Başkalarının duygularını kolayca hisseder misin? Bende bu aralar duygusal hassasiyeti mi var ne

Başkalarının duygularını kolayca hisseder misin? Bende bu aralar duygusal hassasiyeti mi var ne
Düşünüyorum değil öyleyim ahaha
Hissettiği duyguları hissetmem mümkün değil fakat bazı zamanlarda bir şeylerin yolunda gitmediğini anlarım, o enerjiyi alırım.
Benle benzer şeyler yaşamış kişilere karşı kolay empati kurarım. Hiç yaşamadığım şeyler yaşayanlara karşı da empati kurmaya çalışırım. Yüzde yüz aynısını hissedemesem de en azından denerim. Hiç yapmamaktan iyidir.
Hemen hemde
Ağlayana ağlar mısın
Dayanamam
erkeklerin duygusu var mıydı siz şey değil miydiniz robot falan
Benimki taştan değil
Genelleme yapmayayım artık, istisna varmış
Sen peki
Ben empatım ya, burası özellikle bunu farkettiriyor bana
Bi de şükür ettiriyor neleri var insanların dedirttiriyor
He ya üzüldük
Kimse o 100% empati yeteneğine sahip değil, olamaz da. Birçok konuda empati yapabiliyorum ama bu yönümün zayıf kaldığı noktalar da bir hayli fazla.
Teşekkür ederim 🌸
🩶
Cevap
12Cevap
Düşünüyorum. Ama kimse öyle kolay hissedemez, çünkü her insanın duyguları öyle basit değildir. O yüzden kolayca olmaz bence.
hak edene empati yapıyorum evet
Evet hissederim.
Gülen birinin maskesinin altındaki keyifsizliği, üzgün görünen birinin sakladığı sevinci görebilirim.
Evet, bence empati tarafım güçlü. İnsanın halini, tonunu, ne hissettiğini kolay çözerim ona göre tepki veririm.
Duygusal tepkiler?
Evet, insanların duygularını çabuk hissederim. Bu hem beni daha anlayışlı yapıyor hem de karşımdakine karşı daha vicdanlı davranmamı sağlıyor.
Ne güzel
Teşekkür ederim. 🙏 Aslında herkes empati yapıp kendini karşısındakinin yerine koyabilse her şeyi daha güzel olur ve dünya yaşanabilir bir hal alır
Çok haklısınız
Ama maalesef öyle bir dönemdeyiz ki insanlarda Duygu namına ve sevgi namına hiçbir şey yok.
Başkalarını hissetmekten kendi hislerimi duyamıyorm
Eskiden yoktu yaş ilerledikçe olmaya başladı yinede kişiye göre nefret girmezse araya var
Maalesef bu bir lanet
Hayır ya, öyle olduğunu düşünmüyorum
Bu konuda kötü değilim.
Empati kuran biriyimdir herkes bilir
Düşünüyorum evet
Düşünüyorum
Çok şükür empati yeteneğim iyidir
Değilim kimse umrumda değil
Evet düşünüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?