısız suçlamalar. Gibi şeyler benim ruhumu esir ediyor. Ruhumda bir kendisini suçluyor kimsenin veremeyeceği zararları ruhuma veriyorum yargılayarak yoksa hayatı seviyorum hayallerim var dedim ya uzun zamandır sevebileceğim bir insan karşıma geçti ama bu karanlık bir yer beni esir almaya başladı sanki. Az önce birisiyle de tartıştım gözyaşlarımı artık tutamıyorum ve sağlığımı da kaybediyorum
Cevap sahibi9 ay@EnesBT Enes kimse umrumda mı sence gerçekten umrumda mı seven kişiler var tabii ki ailem birçok kişinin hayatına dokundum. Şu an konuşmaya başladığım çocuk da iyi bir insan. Hakkımı yiyemem Ben sadece kendimi unutmuşlamaktan yoruldum insanlar yapmacık geliyor
Ben bu kadar kirli bir dünyada yaşamak istemiyorum Zaten beceremiyorum da ben de bu insanlara benzedim hatalarım var günahkar birkaç hatam var bir yoğun suçluluk hissi hissediyorum. Mesela çok yoruldum ben artık sağlığım hakkında insanlara buram ağrıyor demekten bile. Ya da insanların bana eğer böyle giderse bütün vücudun iflas edecek demelerinden çok bıktım. Ve kendime bu eziyeti yapmaktan da bıktım. Ve içimdeki küçük kızı sürekli yüzüstü bırakmaktan da bıktım her seferinde kalktım öyle yerde sürüklenen bir insan değildim ama karanlık yerim esir aldı işte hassaslaştım kırılgan bir insan oldum saçmaladım herkes yaşıyor biliyorum belki şu an şımarıklık da yapıyor olabilirim ama gerçekten çok yoruldum
Cevap sahibi9 ay@EnesBT ondan değil hayır insanlar gözümün içine bakıyor yalan yok. Ama bazılarına kırılıyorum ama bak bunu bilerek yapmıyorum yemin ederim ben de artık kendimi suçlamak istemiyorum hiçbir şeye karşı. Mesela abi ufacık bir hata yaptım diyelim yalan söyledim bu basit bir yalan diyelim toz Pembe eve geldiğimde ruhum o kadar huzursuz oluyor ki tövbe ediyorum tabii ki de bence ruhumun hala yaşadığını gösterir hala iyi bir insan olmaya çalıştığımı gösterir. Ama bazen diyorum ki sen ne kadar kendini iyi bir hayata doğru gitsen de kırılacaksın üzüleceksin ama yeniden ayağa kalkmayı bileceksin diyorum ama gerçekten kırıldığımda sanki dünyanın sonuymuş gibi hissediyorum nefes alamayacak kadar kötü hissediyorum belki her insan böyle hissediyordur belki ben gerçekten olayları büyütüyor durum hiç bilmiyorum belki de aptallaşıyor durum sadece kendimden nefret ediyorum
Cevap sahibi9 ay@EnesBT Aslında yerinde neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Ve eskiden böyle hissetmezdim. Kalkıp onunla mücadele etmesini ve pes etmek istemezdim. İlla da çözecektim yani sürekli kızım sen bu kadar kolay pes edemezsin derdim ve o gucu bulurdum şimdi yok. Hayır bak mesela yemin ederim şimdi okusam O yazdıklarımı anlarım ne demek istediğimi yani niçin yazdım ama abartı bana da gelir. Ama fiziksel bir böyle nasıl kalp sıkışması hissedince o üzüntü geçince aklım başıma geliyor yani
Cevap sahibi9 ayÜzüntüden yazıyorum aslında kırgınlıktan yazıyorum sonra geçiyor ama mesela üst üste gelince bazen diyorum ki yataktan çıkmayayım falan
Cevap sahibi9 ay@EnesBT evet ya aslında ben olayların bu kadar büyütülmesinin sebep vermiyorum herkesin başına gelebilir ve halen nefes alıyorsam umut vardır insan çıkmazlara girebilir bunu biliyorum. Dünyada sadece ben bu kadar şeyler yaşamıyorum. Belki de benim yaşadıklarım başkasına bir toz tanesi kadardır. Çünkü bazı insanlar yapayalnızdır Ben öyle değilim ki ailem var çok insan var beni seven insanlar var. Ama demek istediğim o değil! Mesela şöyle bu gerçekleri bilirsin. Ve hayatın ne olduğunu da bilirsin. Ama seni zorlayan şey içindeki histir. Suçluluk hissi gibi. Sadece insan merkezinde yaşıyorum ve karşımdaki insanı merkeze koyuyorum onun nankörlük ya da vefasızlık yapınca kendimi suçluyorum
