ՏҽӀɑʍՏ
Beklediğin özellikler sende de mevcut mu, yoksa karşı taraf mı tamamlayacak seni¿

ՏҽӀɑʍՏ
Beklediğin özellikler sende de mevcut mu, yoksa karşı taraf mı tamamlayacak seni¿

Hepsini değil tabii ki lakin çoğunu görüyorum kendimde lakin şimdi de kendimi övmesem, neyse övmem gerekti öveyim bari :)) Hep mi döveceğim kendimi, biraz da öveyim yani😎 Saygılı, nazik, zarif, şefkatli, merhametli, sadakatli ve dürüst bir insanım, bazen dürüst olmak zor oluyor lakin barıştık kendimizle zor da olsa, onun için çok da zor değil dürüst olmak kendime karşı, cömert ve eli açık bir insanım, çok da güzel seviyorum, sevgimi kirletmeden. Ben böyleyim böyle birisini de isterim, bir de madalyonun öteki yüzü var, geldik mi şimdi kendimizi dövme kısmına istikrarsız bir insanım bazı konularda, aşırı gevezeyim, sıkıcıyım biraz, beni sevenlerden kaçıyorum, çünkü terk edilme korkusu yaşıyorum, gidecek nasılsa sevmeyecek beni korkusu ve korktuğum kehanet gerçek oluyor, sahiden de uzaklaşıyorlar benden, kibirli olarak görüyorlar beni haklı olarak lakin zinhar kibirli değilim , tezatlarla doluyum, dengesizim de biraz, kibirden değil korkudan uzak duruşum, yenemediğim ben de travma kalan bir geçmişim var, korkularım var, onun için beni sevenlerden kaçıyorum, öz güvensizim sevgi konusunda, kendim olarak sevileceğime inanmıyorum belki de, buzdolabı gibi görünüyorum dışardan, derin dondurucu gibi belki de, kendimi insanlardan izole ettim, çok korkuyorum bildiğim dünyanın dışında bir dünyaya çıkmaktan, ezberi bozmaktan.. Tamam kendime kimsenin pis gözleriyle bakmıyorum ama bir yanım hâlâ o küçük kız çocuğu , çok canını yaktılar o çocuğun, neyse geçti, işte soğukkanlı bir insan istemem ben böyle, sıcak sımsıcak lakin içten sıcak, gerçekten sıcak insanları seviyorum ben kendim öyle olamasam da, eğlenceli şen şakrak, neşeli insanlara hayranım , aslında ben de neşeliyim lakin göstermiyorum bunu ikiyüzlü değilim lakin kendim olmaktan korkuyorum, ben cesur insan severim, kendim öyle olmasam da. Velhasılkelam karşıda aradığım her şeyi kendimde göremiyorum
☺️🍀
Evet… Karşıdan beklediğim çoğu şey zaten bende var. Ben neyi hak ettiğimi biliyorum ve kimseye yük olmak için değil, yan yana yürümek için hayatıma alırım. Dürüstlük, netlik, emek… Bunların hepsi bende fazlasıyla var. O yüzden birinin beni tamamlamasına gerek yok; sadece benimle aynı çizgide yürüyebilecek biri olsun yeter. İçim boş değil, sözüm de duruşum da nettir. İki yüzlü olanları da zaten daha en baştan anlarım
Karşı tarafta aradığım tek şey beni yalnız bırakmaması. Her şeyim var çok şükür, ama dünyamda tek başıma olduktan sonra sahip olduğum hiçbir şeyin anlamı yok. Zaten insan da bu yüzden yaratıldı. Allah bilinmek istedi, beni bilsinler ve secde etsinler istedi. Bu duygu insanda da var. Dünyanın en komik videosunu instagramda görüp bunu paylaşacak kimsenizin olmadığını düşünün. Mutluluk yerini buruk bir yalnızlığa bırakır. O yüzden benimle mutlu olan ve beni yalnız bırakmayacak biri hayatımda olsun yeter. Gerisini ben tamamlarım.
Fazla yakışıklı degilim - ortayım
Co fazla param yok - yeterince var
Karşımdaki insanda fazla güzellik aramıyorum
Beni anlasın tamamlasın yeterli
Lüx hayat yasayan biri benimle yaşayamaz
Ben betonun üzerinde bile yatarım
Yokluğa meydan okuyabilirim
Ama karşımdaki insan latte insanıysa benimle mutlu olamaz
Ben zor şartların insanıyım
Çay insanıyım
Karşılıklı saygı ve sevginin olduğu her ilişkinin başımın üstünde yeri vardır
Bu gibi bir durum tamamen kendini tanımakla alakalı. İnsan önce kendine dönüp, “Ben ne sunuyorum, ne bekliyorum?” sorusunu sormalı. Senin içinde aradığın niteliklerin karşı tarafla dengeli olması, ilişkiyi daha sağlıklı kılar. Sürekli tamamlanmayı beklemek, haliyle bir dengesizlik yaratır. Onun yerine, tamamlayıcı değil, beraber geliştiğiniz bir ilişki kurmaya odaklan. İkiyüzlülük dediğin kısım da tam burada engellenir. 😉✨
Cevap
52Cevap
Az'bi dağınığım o yüzden toparlayıcı biri lazım. Kusurlarımızla sevelim
:)) kusurları görüyorsa gözlerimiz yeterince sevmiyoruzdur
Göremediğim için aramıyorum, kendi halimde iyiyim...
