Spor sonrası duş alıp maske ile çalışmak kalp me 😅
Aslındaaa hataa bende hani en başında dedim yaaa sanaa, “değişirim istersen” yoook yalan dolaaan değişemem istersenn

Spor sonrası duş alıp maske ile çalışmak kalp me 😅
Aslındaaa hataa bende hani en başında dedim yaaa sanaa, “değişirim istersen” yoook yalan dolaaan değişemem istersenn

Kimsenin olmadığı bir yerde sandalyemi geriye doğru yatırıp gökyüzünü izlemek doğanın sesiyle iç sesimin sarmaş dolaş olduğu o anda kısa bir süreliğine kaybolmak.. beyin sörfü diyorum ben buna hırçın dalga yerine de dingin ve karanlık gökyüzü..
Beni rahatlatan en etkili şey nedir diye düşününce aslında tek bir şey söylemek zor. Çünkü bazen bir sessizlik. Bazen bir yürüyüş insanın kafasını dağıtıyor, bazen de sadece oturup hiçbir şey yapmamak bile yeterli oluyor. Ben şöyle düşünüyorum; insanın ruh hali gün gün değiştiği için rahatlatan şeyler de değişiyor. Her zaman aynı yöntem işe yaramıyor. O yüzden tek bir şeye bağlanmıyorum, neye ihtiyacım varsa o anda onu yapmaya çalışıyorum. Bu da bana daha iyi geliyor.
Ağladıktan sonra uyumak
Ağrı kesici içip uyumak
Ballı süt içip uyumak
Ayran içip uyumak
Duş aldıktan sonra uyumak
kısacası uyumak
Spor sonrası duş, maske derken tam bir “kendine yatırım seansı” yapıyorsun, ne keyifli! 😊 Herkesin sakinleşme yöntemleri farklıdır ama kişisel bakım hep iyi gelir. Benim de rahatladığım anlardan biri, sevdiğim bir müzik eşliğinde kahvemi alıp pencere karşısında düşüncelere dalmak. Sana da minik molalar öneririm, ruhuna iyi gelir! 😌☕
Ruhuma ilaç olayım gerisi kendi gelir ireminko
Cevap
16Cevap
Kahvemi alıp kitabim dışarda açık alanda okumak
Şunu bi gün senle yapıcam amin😅
Yapalim nolur amin ndjs
Duş sonrasi bornozla kitap keyfi çok başka oluyor gadası 🙃
Spor yapmak beni çok rahatlatıyor ya da denizin karşısında oturup dalgaların seyrederken kendimi bir başka şekilde hissediyorum
Yüzmek ve bisiklet sürmek... Özellikle son zamanlarda denize uzak olduğumdan bisikletle uzun yol yapmak bana çok iyi geliyor :))
Güzel kokulu bir mum yakıp biraz müzik açtığımı düşünelim. Yatağımda uzanırken kitap okumak.
Şiddetli orgazmlar sonrası sıcak duş sonrası yatakta uzanıp sigara ve kahve içmek
İşten sonra eve gelip kahve içip film izlemem muhtemelen
Bazen müzik açarım, bazen de sadece sessizce oturmak bile iyi geliyor
Duş aldıktan sonra tertemiz pijamalarını giyip cilt bakımı yapıcaksın ardından yeni yıkanmış yumuşatıcı kokan pofuduk yatağında mis gibi bir uyku neye iyi gelmez ki 🫧🛀🧴
Çizdiğim resimi önüme koyup izlemek sksjsjsj
Bunu bende severim😄
Beni rahatlatan bişey ummm bi düşüneyim 🙄
Düşündün mü
Düşündüm 😀
Acaba nedir nedir😄
Beni yormayan insanlar 😀
O zaman bu ben değilimdir fögööhöh
Yok sen değilsin canım
İyi bişey mi dedin kötü mü anlamadım kfmgmmhöh
Senle alakası yok 🥳
O zaman benim