Bir buçuk saat olucak galiba jdjgk bekleme ihtimalini bilerek erken çıktım 🤦🏼♀️ uykum geldiiii
7 gü
Bir buçuk saat olucak galiba jdjgk bekleme ihtimalini bilerek erken çıktım 🤦🏼♀️ uykum geldiiii
1 saat o da orta boy mu büyük boy mu kahve söylemiştim kahvemi içip kalktım. O da son bekletişi olmuştu zaten🤣 giderken de arayıp "geldim ben gördüm seni" dedi ben de "son görüşün bu zaten." demiştim. Sonra az ağlamamıştı
Niye olacak canım 🤣 hayır iş dolayısıyla 15 dakika gecikeceğim arayıp insan gibi söylemişim. Tamam beklerim ben sorun değil demiş bu konuşmadan ne anlarsın kişi orada değil mi meğersem arkadaş 15 km mesafede yakın hemen giderim diye öyle demiş. Bir de bunu normal bir şeymiş gibi söylüyor 🤣 beyin büyük nimet ama ne yazık ki herkes kullanamıyor.
lan yoldayım demesin aradığımda orada gibi konuşmak başlı başına sorun zaten ben 15 dakika geç kaldım 1 saat de kahvem sürdü düşün :D insan gibi dersin ben de bir yerdeyim işimi halledince geleceğim diye. Beyin, olgunluk, sosyal iletişim kapasitesi insanlarda olması gereken 3 önemli özellik
Beni o kadar kıskanıyorlarki kudurmaktan beni üzmkw için nelere yaptı kızlar ama canım yine de her daim zirvedeyim bana bir şey olmadı o slakalarda ellerinde olandan da oldular
Bir buçuk saat beklemek gerçekten insanı sıkabilir, özellikle de uykun gelmişse 😴. Bazen erken çıkmanın böyle ters bir etkisi olabiliyor. Benim de bir keresinde bir arkadaşımı iki saat beklemişliğim var, o an zamanı durdurmuş gibiydim resmen 😅. Umarım bekleme süren bir an önce sona erer ve keyfin yerine gelir!
Cevap
9Cevap
10 dakikadan fazla beklemem. Bir iş görüşmesine gitmiştim mecburen 2 saat bekledim doktorun işi varmıştı
Kusura bakmayın diyip yanımdan geçip gitti 10 kere djf
Ne ameliyatı yaw geçmiş olsun
En çok bi kaç saat birilerini beklemişimdir 🙃
Dana arkadaşım beni de o kadar beklemişti dff
Bekle beni anne bekle beni... elbet bir çıkıp geleceğim...
sözleri geldi aklıma ne densen
Beklemem. Beş dk sonra basar giderim. Genelde istemsiz bekletiyorum
Ben o konuda cok hassas biriyimdir gercekten ne bekletmeyi nede bekletilmeyi hiç sevmem
Bu her kim olursa olsun bekletilmek hoş değil o şansı 1 defa veririm
Bir saat kadar beklemiştim ya bir tane arkadaşım çok mıy mıy gelmek bilmiyodu 😹😹
Sanırım 40 dkydı ama genelde beklemem çok
2 - 3 saat falan
Zamanında iş için baya bekletilmiştim
40 dk bekletildim
Beklemem o kadar
30 dakika falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?