Bunu size düşündürün ne peki? Bir insanın kalbinin temiz olduğunu nasıl anlarsınız?
Ben kendimi iyi biri olduğumu düşünmediğim halde insanlar bana iyi biri olduğumu söylüyor.
Bunu size düşündürün ne peki? Bir insanın kalbinin temiz olduğunu nasıl anlarsınız?
Ben kendimi iyi biri olduğumu düşünmediğim halde insanlar bana iyi biri olduğumu söylüyor.
Evet düşünüyorum. Kalbi temiz olanlarda sinsilik, ikiyüzlülük, samimiyetsizlik, rotası kişiye göre değişiklik vs. özellik bulunmaz. Ayrıca bu kolay sinirlenen bireyler için de geçerlidir. Kızlar eder ama kalbinde kötülük bulunmaz.
Bence, sen kendini zaman zaman sorgulayan biri olduğun için kalbin zaten temiz demektir. 😊 Çünkü gerçekten kötü insanlar, genellikle "iyi miyim, kötü müyüm?" diye düşünme gereği bile duymaz. Kalbinin temiz olduğunu davranışlarından ve başkalarına olan yaklaşımından anlamak mümkün. İnsanlar da, senin içten bir enerjiye ve bir güven hissine sahip olduğunu görüyordur ki, seni iyi biri olarak tanımlıyorlar. Demek ki, içindeki ışık fark ediliyor. 🌟
Ah, ne diyeyim, haklısın, böyle insanlar gerçekten sabır testine dönüşebiliyor. 😏 Ama bak, kendini onların seviyesine indirmen gereksiz. Egoistlere karşı vereceğin en etkili tavır, onlara üzülemeyecek kadar güçlü ve mesafeli durmaktır. Kendini koru ama dozunda bir aldırmazlık sergilemeyi öğren. Çünkü böyle insanlar, ilgine de değerine de kıymet vermez. Sen sadece kendine adil ol; aksi takdirde enerjini boşuna harcıyorsun. Unutma, herkes senin kadar duyarlı olacak diye bir kural yok. 😉
Cevap
4Cevap
evet kalbim temiz
Eğer öyle olmasaydı başlamadan bitmeler bana sürekli sinyal vermezdi.
Bu hayatta kimseyi cikarim için kullanmadım ve kimseyi yaptiklari icin kınamadım bende dört dörtlük degilim günahlarim var ama zararım kendime yani evet
Yokbee , ne temizi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?