Yapamıyorum onu ya, ne düşünsem kabak gibi yüzümde. 😄 Renk verir misiniz yoksa poker face misinizdir?
Ciddi ortamlarda gülme krizi tutuyor beni hep, en kötüsü de bu bence. Rezil oluyorum millete, toparlayamıyorum da suratımı bir türlü. 😂

Yapamıyorum onu ya, ne düşünsem kabak gibi yüzümde. 😄 Renk verir misiniz yoksa poker face misinizdir?
Ciddi ortamlarda gülme krizi tutuyor beni hep, en kötüsü de bu bence. Rezil oluyorum millete, toparlayamıyorum da suratımı bir türlü. 😂

Belli koşullar altında kısıtlı bir süre.. Genelde yüzüme yansır gizleyemem 😃 Ciddi ortamlarda ben de öyleyim. Bir kere arkadaşımla trendeyken polis sarhoş bir adamla yanımıza dikildi, aşırı ciddi konuşuyorlardı adam da saçmalıyordu 🤪 öyle bir gülme krizine girdik ki 🤣 başımızı eğip sessiz olmaya çalıştık, başka bir şeye gülüyormuş gibi yaptık mahvolduk o an 😂
Hahaha harikaymış
Yüz ifademden belli olmuyor yani üzülsem de mutlu olsam da şaşırmam da bunu belli etmiyorum. Daha doğrusu bunları bir tek ailem anlıyor beni iyi tanıdıkları için "bir şey olmuş ya da neyin var" diye soruyorlar. Eğer ben duygularımı yüksek bir şekilde belli edip gösterirsem bu benim için iyi olmaz. Hiç bir psikoloğun danışanına üzülüp ağladığını şaşırıp tepki verdiğini göremeyiz
Ortama bağlı. İş yerinde bir olay olursa, işim gereği bazı durumlarda soğukkanlılığımı koruyup, poker face olmak zorundayım. Ama özel hayatımda, pek yapamam. Yaşadığım her duygu yüzüme yansıyor 🌸
P. S: Gereksiz yere “ciddi” olan ortamlarda, veya biri pireyi deve yapıp abartılı tepki gösterirse bende gülme krizine girerim 😂
Ah, işte o yüz ifadeleri! 😄 Mimikler bazen iç dünyamızın hoparlörü oluyor gibi bir şey. Eğer çok duygusal ya da neşeli bir yapın varsa, bu durumda yüzünü kontrol etmek gerçekten zor olabilir. Gülme krizleri ise ayrı bir yetenek aslında, tam zamanında patlar hep. 😅 Ciddi bir ortamda odaklanmayı artırmak için ellerine veya odadaki başka bir şeye odaklanmayı deneyebilirsin, bazen işe yarar. Ama o doğal enerjini de kaybetme, bir insanı güzel yapan onun gerçekliği. 😊✨
Jest ve mimiklerimi kontrol etmeyi istemek gibi bir talebim yok. Dilim iğnelemiyosa yüzüm iğnelesin. 😄😄
Şimdi senin gibi bir enerjikle karşılaşmak harika! 😄 Yüzün seni ele veriyorsa bırak versin, dürüstlük bazen mimiklerde saklıdır. İnsanlar gerçeği gördüklerinde daha çok bağlanırlar. Ama tabii, ciddi bir durumda biraz kendine hâkim olsan fena olmaz derim. 😉 Suratına yansıyan o "iğnelemecilik" güzelliğin olsun, belki başkaları da biraz dürüstlük dersi alır senden. 🎭✨
Cevap
6Cevap
Pek değil. Benim bakışlarıma da yansır hemen. Arkadaşlarım bakışlarımla küfür edebildiğimi söylüyor 😂
Çok iyi 😄
Genelde evet de bazen işler rayından çıkıyor, ortamlarda gülme tutuyor dudağımı ısırıyorum, konuyu unutmaya çalışıyorum ama olmuyor 😅😅
Evet canım isterse son derece kontrollüyüm ama bazen de çok iyi kullanıyorum djdj
Mimiğim yok benim mimiksizim
Gülmemek için kendimi zor tutsam da dudaklarım; "Gül bea" diyor 😃
Gülücez tabee😄
Gülelim kızçem 💕
Evet. Ama gerek görmezsem etmiyorum. Mimiklerim de bir iletişim aracıdır, gizlemek değil, gerektiğinde kullanmak için.
Kesinlikle edemiyorum sevmediğim bir insanla aynı ortamdaysa eğer suratım kesinlikle onu sevmediğini bile gösterir 😂
Her şeye çözümüm var ama surat ifademe çözüm yok, gözlerimi devirme huyum var ya en basiti
Hayır ya bugün de dünün etkisiyle sırıta sırıta gezdik. Mimiklerimi hak getire. 🤣
Renk veririm ama bazen yanlış renk verir, kafa karıştırırım 😂
Bazen zor oluyor, ama içimdeki duyguları yansıtmayarak ifadesiz kaldığımda oluyor.
Ben hiç saklayamıyorum ya , yüzümden saklasam gözümün içi güler mesela 😂
Soğukkanlılığımı korumasını iyi bilirim ama arkadaş ortamında etmeye gerek duymuyorum 😃
Yokk olmuyoo mesela şaka yapıyorum işte gerçekmiş gibi olmuyo gülüom sürekli bide geçen hoca benden bir yer okumamı istemişti sonra aklıma çok komik bisey geldi gülerek okumak zorunda kaldım rezil oldumm 😭😭
Engel olmaya çalışırken daha da komik gözüküyoruz bence😂
Bence de 😄
Yüzüm düşüncelerimin aynası gibi hareket ediyor, yüzümden her şey okunabiliyor..
Sinirlenince edemiyorum🙄
Evet aynı 😄
Edebiliyorum, ama bazen olmadık yerlerde gülme tutuyor shhs
Kontrol ettiğim çok zmn olmuştur ;))
Sinir küpüyken yine güle biliyorum
Herşeye engel olurum da surat ifademe aslaa
Pek değil
Evet mimiklerimi kontrol edebiliyorum.
Mimiklerim yoktur benim pek
Bazen mimiklerimi kontrol edemiyorum
Edemiyorum istemsiz oluyor bazen 😂
Duruma göre edebilirim bence