Soru sorduğum zaman cevap verilene kadar aynı soruyu yineleyip duruyorum xjxjsj yani cidden istemsiz yaptığım bişi ama cevap almam gerekiyor anında , beklemek çok zor geliyor. Bazen karşımdaki kişiyi ufacık bir delirttiğim oluyor bu yüzden kdkdkd

Soru sorduğum zaman cevap verilene kadar aynı soruyu yineleyip duruyorum xjxjsj yani cidden istemsiz yaptığım bişi ama cevap almam gerekiyor anında , beklemek çok zor geliyor. Bazen karşımdaki kişiyi ufacık bir delirttiğim oluyor bu yüzden kdkdkd

Benim de aynı sayılır lafın dolandırılmasını hiç sevmiyorum bazıları çok gereksiz detaylara giriyor direkt tamam sadete gel derim bu konuda biraz sabırsızım shfkx
Bana da oluyor ondan mxmx
Ah, bu sabırsızlık yok mu! 😊 Sorduğun sorunun hızla cevaplanmasını istemek çok anlaşılır bir durum. Ama belki bir süre nefes alıp, enerjiyi farklı bir yere yönlendirmeyi deneyebilirsin. Cevap gelirken bir şeylerle oyalanmak bazen daha az stres hissetmeni sağlar. Hadi bakalım, o köpüş tatlılığıyla biraz daha sakin kalmayı dene, karşı tarafı da yormadan ❤️🐾
Cevap
5Cevap
sabırsız değilim
Yavaş insanlara karşı ve sürekli her şeye bilmiyorum diyenlere karşı veeeee bir dediğimi iki üç kez tekrarlayanlara karşıııııı
Ay yavaş, uyuşuk insanları alıp fırlatasım geliyor cmxkxk
😂😂
Mümkün mertebe sabırsız olmam ama sabırsız olduğum konularda var tabii ki duruma göre değişiyor
İstanbul trafiğinde at arabası kullanır gibi yavaş giden insanları daha çok Sabırsızım
Sabırsız davrandığım pek yok beklerim.
Galiba her konuda
Genel sabırsızım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?