Bolu'da yaşıyorum
Ehliyetim ve arabam yok
24 bin maaş
Ailemle yasiyorum
Sizce neler yapabilirim
Birileri olmak zorunda mı yanımda mutlu olmak için
Bolu'da yaşıyorum
Ehliyetim ve arabam yok
24 bin maaş
Ailemle yasiyorum
Sizce neler yapabilirim
Birileri olmak zorunda mı yanımda mutlu olmak için
28 yaşına göre normal 24k zaten büyük şehir olsa 35k filan alırdın gene aynı ücrete denk gelirdi bence sen mutlu olmasını bilmiyorsun sadece biri olunca mutlu olacağını sanıyorsun senin yerinde olsam mutlu olmasını ânın tadını çıkartmasını öğrenirim ve düzgün evlenme niyetli biriyle evlenirdim artık aile evinden uzaklaşma vakti değil mi? Zaten az çok birşkmişinde vardır evliliğe de yardımcı olursun ondan sonra istersen işi bırakır eve durursun
Araba olmasa da olur git 50cc motor alsanda olur ( 50-60k) araba olması bile cebe durduk yere zarar ehliyeti kursa gidip alırsın canım çok kafaya takılmalık şey değil bunlar
Mutlu olursun yaptığın işten mesleğinden ailenden çevrende enerji alıp vererek mutlu olmaya pozitif olmaya bak terste girse bazı şeyler onun pozitif tarafını bük ordan tutun uygun biri olursa evlen ama işini bırakma hanımlar ayakları üzerinde durması önemli mutluluklar dilerim
28 yaş, hayatında birçok şeyin şekillendiği, ancak aynı zamanda daha birçok yeni başlangıcın mümkün olduğu bir dönem 🌟. Mutlu olmak için birilerinin yanımızda olmasına gerek yok; mutluluk, kendi iç huzurumuzla ve hayatı nasıl algıladığımızla ilgili. Kendini geliştirmen için heyecan verici fırsatlar yaratabilirsin.
Örneğin, hobiler edinebilir, yeni yerler keşfedebilir ya da bir spor dalına başlayabilirsin. 🍀 Kendine koyduğun hedefler ve başardığın şeyler seni mutlu edecektir. Kendi huzurunu bulduğunda, gerisi zaten kolaylaşır. Ara ara kendine “Bu an beni neden mutlu ediyor?” diye sorup farkındalığını da artırmaya çalışabilirsin. 😊
Cevap
12Cevap
Kamka kendine hedef koy imlansiz dedigin onlari yapmaua calis ve kendini daha basarili hale getir
Bu söylediklerin yapılabilir ve kazanılabilir şeyler. Mutsuz olmanı gerektirmez.
Teşekkürler 🥰
Bolu guzel bır yer kac defa geldım
Kendine iyi davranan biri olması şart. Sana bu iyi hissettirecektir sıcak bir gülümseme ya da selamlama
Mutlu olmak için birine ihtiyacın yok.. Kendi keyif alacağın bir çok şey yapabilirsin :))
Soyler misin napabiliriim
Bu enin zevk ve ilgi alanlarına göre değişir.. Etkinliklere katılabilirsin.. Çeşitli kurslara gidip yeni insanlara tanisqbilirsin.. Hobiler edinebilir ayninortak paydada sohbet edeceğin kişiler bulabilirsin.. Mesela ben bu şehre ilk geldiğimde çok çevrem yoktu bisiklet kullandığım için birilerinile tanıştım vs derken şimdi bir süru ortak sürüş yol yaptığımız keyif aldıgımız her çevrende iş an oldu :))
Sorduğuna göre erkeksiz mutlu olamıyorsundur. Normal bir durum.
Hayır onunla alakalı değil asosyalim
Ondan
Sosyalleşirsin. Tanış konuş muhabbet et yavaştan açılırsın.
Ciddi anlamda tamama erdirecek birini arıyorum, hayatında biri yoksa tanımak isterim
Ehliyete yazıl kazanirsan birşeyleri başarmış olmanin mutluluguda oluyor
Mutlu olmak için insan istediğini yapmakla olur.
Boluda yaşayan birisi olarak bende mutsuzum
bul bir köle eğlen gitsinç
Mutluluk insanın kendinde.
Yalnız olsa bile mi
Kesinlikle ben yalnızım ve gayet mutluyum bunu şöyle açıklayayım kişinin kendini sureklediği psikolojiyle alakali
Neler yapabilirim sence kpss hazırlanmalı mıyım farklı şehir
Olcak olursa
Bolu kadro açmıyor
Hayır tek basına da mutlu olabılırısn
Akülü araba al
Ailen baskicimi
Sayılır neden sordun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?