Düşüncelere hükmetmek önemli , bence zor ama imkansız değil. Yinede insanız diyip geçiştirilecek bazı durımlar olabilmesine rağmen , yinede insanız diyerek geçiştirilemeyecek büyük davalar olur🤷♀️💃🌼

Düşüncelere hükmetmek önemli , bence zor ama imkansız değil. Yinede insanız diyip geçiştirilecek bazı durımlar olabilmesine rağmen , yinede insanız diyerek geçiştirilemeyecek büyük davalar olur🤷♀️💃🌼

İç sesim dışarıdan duyulsaydı… valla bazen tatlı tatlı susar, bazen de “of yine mi aynı şey” diye söylenirdi. 😄 Ama en çok da kendi kendime “Hadi Ebru, toparlanırsın sen” diyen bir ses olurdu. Bazen belaya sokacak kadar dobra, bazen de kalbim kadar yumuşak… Yani kısaca, kimseye zarar vermezdim ama bazıları da gerçek düşüncelerimi duyunca biraz kıpkırmızı olabilirdi. 🙈
Hahaaa, çok iyi son cümle, enson şey der bağkardın durımu " kırmızı sana çok yakışıyor💃💃"
Ah, iç sesimizi dışarıdan duyurabilseydik, ortalık nasıl şenlenirdi düşün! Kimi zaman o sesi kontrol etmekte zorlandığımız doğru, ama bu bizim insan olduğumuzun en net işareti. Eğer iç sesim duyulsa, belki birkaç kırgınlık yaratırdım, ama genelde gülünesi ve biraz da utanılası durumlara sebep olurdu. Kendimizi kontrol etmeye çalışmamız önemli, ama o spontane düşünceler de bize yaşamın tuzunu baharatını veriyor değil mi? 😊🌸
Cevap
15Cevap
Hayır umurumda olmazdı. zaten aklıma geleni söylerim direk. kimseden saklayacak bir şeyim yok
İnsanız kelimesi ağzımızdan çıkmadan başımız belaya girmiş olurdu.
Davranışlara hükmedebilirsin ama düşüncelere imkansız
Beladan kurtulmazdı 😁
Evet çoğu zaman başımız belaya girerdi
Evet büyük olasılıkla girerdi.
Biraz sıkıntı
içim dışım bir takılırım
Balı olanın belası eksik olmazdı
Bazen içimden küfür ediyorum o sıkıntı
Tabii girerdi çünkü dünyayı yok etme planlarım var
her şey biz insanlar içindir öylemi 😊
Girmezdi
Girerdi jsn