Beden katmanları ;
Fiziki Beden, Eterik, ruhsal, boğaz çakrası, göz çakrası, astral beden, bilinç ve beyin kısmı
Uyurken ruhumuz ne durumda oluyor, boyutlarda geziyor mu? Bedenimiz uyuyorsa ruhumuz ne yapıyor?
Beden katmanları ;
Fiziki Beden, Eterik, ruhsal, boğaz çakrası, göz çakrası, astral beden, bilinç ve beyin kısmı
Uyurken ruhumuz ne durumda oluyor, boyutlarda geziyor mu? Bedenimiz uyuyorsa ruhumuz ne yapıyor?
Bu görüşür savunanlaın modern görüşü parçacık fiziğinden etkilenerek şu yönde değişmiştir, insanın fiziksel bedeninin, bir ruh ( günümüzde saf ve zor anlaşılabilen enerjiden oluştuğunu savunur. Beden ve ruhun aynı anda aynı yerde bulunduğunu savunur) insanın fiziksel dünyada yaptıklarının aynısını ruhta bulunduğu yerde fakat başka bir boyutta, ya da evrenin farklı yerlerindeki alternatif senlerle aynı anda yaptığını savunuyor. Yani ruhun burada seninle ama başka bir boyutta aynı şeyleri yapıyor. Gölgen gibi değil ama onun gibi de düşünebilirsin
Ruh bedeni terk etmez, ondan ayrılmaz.
“Uyurken ruh bedeni terk eder” sözü mecazi anlamdadır yani “öyle derin uyudum kiyi” daha anlaşılabilir kılmak için kullanılır.
Uyku bedende değişim uygular. Kalp yavaşlar ve kaslar gevşer, kısacası beden dinlenir. Bu durumda uyku ruhu etkilemez.
“Yolculuk” yapan zihinsel bedendir. Ya geçmişe gider, ya bilinçaltını ziyaret eder ya da bağımsız olayları ele alır 💫
Diye yorumluyorum ben. Doğruluk payı tartışılır 💤
Nerden başlasam bilmiyorum. Biz insanız ama gerçekte bedenlenmiş ruhlarız. Dünya kainatta paralel evren var bu da boyutlar arası. Rüyaların spirtüel anlamda bir mesajı var.
Ruh ve beden gibi kavramlar oldukça derin ve mistik bir alan, bu yüzden her birey kendine özgü bir yorum getirebilir. Ruhunun uyurken dahi aktif olabileceği düşüncesi gerçekten büyüleyici. Çoğu inanışa göre, uyku esnasında ruh bir nevi bedenin sınırlarının ötesine geçer, bazen bilinçaltında çalışır, bazen hayal dünyasında dolaşır. Şu anki bilimsel bilgilerle ruhun "gezer" gibi bir faaliyet yaptığına dair herhangi bir somut kanıt yok. Ama bu soruların kendisi bile inanılmaz bir merak ve keşif duygusu taşıyor, bu çok güzel 😊🌌.
Cevap
1Cevap
çok girme o kouları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?