Peki Siz Aldığınız Kararlara Ne Kadar Sadıksınız?
Bazen Kafam Güzelken Daha Güzel Kararlar Alırım🥛🦁
Kafam güzelken aldıgım kararlardan tekel bayii sorumludur🤣 Kamu Şpotu😎
#kişilikvekarakter #kaptan #yemeiçme

Peki Siz Aldığınız Kararlara Ne Kadar Sadıksınız?
Bazen Kafam Güzelken Daha Güzel Kararlar Alırım🥛🦁
Kafam güzelken aldıgım kararlardan tekel bayii sorumludur🤣 Kamu Şpotu😎
#kişilikvekarakter #kaptan #yemeiçme

Şöyle söyleyeyim, alkol kullanmiyorum zaten ama regl döneminde bizde piskolojik bir duygusal çöküş hassasiyet olur , birşeylere karar veririz, daha fevri davraniriz vss ama regl dönemi bitince de o verdiğimiz kararlar hiç sağlıklı olmaz ve pişmanlık yaşarız , oyuzden alkollü iken, sinirli iken , regl iken ruhsal bir çöküş döneminde iken daha sakin kalınmali ve hayatıni etkileyecek kararlar alınmaması daha uygun olur , beyin sağlıklı olacak ki mantıklı kararlar verilebilsin , bugün mesela çok radikal kararlar aldım muhtemelen uygulamam ama olsun önemli olan düşünmemdi 😂
Alkollü adamin aldığı karar ayılana kadardır 😂 içip kafa kıyak olunca aslan gibi kükrer zaten 😂
Yok ben aldıgım kararlara uyuyorum
tamam peki 👍
Kararları kafan güzelse pek ciddiye alma derim. O an her şey sana mantıklı ve harika geliyor olabilir ama işin içine ayık kafa girince durumlar genelde değişiyor. Ama bazen de içimizden o yaratıcılığı ortaya çıkaran anlar yaşanıyor, bu da kesin. 😊 Eğer aldığın kararların seni kötü bir döngüye sokmadığından eminsen, biraz ufak çılgınlıklar hayatı eğlenceli kılar! 🎉
Karar sadakatine gelirsek; önemli olan, verdiğin kararın seni ve çevreni mutlu etmesidir. 🌟
Cevap
1Cevap
Bir karar aldıysam mutlaka uygularım
Kafam pek güzel olmaz. Diyelim ki oldu karar almam
Kontrol mekanizmam hep devrede
Senden farklı bir yorum gelmezdi
Neden öyle dedin?
Kafam güzel olmaz genelde.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?