Görmek için araman lazım :D
Körüm belki.😀
Allah etmesin :D
Tabi o başka ben bakan körüm.😀
İşine gelmemiş senin jsjs
Mükemmelliyetçilik zor iş be... Sjsjsj
Helals jsjs 😅🤌
Kahve içek gönder de ayıkamadım.😀
Ana umarım içmişsindir dkjd
Kendimde olmayan bir şeyi karşıda aramam. karşımda ki olgun ve karakterli bir kadın olmalı ki bende olgun ve karakterli biriyim. fizik ya da güzellik önemli değil bunları aramıyorum.
Kişinin beni tamamlaması lazım benim gibi birini neden arayım isteyim. Biraz zıt olması gerekir
Karşıda aradığım şey bende mevcut istisnalar dışında
Tamamen hayır , aynı şeyleri görüyorsam sıkıntı vardır 🤦🏻
Bir özellik falan aradığım veya beklediğim yok ki, hoilanıp sevmem yeterli.
Tabiki hisler karşılıklı olduktan sonra aranan şeyler de kendi karşılığını buluyor gadası
Karşımda aradığımı kendimde görüyorum. Kendimde görmediğimi karşımda aramam.
Ben bir kadında güzellik/fizik aramıyorum. Öyle bir konumda değilim çünkü. Yakışıklı olduğum söylenemez. Zengin, şöhret sahibi bir adam da olmadığım için görsel manada çok fazla seçici olmam yok.
Lakin sadakat ararım. Aramak zorundayım. Her erkek de bunu arar. Çünkü ileride kimin çocuğuna babalık yaptığımdan emin olmak zorundayım. Kaldı ki bizzat kendim sadakatsiz bir adam değilim. Aldatmam, terketmem. Hayatta kendine bir çizgisi, çerçevesi olan biriyim. Aynı şeyleri karşımdakinden de beklerim.
Ben müslüman bir erkeğim. Kadınımın müslüman olması olmazsa olmaz kriterimdir. Müslüman olması yetmez. Yaşantı planında inancına uygun bir hayat yaşamalı. Kılık kıyafeti üsturuplu olacak, toplum içinde kahkaha atmayacak, erkek kankası olmayacak, bireysel sosyal medya hesabı olmayacak. Bunlar olduktan sonra güzellik, yaş, boy, kilo hiç önemli şeyler değildir benim için. Lakin yukarıda saydıklarım kırmızı çizgilerimdir.
Siz nasıl ki yakışıklılık, boy, kas, sixpeck, maddiyat, statü arıyorsanız ki bunu eleştirmiyorum. Güzel hatunsun. İlla ki dengini ararsın. Biz erkekler için de kostümü, şahsiyeti, yaşantısı önemlidir. Aradıklarımı bulamadıysam ya da bulup da tercih edilmediysem önemi yok. Ben yalnızken de mutlu olmayı öğrenmiş bir bireyim.
YALNIZ OLMAK, YANLIŞ KALPTE OLMAKTAN İYİDİR.
Birebir benimle aynı özelliklere sahip olmasını elbette istemem. Yeri geldiğinde birimiz ateş diğerimiz su olabilmeliyiz. Birimiz unuttuğunda diğer hatırlatmalı bazen. Bahçede çamurla oynayan iki çocuğun birlikte bir eser meydana getirdiği gibi daha önce bilmediğimiz öğrenmediğimiz hisleri, becerileri paylaşmalıyız. Yoksa bu hayatın ne anlamı kalır.
Bana başladığım cümlenin sonunu bitirecek kadın lazım. Benzer özellikler ikimizde de olduğu için tam bir uyum.
Güzeldi bu.
Karşı tarafta aradığım şey benim gibi yüzü gözlük takması, yüzü guzel ve Türk olması ama yabancı kişileride benim gibi arkadaş canlısı ve konuşkan birisi olduğu için ilgimi çeker..
Yani karşı tarafta aradığım özellikler bende de olması gerekir ki iyi anlaşabileyim..
Karşı taraftan beklemek her zaman eksik hissedilir destek beklerim anlayış beklerim empati ve duyarlı olmasınıda
Yani.. bazıları sadakat bekliyor ama sadakatın s'si yok.
