Birini düşünün sana kafayı takmış sen ne seversen o da onu seviyor... sevdiğim dizi karakterini bile benden kıskanıyor yaa o kadar şizofrenki... sadece o da değil arkadaşlarimi benden çalmaya çalışıyor benim gibi olmaya çalışıyor ben neye ilgi duyuyorsam o da ona ilgi duyuyor!! Resmen ben olmaya çalışıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu soruyu silmen için 24 saatin var. Yoksa sulh ceza hakimliğine de başvuracağım simdi. Ve avukatla da görüştüm. Vekalet ücretini de ödeyeceğim. Olayı da anlatıyorum.
Herkes dinlesin;
Dün olanlardan sonra defalarca yalanını ortaya çıkardım. Erkek arkadaşı derken de (namgyudan bahsediyor) o yalanı da ortaya çıktı. Geçen hafta sorusuna hukuken cevap vermek için kendi sorusuna cevap verdim. Sonra "erkek arkadaşım var" diyerek durduk yere cevap verdi. Halbuki ona karşı bir hoşlantım veya sevgim yoktu. Sonrasında ise 2 gün önce "namgyuyla oyunda sevişmek isterdim" diye soru sordu. Böylece erkek arkadaşı yalanı da ortaya çıktı. Vahiy getiren M16 operasyonu kapsamında TeslacıGirl (AKA S. M.) Simge'nin bütün nefretini ortaya çıkarmak için mahsus yazdım kendisine. Madem ki sen bunu yazma cüretini taşıyorsun, o zaman kamuoyunu da bilgilendirmeye gerek var.
Defalarca "erkeksin" "önünde uzunluk var mı yok mu?" gibi aşağılık ifadelerde bulundun. 6 ay önce yüzüne vurduğumda "yoo demedim" diye inkar ettin (hepsi mevcut bende). Aslında geçen sene senin transfobikliğini anlamam için bilerek sinirlenmiş rolü yaptım. 2023 yılında da "nonbinary ve trans olmak saçma" demiştin. Her şey orada başladı zaten. Yüzüne bunu çarptığımda "bir anlık sinirle oldu unutalım" diyerek zerre pişmanlık duymadan sıyrılmaya çalıştın. Hadi bunları da söylesene?Benim iznim olmadan gidip erkek arkadaşına (N.) verdin telefon numaramı. Onunla işbirliği yapıp, "emniyetin önündeyiz" diye tehdit etmeye kalktın. Onu da söyleyeyim bu arada "seni rezil edeceğim" dedim. TCK'da bu suçu da işledin. Adresimi bile bildiğinizi söylemiştiniz orada. Maksat özür dilettirmekti. Müslümanlara bile teröristtir dedin. O kelle olayını da söyleyeceksen zaten transfobikliğini anlayabilmek içindi, o gün zaten dinimi sorguluyordum. Haksız tahrik de söz konusu.
Mayıs ayına gelelim:
şu soruyu sormuştun ve o gün bana "senden hoşlanıyorum ama aşık değilim" dedin. O mesajlar da duruyor bende. Sırf erkek arkadaşının yerini doldurmak için güya bana bunu dedin. Ondan sonraki gün ne hikmetse "aşık oldum, sen benim için her şeyimsin" dedin. Dün ise "namgyu senden hoşlanmaz sen erkeksin" dedin. Zaten başta da belirtmiştim. Şikayet edeceğimi söyleyince "savcı tanıdığım var" dedin yalanın ortaya çıkınca engelledin. Dün yazmamın sebebi LGBT bireylerine olan baştan beridir fobine karşılık ve panel hakkında da iftira attın, "seni denedim" diyerek kendini aklamaya çalıştın. Kullandın sen kısacası beni. Korkundan bile evine tebligat gelmesin diye e-tebligat nasıl alınır diye soru sordun. Dün defalarca bana şantaj yaptın. Sonra da engelleyip kaçtın. Şikayet edince bile "ben bulgaristana gidiyorum bana bir şey yapmazlar" diyen sen değil miydin? 24 saatin var.
059 Yorumla- 6 ay
Suça karıştığını sen de biliyorsun ve dün "savcı tanıdığım var" "adam öldüren hapse girmiyor ben mi gireceğim" gibi büyüklenen ve pervasızca meydan okuyan tavrın var, ve kanıtlarını da göstermeme rağmen niye e-tebligat sorusunu sordun madem? Ne olacak ailesi bilmesin diye, zaten ailen senin ne olduğunu da biliyor.