Cevap sahibi9 ayTabii ki de biliyorum karşımdaki insanların nasıl bir psikolojide Ya da nasıl bir ruh halinde olduğunu bilemeyiz insanları yönlendiremeyiz çünkü insanlar biriciktir ve düşüncelerini istedikleri gibi söylerler. Benim demek istediğim. Bu kadar her şeyi bilip hala bu kadar aptalca düşünmek ve işte kavgam da burada başlıyor. Bak bu kadar farkındalığı biliyorsun ve hala kendini karanlığa ediyorsun ya işte bu.
- 9 ay
Bak senin sorunun ne biliyor musun? Kendini insanlarla çok kıyaslıyorsun. O karşındaki insan var ya, o da en mükemmel insan, hep kendini onunla kıyaslayıp kendini suçlu görüyorsun, ezikliyorsun... Yaşadığın sorunları küçümseme, herkesin başına geliyor, evet, yani? bu hayatı sen yaşıyorsun. O sorunları, sorun olarak görürsen ancak çözebilirsin. Geçiştirirsen sadece sırtında yük olarak kalır
Cevap sahibi9 ay@EnesBT hayır karşımdaki insan aslında kıyaslamıyorum. Mesela nasıl desem herkesin bilecek ve özel olduğunu savunuyorum herkesin değerli olduğunu da biliyorum benim derdim o değil! Ben birazcık anlaşılmak istiyorum. Artık yoruldum böyle paragraf paragraf açıklamakları Ben zaten biliyorum diyen insanlar olsun istiyorum etrafımı. Seni anlıyorum diyen insanlar olsun artık istiyorum anladın!
Cevap sahibi9 ayOf fiziksel olarak Ya da nasıl desem kariyer konusunda değil herkes mutlu olsun öyle bir şey değil yani kırgınlık ve anlaşılmak ve suçluluk hissi bu üç Duygu beni karanlığa doğru gidiyor götürüyor. Belki de bazı şeyleri kabullenmemek de olabilir
Cevap sahibi9 ay@EnesBT bulmak değil en azından bu kadar farkındalığa sahip olup anladın mı kendimi bu bataklıktan kurtarmaya çalışıyorum sadece tamam az önce bir şey yaşamıştım ondan dolayı da bu kadar üzgündüm. Arkadaşlarımla kavga ettim. Ama yani dedim ya dünyada insan kıtlığı yok. Birçok insan var hayatından birileri çıkar birileri girer. Bunların hepsi normal şeyler. İnsan hayatı boyunca kendine baş başa kalacak ve herkes gidecek ama yine kendinle kalacaksın kendin yaralarını tamir edemeyi öğrenemezsen o büyür işte ben demek ki yapamıyorum
- 9 ay
Bence hayatında değer verdiğin şeyleri düzenlemen lazım, mesela insanlar diyorsun, anlaşılmak istediğin için onlara bir şekilde muhtaçsın, bu yüzden onları iyi görmeye çalışıyorsun. Sen kendini öncelesen, kendini anlamaya çalışsan olmaz mı? En azından bunun için çabalasan. Yazıyorum dedin, yazmak iyi gelir. Kendi kendinin psikologu olmak gibi
Cevap sahibi9 ay@EnesBT Ben mesela bunu neden yaptım altındaki sebepler neler filan diye araştıran bir insanım. Hayatımdaki birçok insana Aslında iyi görünmek için yapmıyorum içimden geliyor ama aynı şeyleri görmeyince bazen hırçınlaşıyorum. Sonuçta ben karşılıksız iyiliklerde bile mutlu olan bir insanın gerçekten güldüğünde gülebilmesini sağladığını da gerçekten mutlu olan hani yapmacık bir insan da değilim benim tek derdim sanırım kendim insanlar bana diyor ki mesela beni böyle bu yönlerimi tanıyan bir insan diyor başkalarına çiçek dağıtırken kendine Bu kadar acımasız nasıl olur ilk defa böyle karşılaştım diyorlar ben kendime bunu yapmak istemiyorum ki. Ama mesela bir ufacık bir hata yapsam başkalarından önce kendimi yargılıyorum kendimi sevmediğimden değil bu içimdeki his başkasından belki de geliyor yaşadığım travmalardan geliyor çünkü bu his doğduğumuzda bizde olmaz yaşadıklarımız çevreleyen olaylar hepsinin birleşimi bir şeydir sonradan öğrenilmiş bir şeydir
Cevap sahibi9 ayNeyse Allah'a emanet ol gerçekten teşekkür ederim.
