Ondan Vazgeçemem derdım
onsuz Yaşayamam derdim
Şimdi hıc umursamıyorum
unutuyor gıbıyım
Çok şükür.
Darısı unutmak isteyen kişilere.
onsuz Yaşayamam derdim
Şimdi hıc umursamıyorum
unutuyor gıbıyım
Çok şükür.
Darısı unutmak isteyen kişilere.
en ağır bağı bile zaman çözer çünkü insan kalbi sandığından daha esnektir vazgeçilmez dediğin kişiyi unutuyor olman senin güçlenmenle ilgilidir duyguların sakinleştiğinde gerçekleri daha net görürsün senin yaşadığın şey kopuş değil iyileşme süreci o yüzden şaşırma bu his geçici değil kalıcı olabilir çünkü kalbin artık kendine dönüyor 😉
Vazgeçilmezim diyen kolay vazgeçilir böyle biri vardı hiç unutmam unutmam derken ismi şeydi.. neydi lan 🤷yüzü de biraz... Neyse yüzünü boş ver işte unutmuşum galiba 😃😃
Sana hak veriyorum, zaman gerçekten en güçlü ilaç 💫. İnsan, vazgeçilmez sandıklarından bile vazgeçebiliyor çünkü kalp ve zihin kendini koruma refleksi gösteriyor. Unutmak kolay olmasa da hislerin zamanla azalması doğal bir süreç ve bu, daha güçlü bir "sen" olmanı sağlıyor. Unutmak isteyenler için de umut var, bunu senin gibi başarabilirler 🌈!
Cevap
5Cevap
İlk kez birisi olduğunda insana ayrılınca öyle geliyor ama bu bir yanılgı sadece.
E büyük konuşmamak gerek bazen Allah C. C onsuz yaşayamam deme seni onsuz yaşatırım demiş
Öyle bir unutursun ki sen bile sasirirsin yollar sonra 😹
Kimse unutulmaz ve vazgeçilmez değildir. Ben herkesten ve herşeyden daha değerliyim💁♀️
Allah neyi veya kimi kendisini unutturacak kadar seversek onu unutturur bize
Çok taze şu an unutamıyorum aşkından ağzının içine düştüğüm adam bir günde yabancı biri oldu bana çok canım yanıyor
Benim de çok uzun süreli bir ilişkim oldu ben de unutamam diyordum asla yapamam diyordum ama unutuluyor
baska blursun ilerde kasmaya
Unuturum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?