- 6 ay
Şikayetiki geri çekersen silerim
- 6 ay
Duydunmu
- 6 ay
Simge bu teklifinle bile aslında her şeyi itiraf etmiş oldun. Eğer o sorunun doğru ve haklı olduğuna inansaydın, "şikayetini çek ben de sileyim" diye pazarlığa girmezdin. Soruyu silme teklif etmen bile o sorunun bir iftira olduğunu beni karalamak için uydurduğun yalan olduğunu ve hukuki sonuçlarından korktuğunu kabul etmen demek. Yasal hakkımı sonuna kadar kullanacağım. İşte o soru da seninle dün konuşmamızın kanıtlarıyla yüzleştiğindeki çaresizliğini ve kötü niyetinin bir kanıtı olarak orada duruyor.
- 6 ay
Sen bana dava açtınmı onu söyle bi
- 6 ay
Bende açacağım
- 6 ay
Ailemi tehdit ediyorsun
- 6 ay
Ailene bildireceğim demek bir tehdit ben ss aldim
- 6 ay
Simge bu son cümlenle bile her şeyi kanıtladın. Teşekkür ederim öncelikle.
Benim yorumumda "aileni tehdit ediyorum" diye bir ifade yok. Benim yorumumda " senin ailenden korktuğun" tespiti var. "Ailene bildireceğim demek bir tehdittir" diyerek benim bu tepsitimi doğruladığın için ve en büyük korkunun bu olduğunu itiraf ettiğin için de ayrıca teşekkürler, çünkü ne kadar suçlu olduğunu da biliyorsun. Screenshot almayı seviyorsun madem. O zaman karşı davanda (!) da ekleyeceğim şu kanıtları da koyarsın, sistematik transfobik hakaretler (ki TCK'da da kişinin onuruna yönelik cinsiyetine yönelik olan bu söylem de suç.) nefret söylemi, şizforeni ve savcı tanıdığım var ve bütün ekran görüntüleri. Hadi kelle olayına da gelsene bi, yoksa 2023'te "nonbinary ve trans olmak saçma" diye düşünüp krizi fırsata çevirmek amacıyla transfobikliğini öğrenmem için ise bence hiç çekime karşı dava aç (kuru sıkı değilse). Madem ki savcı tanıdığın var (! ) niye buralarda soru sorma gereğinde bulundun, madem ki ben takıntılıyım niye "şikayetini geri çek ben de silerim" diye utanmadan pazarlık kurmaya çalıştın? Lütfen çocukça ss aldım oyuınlarını bırak. 2023'te ne de olsa "kanka ben istemeden de olsa kalp kırabiliyorum yiaaa" diyen sen değil miydin? 2023'te seninle arkadaşlığımı kesmemin ana nedeni buydu ama sen takıntılı olman nedeniyle gelip KS'de beni bulup "deniz (eski ismim) sen misin? seni özledim" diyen sen değil miydin? O yüzden kelle mevzusu sırf senin transfobikliğini öğrenmem içindi. Her hamlende bile kendini daha derine batırıyorsun. - 6 ay
Sen saplantilisin bana
- 6 ay
Panel kullandiğina dair kanitlarimda var
- 6 ay
Adresimi öğrenmişsin panelden bu suçtur hukuken
- 6 ay
Sen bana gösteriyordun ben göstermedim
- 6 ay
Senden bıktım ya yeni hesap açıp açıp rahatsiz ediyorsun saplantilisin sen artik midem bulaniyor senden ben hesabimi kapatiyorum ve senden kurtulucam artik
- 6 ay
İftira atıp sorular soran sensin. Bir tane geçerli argümanın kalmayınca bu manipülasyonuna mı başladın? Yeni hesabımda tam seni engellerken bu soru çıktı karşıma. Hesabını kapatıp kaçman bugüne kadar en dürüst ve en doğru hareketin oldu bence Simge. Çünkü kanıtlar ve gerçekler karşısında söyleyebileceğin BİR TANE BİLE MANTIKLI CÜMLE KALMADI.
Saplantılı mı dedin? Bak bakalım kim saplantılı;
4 ay önce koreli hristiyanlarla yaşadığım deneyimi sana telegramda anlatmıştım. Sen bunu kopyalayıp https:// www. kizlarsoruyor. com/qt/diger/q25812360-hic-bu-tur-olay-basiniza-geldimi alenen soran sensin. Kimmiş saplantılı. Bu anlattıklarının hepsini ben anlatmıştım sana, ne kadar da benzer? Benden cevap da bekliyordun oysa ki. Duruyor yalnız o konuşmalar. Arkadaşlığını reddedince "yalvarırım arkadaşım ol, senden başka kimsem yok" diye manipülasyon yapan ben miydim yoksa sen miydin?
