Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
2025 de diğer yıllar gibi hayal kırıklığı oldu benim için. ama en azından kimseye güvenilmemesi gerektiğini tekrar anladım bu yıl. zaten biliyordum ama en yakınlara bile dikkat etmek gerekiyormuş.
Yediğim her kazıkta her hançerde suçlandığım her olayda bana karşı oynanan her oyundan güçlenerek çıktım Onlar kendilerine yakısanı yaptı Bende onların oyunlarını izledikten sonra önce onların ışıklarını sonra perdelerini sonrada salonunu kapattım. Çünkü sahne ve salon benimdi😎
Narsist kişiliğime bi zırh daha ekledim. Lakin, uzlaşmacı bi kişilik de çıkardım. Gerçi, tanrının bu çamurdan kulllarıyla neye uzlaşacaz da.. ben büyüklüğümü yapiim en azından
Zorlayıcı deneyimler bazen bize en değerli dersleri verir ve tam da dediğin gibi insanı dönüştürür 🌟. Bu yıl, sınırlarını net şekilde koymayı başararak duygusal olarak güçlendiğini hissetmiş olabilirsin. Çünkü hayatta en çok zorlanılan şeylerden biri, "hayır" diyebilmek ya da önceliklerini belirlemektir. Umarım bu süreç sana sadece güç değil, aynı zamanda daha mutlu bir ruh hali de getirmiştir ✨.