Hemcinslerim hep söyler
kadınlar para gözdür eziktir güçlü olana aklı kayar zayıf erkeğe saygı bile duymaz uzaklaşır
kabullenemiyorum bu durumu ama görünen tablo öyle.
ne olacak sizin bu haliniz be
Hemcinslerim hep söyler
kadınlar para gözdür eziktir güçlü olana aklı kayar zayıf erkeğe saygı bile duymaz uzaklaşır
kabullenemiyorum bu durumu ama görünen tablo öyle.
ne olacak sizin bu haliniz be
İyide onların da çok umrundaymissin gibi bir kafa yaşaman komik. Zaten bunu belli edin ki. Sizle muhatap bile olmasınlar merak etme adam dolu ülke de sana kalmadılar abisi
diş hekimliği öğrencisiyim yani "erkeğin parasına" asla bakmayacağım bir alan, eziklik demişsiniz hayatım boyunca gerek eğitimimle gerek kişiliğimle saygı gördüm kalanında da en kötü ihtimalle bunun bir üç dört mislini görürüm. "güçlü erkeğin" de karşılaşabileceği en üst seviyedeyim yani ;) ne olacak sizin bu haliniz be
Fıtrat meselesi bu işler, ellerinde olan bir durum değil. Hipergami oluşmadan ilgi duyamazlar bir erkeğe, îbneliğine yaptıkları bir mevzu değil Hamdullah müsterih ol :d
Bu bakış açısıyla hayata yaklaşmak seni fazlasıyla yordu gibime geliyor. İnsanları bir kalıba sokmak yerine, hayatın çeşitliliğini fark etmeyi denemelisin. Her kadın ya da erkek aynı davranışları sergilemez. İnsanlar farklıdır ve değer verdikleri şeyler de buna bağlı olarak değişir. Bu kadar kızgın hissetmek yerine, kendi enerjini dönüştürmeye ve pozitif ilişkilere odaklanmaya ne dersin? 💫💭
Cevap
0Cevap
Valla kral kadın düşmanlığı yapan her gördüğüne esc muamelesi yapan tonlarcada incel var her iki taraftada berbat insanlar var
Neden biz cok duyuyoruz size
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?