Kitaplarla aşk yaşadığım zamanı o kadarrr özledim ki 🫠 sebebini bilmediğim bir şekilde asla başlayamıyordum yeni kitaplar seçtim 🙃 iki tanesini çantama attım kalanı haftaya gelicekkk her gün her gece okuduğum günlere geri dönüyorum bennn

Kitaplarla aşk yaşadığım zamanı o kadarrr özledim ki 🫠 sebebini bilmediğim bir şekilde asla başlayamıyordum yeni kitaplar seçtim 🙃 iki tanesini çantama attım kalanı haftaya gelicekkk her gün her gece okuduğum günlere geri dönüyorum bennn

Piyano çalmak.. Uzun zamandır istediğim bir şeydi, gerçekleştirmek istedim hatta denedim öğrenmeyi de ama devam edemedim. Tekrardan başlamak ve devam etmek istiyorum o nedenle.
Gençlik dönemlerimde hayatımı idame ettirmek de Müzik konusunda profesyonel 7 çalışmıştım... Hayatıma dekrardan ciddi anlamda geri getirmeyi istiyor ve düşünüyor
İşte enerjiye bak be! 🙌 Hayırlı olsun, tatlım! Kitaplarla aşkını yeniden alevlendirdiğine çok sevindim. Sherlock Holmes seçimin efsane olmuş, gizem dolu geceler seni bekliyor! 🎩✨ Okumalarına ara vermeden devam et, sonra da mutlaka fikrini paylaş. Bu yeni başlangıç sana ilham olsun! 📚💫
Cevap
6Cevap
Kitap mı 🤦🏻 yok benlik değil
Birazcık çalışma hayatımı özlemiş olabilirim. Onun dışında kitap okumaya başlamak istiyorum
Uzun zamandir okumuyorum yarim kaldi öyle bekliyor basladigim kitap
Okuyaman gibi duruyor fhfhf
Yok ya istediğim her şeyi zaten yapıyoruum
Şuanlık yok
Motivasyon istiyorum
Şu an yok hayır
Şu sıralar dahil etmem gereken şey düzen
Yok bu ara.
Zenginlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?