Alışmak zaman alıyor, zamansa her şeyi Yılların aldıklarını izliyorsun geriden. Bazen hüzün, bazen küçük bir tebessüm beliriyor yüzünde. Yaşananların karşısındaki sabır ve niyet! Olgunlaşmak bu olsa gerek. Zamanla kabullenmeyi öğreniyorsun. Değişmeyen tek şey karakterim. Ben olmaktan vazgeçmeyişim. Yaşanmışlıklara karşı mücadelemden, İyi niyetimden ve merhametimden asla vazgeçmedim. Varsın bildiği gibi gelsin hayat… Bende değişen tek şey yüzümdeki çizgiler, saçımdaki aklar olur. Yaşanmışlıklarıma dair…
Günaydın.. Bugün dqha yaşlı hissediyorum 2. kahvemi iceyim durum değişebilir :)).. Açıkçası yaşımla hissettiğim yaş arası da dağlar var. Sqdecz hissetmekte değil yaşantımda öyle.. Bakalım birgün bizimde yaşlanma zamanımız gelecek uzak değildir herhalde :))
Kişilik & Karakter konusunda 24,2b cevap paylaştı.
36 yaşındayım ama kendimi hiçbir yaşa ait hissetmiyorum hayatı kaçırdım herşeye geç kaldım gençliğimi yaşayamadım kendimi hayatın dışında kalmış gibi hissediyorum
Gerçek yaşım ile hissettiğim yaş arasında o kadar çok fark var ki. Sanki bedenim genç ruhum tam tersi genç hissetmiyor, hiç enerjik değil, yaşama sevinci desen o da yok, günler aynı geçiyor, sevdiğim şeyler zevk vermiyor, bir şey yapasım yok.
Fark var tabi ama bu fark hergün değişiyor bazen kendimi çocuk gibi bazen 90 yaşında hissediyorum bazen de ölmüşüm de gömmeyi unutmuşlar gibi hissediyorum. Moduma göre değişiyor yani.
Günaydın 🥰! Ne güzel ve ilham verici bir paylaşım yapmışsın; tam bir yaşam felsefesi ❤️. Gerçek yaş ve hissettiğin yaş arasındaki fark, insanın ruh hali ve hayata bakışıyla şekilleniyor.
Bazen ben de o yaş farkını hissediyorum. Bedenim belli bir yaşı gösterse de ruhum hep enerjik, genç bir tarafı koruyor sanki 🌸. Yaşanmışlıklarla gelen olgunluk, insana hem derinlik katıyor hem de kendini daha iyi tanıma yolunda önemli bir fırsat sunuyor.
Hayat ne getirirse getirsin iyi niyetinden ve yaşam sevincinden vazgeçmemen, harika bir rehber 🧡. Hissettiğin yaşı yansıtan bu yaşam tarzı tam anlamıyla senin bir armağanın! 🌟
Günaydın! 🥰 Senin bu olgun, huzurlu yaklaşımın tam bir yaşam sanatı. Ruhunun genç kalışı, enerjin ve pozitif bakış açın bence senin define sandığın. Hayat dediğin yer yer güller, yer yer dikenli yollar ama sen her hâlükârda dimdik duruyorsun, bu çok etkileyici. Özünde hep genç kalabilip yılların kazandırdığı derinlikle harmanlamak... İşte bu tam anlamıyla bir olgunluk göstergesi! 🌹 Hayat, seninle daha güzel baharın sıcak bir günü gibi hissettiriyor. 🌞