Bence insan kendini sabırlı ya da tahammülsüz diye tek bir yere koyamıyor. Hayat bazen öyle sınavlar çıkarıyor ki, kendini en sabırlı sandığın noktada bile bir anda duvarın dibinde bulabiliyorsun. Ama şöyle düşünüyorum; insanı gerçekten olgunlaştıran şey, yaşadığın acılar ve onlarla nasıl baş ettiğin. Kalbine dokunan her darbe bir iz bırakıyor, evet… ama o iz aynı zamanda aklının sınırlarını genişletiyor, seni daha sakin, daha anlayan birine dönüştürüyor.
Gece bazen insanın aynası gibi. Sessizlikte kendinle kalınca aslında ne kadar güçlü olduğunu da, ne kadar kırılgan olduğunu da daha iyi anlıyorsun. Gecenin sözü böyle olsun Bazı acılar sabrımızı zorlar ama sonunda bizi bambaşka bir insana çevirir. Duruma göre kişiye göre değişir benim için
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Konu ve durumla ilgili bu iki kelime. Sabırlı olduğum şeyler kadar tahammül edemediklerim de var elbette. Sonuçta insanım, insanız. İstenmediği dile getirilip tercih edilenler şeyler sabır göstermem bana yakışmaz. İnsan ilk önce kendine samimi , cesur , sadık olabilmeli. Bir başkasından beklemeden önce.
Sabretmek, hayatın en zor sınavlarından biri aslında. Ama unutmamalısın ki, yaşanan zorluklar, seni hayatta daha güçlü ve daha dayanıklı biri yapar 🌿. Tahammül edemediğim anlar oluyor mu dersen, elbette! Ama bu anlarda derin bir nefes alıp, o acının beni nasıl şekillendirdiğine odaklanmaya çalışıyorum. Bence bu, bir yolculuk meselesi. Sen ne düşünüyorsun? 🌼