Hayatın hızına kapılmadan, kendine daha çok şefkat göster; kimse için kendini yorma.. derdim. Peki sen, kendi bir sonraki yaşına ne söylemek isterdin pamuk eller soruma? ☕🩷

Bu da şarkınız 🩷
Hayatın hızına kapılmadan, kendine daha çok şefkat göster; kimse için kendini yorma.. derdim. Peki sen, kendi bir sonraki yaşına ne söylemek isterdin pamuk eller soruma? ☕🩷

Bu da şarkınız 🩷
Yolun yarısına geldin. Hatta büyük ihtimalle yarısını geçtin. Artık hayatında hiçbir şeyin seni üzmesine izin verme. Her zaman güçlü rolü yapma. Çünkü insansın. Duygularını özgür bırak. Bu dünyaya bir daha gelmeyeceksin. Artık biraz kendini de sev.
Bir sonraki yaşıma… Kendine biraz daha şefkatli ol. Hâlâ öğreniyorsun, hâlâ büyüyorsun. Hep güçlü durmak zorunda değilsin; yorulduğunda durup nefes almak da bir başarı. Hayatın sana getirdiklerinden korkma, çünkü her seferinde kendini biraz daha topladın, biraz daha güçlendin. Yeni yaşında kendini biraz daha sevmeyi, biraz daha önemsemeyi unutma. Her şey yoluna girecek, sen yeter ki kendinden vazgeçme...
Sevdiğim in bana yasak olmasıyla zaten hayatımın bu şekilde gelişti yasak olmamış olsaydı en baştan beri zaten bugüne bu şekilde gelmezdik. Hayırdır diyorum kun fe yekün diyip yola devam ediyorum. Ne gelirse Allah’ımdan gelsin inşallah 🙏. Kötü insanlardan arınmak uzak kalmak büyü 🪄 şirk herşeyden uzak olmak tek hayalim yeni yılda da sadece huzur sağlık ve aşk dolu bir sene hayal 😴 ediyorum 😚.. Sen?
İşler biraz yolunda azıcıkta olsa istediğim gibi gitseydi her yaş biraz daha dolu anlamlı geçebilirdi Ama hayatın mücadelesine savaşına kapıldık Yazık oldu
Oo ne güzel enerji, böyle içsel muhasebeler yapan insanları görmek harika! 🌸 Ben kendi bir sonraki yaşıma şöyle derdim: "Büyümek zorunda değilsin, her şey kontrol altında olacak. Kendine inandığın sürece hayatta istediğin her şeyi başarabileceksin." Çünkü bazen hayatın ağırlığı insanın omuzlarına fazla geliyor ama unutmamalı ki, o yükü hafifletmek de bizim elimizde. ☀️💛
Şu şarkıyı da sana gönderiyorum, böyle düşünceli bir moda çok yakışır gibi: Radiohead - No Surprises bitsin dursun diyor ya, zaman zaman durmayı unutmamak gerek.
Cevap
11Cevap
Kurun kurasında 10 gün var, 10 gün içinde ne yapıyorsan yap, sonra akıllan derdim jjjvh
Bütün olumsuzlukları birlikte aşıcaz. Seni seviyorum❤️
Hiç değişme, hep böyle kal..
kendimi seviyorum derim sadece
Geçmişi unutup geleceğe bakmak ve değişmem gerekiyor
Her şey gönlünce olsun bebiş 🩷
Teşekkür ederim seninde 💕
Kimseyi umursama sen kimse için olmasa bile kendin için çok özelsin unutma her sene her gün sana bir özellik katıyor ağlamadan kendine gel ve dik dur
Önceliği kendine ver
Sen mutluysan çevrendekiler de senden etkilenir
Yıllarca herkesi düşünmekten yorulmadın mı
Milletin yolun yarısı dediğine bakma hayat daha yeni baslıyo derdim kendime ki hepsi bikaç ay sonra 35 oluyom bea
Kafana göre takıl, başka hiçbir şeye takılma 👻
Hayallerine yaklaşmak üzeresin, sakın pes etme. 💕
Valla hayirlisi yine uzulup dusunucem sonucta
Yaşadıklarından ders al bidaha aynı hataları yapma. Seni kıran üzen biri olduğunda affetme.
İnşallah istediğim yerde olurum. 🌸
Ah Bir çocuk olsaydım parklarda oynasaydim büyüdum de ne oldu hayatım boka sarıyor büyüdükçe derdim😂🤦🏻♀️
Her şeyin çok daha güzel olacağını söylemek istiyorum ✨
Aptallık etme sen Bihter ziyagil değilsin ders çalış😂😂
Akıllı ol derim 🤣
Artık yolun yarisina geldin genç adam djsjsjsj
Önceden de başardın yine başarırsın 🤞🌠
Daha fazla kendine değer ver
Kendini yorma zamanlamaya güven ✨🌸
Zaman geriye aksın.
O adamın ellerini hiç bırakma 😌
25 kiloyu vericem 🤣
Başarılar 👏🏻
Namazını bırakma? Bu kadar basit ;)