Kişilik & Karakter Yağmurlu pazar gününüze ne eşlik ediyor? buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 65 Yapay Zekaya Sor Sade kahvem örgüm ve yeni 8 sezonluk dizim 🥳🥳 Güncellemeler6 ay Süper soru 🥳🥳 mersi🎉 Yağmurlu pazar gününüze ne eşlik ediyor? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. sigara ve şarkı 1 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bende çay yaptım. Komşu salep yapacakmış biraz sonrada onu içerim. İzlediğin dizinin adı nedir ve güzel mi 1 5 Yorumla buzzzgibikarpuzz 6 ay Homeland tavsiye ederim çok sürükleyici Bülentadn 6 ay Hangi platform da buzzzgibikarpuzz 6 ay Netflix Bülentadn 6 ay Çıkmadı doğru yazdınız değil mi buzzzgibikarpuzz 6 ay Yo doğru yazdım
Grandiflora Takip Et Master Yaş: 44 , eic 46% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yağmur yoktu dağ tepe teke gibi dolaştım😃😄 1 7 Yorumla buzzzgibikarpuzz 6 ay Mantar mı topladin kizz😅 Yorumla Grandiflora 6 ay Ayy evett😂😂 Yorumla buzzzgibikarpuzz 6 ay Gezme Ceylan bu dağlarda seni avlarlar yavruumm🥳😅😝 Yorumla Grandiflora 6 ay Ava giden avlanor karpuzum😜😇😅😅 Yorumla buzzzgibikarpuzz 6 ay Doğru didin Kaçın kurasıyız desene😅🥳🥳 Yorumla Grandiflora 6 ay Suya götürür susuz getiririz😂🥳 Yorumla buzzzgibikarpuzz 6 ay Tâbi ki 😅🥳 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı. Sabah mesaiden çıktım yeni uyandım ama güzel yağıyor 1 2 Yorumla buzzzgibikarpuzz 6 ay İyi akşamlar öyleyse Yorumla m MarllboroRed 6 ay Teşekkürler sizede Yorumla
Sleepzilla Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Müzik biraz KS ve online alışveriş 😒 kahve yapıcam şimdi ☕️ 1 2 Yorumla buzzzgibikarpuzz 6 ay Afiyetler olsun Yorumla Sleepzilla 6 ay Teşekkürler 🌸 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 792 cevap paylaştı. Çalışıyorum kendime kendim eşlik ediyorum 😎 1 2 Yorumla buzzzgibikarpuzz 6 ay Kolay gelsin Yorumla Korayby3434 6 ay Teşekkürler efendim Yorumla
u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 , eic 35% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Evet burada da yağıyor Homeland dizisinin afişi sjsj 1 3 Yorumla buzzzgibikarpuzz 6 ay Evet süper bir dizi yaa uzun zamandır böyle bir dizi arıyordum Yorumla u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ 6 ay Evet yeni başladıysan uzun ve heyecanlı bir dizi iyi seyirler :) Yorumla buzzzgibikarpuzz 6 ay Evet 2. sezondayim teşekkürler Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Çay eşlik ediyor...🥳 1 3 Yorumla buzzzgibikarpuzz 6 ay Afiyet olsun şeker🥳🎉 Yorumla Acid_Qeenn 6 ay Teşekkür ederim, sana da afiyet olsun...🥳🌺 Yorumla buzzzgibikarpuzz 6 ay Mersiii🥳🥳🌹 Yorumla
Fırtına_Avcısı Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 515 cevap paylaştı. Keçi sakalı ve bıyık yaptım o eşlik ediyor 😂 1 0 Yorumla
HugiNN Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. Güzel yalıda denize sıfır cafede çay 3slik ett 2 2 Yorumla buzzzgibikarpuzz 6 ay Oo afiyet olsun iyi gezmeler Yorumla HugiNN 6 ay Danke efemmm 😁😁 Yorumla
Tiryakin_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 6 ay Misafirler, çay, tv.. 1 1 Yorumla buzzzgibikarpuzz 6 ay Keyifli oturmalar Yorumla
Almiratılsım Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 639 cevap paylaştı. Yürüyüş yaptım huzur ve sessizlik eşlik ediyor 1 2 Yorumla buzzzgibikarpuzz 6 ay Ne hoş 🌹 Yorumla Almiratılsım 6 ay Teşekkürler 🌺 Yorumla