Sadakat seçimdir güven ve sevgi inşa edilmeli ee tabi öyle devirdeyiz ki nelere şahit olduk sadakat artık rafa kalktı bu da uzun sürekli yürütilen ilişki kalmadı beklemek yerine olmak derim karşıdan bunu alamazsan en büyük kayıpta bu karşılıklı ve dengeli kfkfjd kabus gibi ksks
O kadar haklısın ki.. 😕
İlişki her zaman yaşlandırır kdkdkd aman tüü tüü ksksjs
😅 no manita no dırdır dkfj
Selamünaleyküm
Ben yarım mıyım ki beni tamamlayacak değişik olmalı bana karşı diklenecek öyle pısırık olmayacak da adrenalin olmalı arada
😂
😒
Sorumu sabote ediyorsun
Vay anasını ilk defa bu sözüm bu denli ciddiye alındı jsjsjs
Alınma ula
Yok be
İstediğim kişiden beklediğim özellikler bende mevcut olduğu için istiyorum. Daha azı beni ruhen tatmin etmez
Katılıyorum.
Kendimde olanı karşımda görsem elimden kaçışı yok da... neyse. 😂
😅 çok iyi
Karşı taraftan beklediğim şeylerin bir çoğu bende de mevcuttur.
Evet mevcuttur sek erkek kişisi
Amaaaan.. hemen şımar :D
Malamıne jzjdk kendine gel :D
2 dakikada fazla havalanmamışsındır dedim jsjs
Olmadı da dimi 😅
Geçmiş olsun, ayyy 🥹
Huy mu, fizik mi, hayattaki bireysel kazanımlar mı?
Ona göre cevaplayalım.
Huy daha çok
Huyu asgari benim dengimde olsun isterim. Çünkü bende "kalite" ve "marjinal fayda" kapasitesi yüksek.
Beklenen özellikler tamamlayıcı değil denk olmalı. Her alanda uyum yoksa geçici duygu olan aşk bittiğinde geriye hiçbir şey kalmaz. Kısacası bende olmayan bir özelliğin karşımdakinde olmasını beklemek bencilliktir.
komple paket full+full ekstraya gerek yok efenim
Ya sen sus djdj
😅haklıyım tabi
Hiç vermedim jsjs
Köpük zjjd
Kötü bir şey söyleyesim geldi sjfj
Bir şey olmaz sana 😒
Hulk seni sjss
Çok zevksizsin ya
Siyah djjd
Çıplak gez tenedos sjd
🤣🤣
Benim kimseye ihtiyacım yok
Ben bana fazla fazla yetiyorum😎
Helal sjd
Tskrler ✨🙋🏻♂️
Kendi hayatımızda olmayan her hangi bir şeyi karşı taraftan istemek beklemek bence saçmalık olurdu bu yüzden olmayanı beklemek gibi bir durum söz konusu.
Kendimde olanı baskasında aradığım için beni tamamlayacak kişi değil uyumlu olduğum kişi ilgimi çeker.
Fiziksel özellik olarak beğendiğim görünüş bende mevcut değil, karakter olarak aradığım her şey bende de var.
Evet ama bazen karşı tarafı uyarıp o uyardığım şeyi yaptığım anda oldu olmadı değil ama hemen telafi ederim fark edersem çünkü etkiye tepki olmasın
Genelde sokaklar tersine çıktı kendimde olan karşıda yoktu demek ki sorun bende değilmiş huzurunuzda rahat uyuyabilirim.
Karşıda aradığım şeyleri bazen kendimde göremiyorum. Beklentim yüksek olabiliyor ama yine de elimden geldiğince kendimi geliştirmeye çalışıyorum
Evet görebiliyorum kendimde olmayan birşeyi karşı taraftan beklemek bencillik olur
Türk milletinde bu konuda empati eksikliği bulunuyor...
bence mevcut, seçici olmakta haklı olduğumu düşünüyorum
karşıda para zenginlik arıyorum ama kendime bakıyorum.. yolda 10 TL görsem onları biriktiririm 😹
Karşımdaki kişide aradığım özelliklerden çok daha fazlasıyım
Benim gibi olsa kafi. Fazlası zaten nimetin üst makamı olur
Birisini aramıyorum ama kendim neysem onu ararım eksik olmasın da fazlası olsun çözeriz
Kendimde olanı karşımda ararsam eğer, kimseyi bulamam ki. Kimse benim kadar mükemmel değil 😂
Bende olmayanı karşımda aramam. Davul dengi dengine
Göremiyorum zaten en büyük sıkıntı bu çok şey araramak lazım o yüzden 😃
Kendimdekini karşıda da görmek istiyorum, aslında..
Evet görebiliyorum
Karşımdaki kişi benim gibi olmazsa beni değil avucunu yalar
Benim gibi biri olamayacagi icin aynisini aramiyorum zaten 😀
Çiftler birbirini tamamlamalı. Bende zaten varsa ona ihtiyacım olmaz
Çok eylenceli biri olduğumu düşünmüyorum karşımdaki öyle olsun isterim
Eğlence*
Zıt olacağız ki eğlenceli olsun yoksa ne yapıyım kendim gibi birini
Karşılıksız hiç bir sey beklemem
Uyy aha shd
Nasıl cevap ama 😂😂😂
Seninle bu konuyu tartışırdım fakat yeniliyon
Sana yenilmekte sereftir bebegemm