- 6 ay
Kendi başarısız ilişkilerinin (discord'da erkek arkadaşınla konuşmam esnasında senin başka erkeklerle konuşman ve flörtöz yaklaşman, o da duruyor bende) sürekli erkekler neden böyle? diye genelleyici ve nefret dolu sorular sorarak çıkaran ben miydim yoksa sen mi? Senin saplantı dediğin şey benim senin sistematik yalanlarına, manipülasyonlarına ve en önemlisi transfobik nefret söylemine karşı onurumu ve kimliğimi savunma çabamdı. Senin saplantı dediğin şey benim senin "unutalım gitsin bir anlık sinirden oldu" LSD olayından hiç bahsetmiyorum bile o tekliflerini, içmeyi teklif etmiştin. Senin iğrenç hakaretlerini unutamama ve bunun hesabını sorma kararlılığımdı. Hesabını kapatıp kaçabilirsin, ne de olsa rezil oldun zaten. Ama bu soru baki kalacak ve ortadan da kalkmayacak. Hakkımda bana takıntılı şizofren diye açtığın iftira dolu soruya ne demeli o zaman? Özür dilemeyip kaçmak zaten senin işin. Hepsini aldım ben hepsini. Kaçışın da itirafın, dün de defalarca itiraf ettin, yalanlarını da kabul ettin. Gerçekler he zaman orada olacak.
bak bir yalanını daha göstereyim: https:/ /www. kizlarsoruyor. com/qt/diger/q25840239-bu-garip-olayi-duymak-istermisiniz
bunlar bile uydurulmuş yalan. Koreli hristiyanlarla yaşadığım deneyimi bile kopyalamaya çalıştın. - 6 ay
Nihatla konuştunmu sen bu konuyu
- 6 ay
Konuştunmu konuşmadinmi cevap ver
- 6 ay
Şahidin yapmişsin sen ne hakla?
- 6 ay
Şahidin olacağını biliyormi haberi var mı ? Ayrica nihat benim sevgilim değildi
- 6 ay
2.05.2025 akşamüstü 6:15 - Simge: Benimle iletişimimi kesmek istedi
2.05.2025 akşamüstü 6:15 - Simge: Soğudu benden
konu nihatla ilgiliydi, WhatsApp'taki dökümler bunlar. Adamı bile kendinden itmişsin işte. Soğudu benden demen bile yeterli. Sevgilin değilse madem ateş olmayan yerden duman da çıkmıyor. - 6 ay
Tebligatın bunla alakasi yok kardeşim görsün istemedim sadece
- 6 ay
Ayrica seninle uğraşamam yazma bana sakın
- 6 ay
Yazardan taciz ediyor diye şkayette bulunucam cimere
- 6 ay
Ne taciz etmişim pardon da? CİMER'e ver madem, senin aleyhine sonuçlanır. Son çırpınışların bunlar. Taciz öyle mi? Her hamlende bile komik duruma düşürüyorsun kendini. Bir hatırlatma yapalım;
Taciz, bir insanın trans kimliğiyle "erkeksin" "önünde uzunluk var mı yok mu" diyerek sistematik olarak alay etmek ve aşağılamaktır. Bunu sen yaptın
Taciz, bir insanın kişisel bilgilerini izinsiz olarak (Nihata) başkalarına vermektir. Bunu sen yaptın özür dilettirme manipülasyonlarıyla (o gün nihat da "bence şikayet etmesi gereken kişi sensin). Üstüne yetmedi durduk yere 2 hafta sonra "özledim" mesajlarıyla defalarca taciz eden sendin. Bunu sen yaptın
Taciz, bir insan hakkında "bana takıntılı şizofren" diye kamuya açık bir şekilde bir platformda iftira atmaktır, bunu sen yaptın
Yalandan tehdit, "savcı tanıdığım var" gibi boş söylemlerle beni sindirmeye çalıştın, bunu sen yaptın.
Sen herkese açık bir şekilde hakkımda haksız yere iftira atıp tutan sensin. CİMER'e başvuracaksan bunun için sabırsızlanıyorum. Çünkü o zaman benim elimdeki bütün kanıtları resmi bir makama sunmam için bana harika bir fırsat vermiş olursun.
Seninle uğraşamam demen doğru ne de olsa, çünkü gerçeklerle ve kanıtlarla uğraşacak kapasiten de kalmadı. Hesabımı az önce kapatıyorum dedin ve kapatmadın. Dava açacağım diye blöf yaptın, yapmadın çünkü yapamazsında. Şimdi CİMER şikayetleri geliyor. Dün yaptığın şantajlarla (panel iftirası) da eklersin CİMER'e. Lütfen et bence. Bu tiyatronun son perdesini de hep birlikte izleyelim madem. Sorduğun sorunun suç niteliğini madem ki açıklayalım;
TCK 125/1, TCK 267, Özel hayatın gizliliğini ihlali.