aşkatövbelibiri Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 861 cevap paylaştı. Soruna cevap vermek 😊😊 afiyet olsun 🥰 1 2 Yorumla buzzzgibikarpuzz 6 ay Teşekkür ederim can🥳 Yorumla aşkatövbelibiri 6 ay Rica ederim canım 🥰❤️ Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yorgunluk var.Uzanıyorum. 1 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Şarj aletim ile telefonum 1 0 Yorumla
Siriusalegori Takip Et Xper 5 Yaş: 37 6 ay Orta şekerli Türk kahvesi. 1 1 Yorumla buzzzgibikarpuzz 6 ay Afiyet olsun Yorumla
anlamsızbiryaşam Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Ne izliyorsunuz acaba bende dizi arayışındayım 1 1 Yorumla buzzzgibikarpuzz 6 ay Homeland tavsiye ederim Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kahvem 1 2 Yorumla buzzzgibikarpuzz 6 ay Afiyet olsun Yorumla muratby 6 ay Teşekkürler Yorumla
PatronBy34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dizinin adı nedir 😅😅 0 2 Yorumla buzzzgibikarpuzz 6 ay 40 kere yazdım 41 olsun Homeland Yorumla PatronBy34 6 ay 😅 okumadım pardon bakmadım yorumlara Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 597 cevap paylaştı. güzel dizi drone kraliçesi :D 0 1 Yorumla buzzzgibikarpuzz 6 ay Kim Carrey mi Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Kahvemi içtim dinleniyorum 1 0 Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 779 cevap paylaştı. televizyon telefon oğlum 0 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Trabzonspor 1 0 Yorumla
Gizemnurr9 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Videolar 1 0 Yorumla
Gri3480 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hangi dizi 0 2 Yorumla buzzzgibikarpuzz 6 ay Homeland Netflixte Yorumla Gri3480 6 ay Iyi seyirler izlemwdim Yorumla
PİKAÇU10 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 618 cevap paylaştı. İş iş 0 3 Yorumla buzzzgibikarpuzz 6 ay Kolay gelsin pika pika Yorumla PİKAÇU10 6 ay Allah razı olsun mevsimi geçen meyve Yorumla buzzzgibikarpuzz 6 ay Eheheh 😂 Yorumla
Gsgsgwgsgwst Takip Et Bilge Yaş: 18 , eic 100% 6 ay Hangi dizi 0 1 Yorumla buzzzgibikarpuzz 6 ay Homeland Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. sıcacık karpuz :D 1 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Çay eşlik ediyordu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
sigara ve şarkı
Bende çay yaptım. Komşu salep yapacakmış biraz sonrada onu içerim. İzlediğin dizinin adı nedir ve güzel mi
Homeland tavsiye ederim çok sürükleyici
Hangi platform da
Netflix
Çıkmadı doğru yazdınız değil mi
Yo doğru yazdım
Yağmur yoktu dağ tepe teke gibi dolaştım😃😄
Mantar mı topladin kizz😅
Ayy evett😂😂
Gezme Ceylan bu dağlarda seni avlarlar yavruumm🥳😅😝
Ava giden avlanor karpuzum😜😇😅😅
Doğru didin
Kaçın kurasıyız desene😅🥳🥳
Suya götürür susuz getiririz😂🥳
Tâbi ki 😅🥳
Sabah mesaiden çıktım yeni uyandım ama güzel yağıyor
İyi akşamlar öyleyse
Teşekkürler sizede
Müzik biraz KS ve online alışveriş 😒 kahve yapıcam şimdi ☕️
Afiyetler olsun
Teşekkürler 🌸
Çalışıyorum kendime kendim eşlik ediyorum 😎
Kolay gelsin
Teşekkürler efendim
Evet burada da yağıyor Homeland dizisinin afişi sjsj
Evet süper bir dizi yaa uzun zamandır böyle bir dizi arıyordum
Evet yeni başladıysan uzun ve heyecanlı bir dizi iyi seyirler :)
Evet 2. sezondayim teşekkürler
Çay eşlik ediyor...🥳
Afiyet olsun şeker🥳🎉
Teşekkür ederim, sana da afiyet olsun...🥳🌺
Mersiii🥳🥳🌹
Keçi sakalı ve bıyık yaptım o eşlik ediyor 😂
Güzel yalıda denize sıfır cafede çay 3slik ett
Oo afiyet olsun iyi gezmeler
Danke efemmm 😁😁
Misafirler, çay, tv..
Keyifli oturmalar
Yürüyüş yaptım huzur ve sessizlik eşlik ediyor