https://onedio.com/haber/ne-kadar-garipsin--460344
testi coz ve ogren, ne kadar garipsin? :)
ben az biraz garipmisim
testi coz ve ogren, ne kadar garipsin? :)
ben az biraz garipmisim
SONUÇ BU :)
Sen Garip Falan Değilsin!
Sen o kadar da garip değilsin aslında. Baya baya normalsin hatta. Bunu nasıl yapıyorsun gerçekten hiç anlamıyoruz. Etrafındaki insanlar da senin gibi olmak için can atıyor ayrıca bunu görebiliyoruz. O kadar rahat ve normal bir hayatın var ki şaşırmadan edemiyoruz gerçekten. Onca garipliklerle dolu bu dünyada bu kadar normal kaldığın için seni tebrik ederiz.
Hic garip degilmisim aslinda cok normalmisim herkes ben gibi olmak istiyormus
Cok normallikte iyi degil ya;)
Sen o kadar da garip değilsin aslında. Baya baya normalsin hatta. Bunu nasıl yapıyorsun gerçekten hiç anlamıyoruz. Etrafındaki insanlar da senin gibi olmak için can atıyor ayrıca bunu görebiliyoruz. O kadar rahat ve normal bir hayatın var ki şaşırmadan edemiyoruz gerçekten. Onca garipliklerle dolu bu dünyada bu kadar normal kaldığın için seni tebrik ederiz.
Sen ciddi anlamda garipsin dostum. Ama yoo yoo sakin ol. Bu hiç de kötü bir şey değil. Hatta garipliklerin seni tam anlamıyla sen yapan şeyler ve inan bize insanlar seni böyle çok seviyorlar. Sıradışı ve oldukça ilgi çekici geliyorsun onlara. Ayrıca dünya sen ve senin gibilere sahip olduğu için çok şanslı bizce. Siz bu gri dünyayı renklendiren rengarenk gökkuşaklarısınız!
Rica ederim
Cevap
9Cevap
Gariplikte Uzaysın!
Sen ciddi anlamda garipsin dostum. Ama yoo yoo sakin ol. Bu hiç de kötü bir şey değil. Hatta garipliklerin seni tam anlamıyla sen yapan şeyler ve inan bize insanlar seni böyle çok seviyorlar. Sıradışı ve oldukça ilgi çekici geliyorsun onlara. Ayrıca dünya sen ve senin gibilere sahip olduğu için çok şanslı bizce. Siz bu gri dünyayı renklendiren rengarenk gökkuşaklarısınız!
Sen o kadar da garip değilsin aslında. Baya baya normalsin hatta. Bunu nasılyapıyorsun gerçekten hiç anlamıyoruz. Etrafındaki insanlar da senin gibi olmak için can atıyor ayrıca bunu görebiliyoruz. O kadar rahat ve normal bir hayatın var ki şaşırmadan edemiyoruz gerçekten. Onca garipliklerle dolu bu dünyada bu kadar normal kaldığın için seni tebrik ederiz.
Ben normal garipmisim :P
Anketin ilk seçeneği tanıdık geldi. Bugün başıma geldi hanım efendinin birisine sesleniyordum. Duymadı beni yanına gittim birine benzettin dedi. Manyak dedi bana :(
Sonra baktım rüyaymış :D
Ahahaah:D normal garip nasil oluyor ahaha. cok sorryyyyyyy oyle dedigim icin:(
valla orda yazanların hiçbirini yapmadım ya da hatırlamıyorum
Sana göre yanıt yok dıyor :S bayı bir garibimherhalde
://
Kesin çok garibim ama bakalim
Aman onlar neydi öyle be, ben normal sayılırım :))
Garip falan degilmisim😄
Garip likte uzaymisim mk :D ✌
En de az biraz garipmisim
Az biraz garipsin çıktı
Az biraz garipmisim. :D
Emin ol senden garip yoktur bu sitede
Eminim
Çok normalmişim
Az biraz garipmişim
Tüh.. Normal çıktım.
Garip değilmişim
Az Biraz Garipsin!