- 9 ay
İnsanların senin iyiliklerini görmesini istemen anlaşılmak istemenden kaynaklanıyor zaten, ben buradayım, demek gibi bir şey.
Neden diğer insanlara iyisin, çünkü bunu bekliyorsun. Onlar da sana bunu vermiyor, vermeyince doğru olan bu sanıyorsun. Doğru olanın, kendine değer vermek olduğunu sanınca da kendini sürekli yargılıyorsun işte. Önce insanlara davrandığın gibi kendine davranmaya çalış
Cevap sahibi9 ay@EnesBT bak mesela birisi hata yapsa ben onu eğer özel hayatım değilse özel hayatımda olsun gerçi onu rahatlatmaya çalışıyorum onun bu dünyada yalnız biri olmadığını her şeyi hallolur kafasına girmeye sokmaya çalışıyorum ama mesela kendim bazen benim gibi bir insana ihtiyacım oluyor anladın mı çünkü o insan kaygılarının kurbanı oluyor ve bu kadar akıllı ve mantıklı zeki bir kızı unutuyor. Bazen bir ses bile sana iyi gelir ya. İşte o olmalı bence:)
Cevap sahibi9 ayBilmiyorum belki de acı çekiyorum görün artık biriniz de üzerine gelmeyin kafasına giriyor olabilirim. Sonra kendimi cezalandırmak için de kendimi cezalandırıyor olabilirim bütün suçun kendimde olduğunu gibi düşünüp çünkü başkasına kıyamam kıymıyorum da zaten. Diyeceksin kendin sevmiyor musun? Kendimi seviyorum ama küçük yaştan beri bazı şeyleri empoze edildiği için kendimi yargılıyorum. yani ona benzer bir olay yaşayınca diyorum ki beynim Zaten onlar da öyle demişti belki de haklılar ama haklı olmadıklarını %100 eminim ama beyinim bazen onlara inanmayı tercih ediyor
Cevap sahibi9 ay@EnesBT teşekkür ederim Allah'a emanet ol ve kendine bak
Teşekkür ederim Allah razı olsun
- Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı.
9 ayCan sıkıntısı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayYalnızlık
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayAcı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayİstiyorum şimdi
00 Yorumla
9 ayLibido ya
00 Yorumla
9 ay2. beynim
00 YorumlaMalum şey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ay2-3 harfli şeyler 🤣
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen şikâyetler, bazen de düşünceler insanı uykudan eder. 😕 Kafanda dönen bir sürü fikir, plan ya da belki kaygılar, seni uykunun huzurlu kollarından alıkoyuyor olabilir. Uyumadan önce zihnini biraz rahatlatmaya çalış. En sevdiğin güzel bir müzik ya da meditasyon iyi gelebilir. Tabii bir fincan bitki çayı da yardımcı olabilir. 🌿💕