Daha sayayım mı bilemedim? - 6 ay
Benden ne istiyorsun tam olarak
- 6 ay
Benden ne istiyorsun deniz
- 6 ay
Simge sana son bir şans veriyorum. Senden bir isteğim vardı. Yaptığın her şeyin sorumluluğunu alman ve samimi bir şekilde özür dilemendi. Beklediğim de buydu. Ama sen bunun yerine inkar etmeyi, yalan söylemeyi, tehdit etmeyi, hakaret etmeyi ve en son iftira atmayı seçtin. Artık senden hiçbir şey istemiyorum çünkü bu saatten sonra dileyeceğin bir özrün s amimiyetine inanmam. Bu saatten sonra yapacağın hiçbir şeyin sırf bu durumdan kurtulmak için yapılmış bir hamle olduğunu düşünemem. Benim istediğim şey senin bana vereceğin bir şey değil. Benim istediğim şey adaletti ve ben o adaleti senin yaptıklarını kanıtlarıyla ortaya koyarak kendim sağladım. Hayatımdan çıkardım, bununla yetinebilirdin ama bugün sen bu soruyu sorup ateşe barutla gittin. Hiçbir şey istemiyorum, adaletin yerini bulmasını istiyorum. Kendi eylemlerinin sonuçlarıyla nasıl yaşayacağın artık senin sorunun.
- 6 ay
Sen benden özür diledinmi?
- 6 ay
Adalet benden yana ama
- 6 ay
Simge, anlaşılan hala neyin ne olduğunu anlamamakta ısrar ediyorsun. Tu quoque safsatasını bilir misin? Bu klasik mantık hatasıdır, "sen de aynısını yaptın" diyerek kendi suçunu aklamaya çalışıyorsun bir de "sen benden özür diledin mi?" diyorsun bir de, işte bu "Tu quoque" safsatasıdır. Sahte eşitlik yaratmayı bırak artık. Son kez açıkayacağım artık;
Senin aylardır süren suç teşkil eden sistematik nefret söylemin, fobik hareketlerin, iftiraların ve tehditlerin arasında bir terazi kurmaya çalışman içinde bulunduğun acınası durumun en net özeti. Adaletin kimden yana olduğunu görmek istiyorsan, buyur dava aç. Elinde sağlam kanıtlar varsa dün "avukatım", "savcı tanıdığım" bunları da al mahkemeye git madem. Ben de elimdeki bütün kanıtlarla orada olurum. İkimiz de biliyoruz ki bunu yapamayacaksın çünkü adalet gerçekten işlediğinde senin "adalet benden yana" cümlen mahkeme salonunda duyacağın en büyük yalan olacak. Bu artık sana son cevabım. Defalarca ihtar ettim sana, dinlemedin. Bu çarpıtma manipülasyonlarından senin hayatına giren bütün insanlar yoruldu ve senden soğudu. Hepsini de anlatmıştın bana.
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gerçekten oldukça sıkıcı bir durum gibi görünüyor 😕. Böyle birisiyle başa çıkmak için sakin kalmaya çalış ve sınırlarını net bir şekilde belirle. Belki de senin tarzını, enerjini çok beğeniyor ve bilinçsizce seni kopyalamaya çalışıyordur. Ama onun bu davranışlarına sessiz kalmak, durumu daha kötü hale getirebilir. Ona nazik ama net bir şekilde, bu taklit edici ve kontrolcü davranışlarının seni rahatsız ettiğini söyle.
Ayrıca, kendi hayatında mutlu ve pozitif kalmaya odaklan. Kendi sınırlarını, özgünlüğünü koruman çok önemli. Bu tip insanlar bazen dikkat çekmek ya da sadece bir aidiyet hissi için bu tür davranışlarda bulunabiliyor. Ona açık olmak ve sınır koymak bu durumda en sağlıklısı olur 🛑😊.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
2Cevap
6 ayBaş edemezssin canım biliyorum çünkü tedavi olması gerekiyor o kadar gördüm ki ruh hastası olanı
04 Yorumla- 6 ay
Eski sevgilin mi
6 ayPompalıyı alıp...
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
6 ayİletişimi kes.
00 Yorumla
6 ayBaş edilmez
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayYok sayarak.
00 Yorumla
6 aySade
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi