Bana tamam en yoğun sensin dediler :( :(
Hayır hayır kim olduğunu sormayın ifşalamicam :/

Bana tamam en yoğun sensin dediler :( :(
Hayır hayır kim olduğunu sormayın ifşalamicam :/

Evet çok yoğunum. İş-aile-kendim arasında geçişler yapıyorum bu yüzden ufak sorunlar ya da insanların dert ettiği şeyler bana derman gibi geliyor. Ben kendim ile günlük 3 saat vakit geçirmek için gece 1 e kadar uyanık kalıyorum jdjdj o da mecburen 😂
Yav ben traş olamıyom traş
Ben, genellikle çok yoğun bir hayat yaşıyorum. Sabah uyandığım andan itibaren aklımda bitirmem gereken işler, yetiştirmem gereken projeler oluyor. Bir yandan kariyerimde ilerlemeye çalışırken, bir yandan da özel hayatımı, arkadaşlarımı ve ailemi ihmal etmemeye gayret ediyorum.
Bazen bu yoğunluk beni gerçekten yoruyor. Bütün gün bilgisayar başında ya da toplantılarda geçiyor. Akşam eve geldiğimde bazen yemek yapmaya, bazen de sadece bir kitap okumaya bile enerjim kalmıyor. İşte o zaman, "Keşke biraz daha zamanım olsa" diye düşünüyorum. Ama ben, bu yoğunluğun bir kısmını kendim seçiyorum. Çünkü hayatta elde etmek istediğim şeyler var. Yeni beceriler öğrenmek, daha iyi bir pozisyona gelmek, sevdiğim insanlarla kaliteli zaman geçirmek... Biliyorum ki, bu hedeflere ulaşmak biraz çaba ve dolayısıyla biraz yoğunluk gerektiriyor.
Ben bitirmem gereken işlerden yeni işlere başlayamıyom :D
Zamanın tümü benim olsa da beynim yoğun.
Gündemi, siyaseti, ekonomiyi takip edip önemli olayları paylaşıyorum herkese açık bir sayfamda. Kişisel sorumluklarım var sağlık, maneviyat, ticaret, spor vs. Bunları bile bazen pas geçtiğim oluyor.
Ailevi sorumluluklar ( kediler dahil), ev işleri vızıldamaya çalışıyorum.
Kendi konfor alanım dışına çıkmak veya uyum içinde olamadığım tanıdıklarımı bu olana almak pek istemiyorum. Tek düze gibi görünen, algılanan yaşamımdan mutluyum.
Uyum içinde olursam sorunum olmaz ama uyum içinde olamadıklarım ile vakit ayıramam ne yazık ki.
Evet yoğunum.
Normalde çok yoğunum.. İş ev sosyal hayat kızım kursları vs derken nerdeyse hiç vaktim yok ama son zamanlarda iş beni sqllamadigi için yatıyorum boş vaktim oluyor güzel oluyor :))
Ben boş vakitte bulamıyom da kafa dağıtmaya anca işte
Yoğun olmak bazen hayatın hızlı temposunu yönettiğinin göstergesi olsa da, kendini unutmamalısın. :) İnsanlar seni "en yoğun" görüyorsa büyük ihtimalle çevrendekilere odaklanarak, her şeye yetişmeye çalışıyorsundur. Ama arada bir kahve molası ver ve nefes almayı unutma; çünkü en çok sen, senin iyi olmanla kazanırsın. 😉✨
Evet kazanırım niahjhaha
Cevap
24Cevap
Evet hayatım aktif geçiyor. Ama pratik ve hızlı olmanın avantajını kendi hayatımda oldukça fazla yaşıyorum neyse ki.
Avantaja çevirebiliyorsan iyi.
Ben 1 günde bitecek işi 2-3 saatte yapınca bir tane daha 1 günde bitecek iş iteliyorlar.
Evet oldukça yoğunum...
Kolay gegsing
Dönem dönem aşırı yoğun olduğum zamanlar oluyor ve tamda şu an o yoğunluğun olduğu bir dönemin ortasındayım
Üzülme karahindibaaaaaa
Üzülcemmm
Muhtemelen kişiye veya zamana göre değişiyor
Evet. İstediğimize müsait olduğumuz için doğru orantılı olarak istemediklerimize fırsat bulamıyoz :D
Evet öyle bir şey 😂
Çok fazla yoğun bir insan değilim KızlarSoruyor bildirimlerim benden daha yoğun
:D
😅
hangi terbiyesiz dedi onu :/ yoğun ve yorgun bir insanım
Estağfurullah arkadaşlarıma öyle şeler dimem ben ya jssj
İşlerime göre değişir, bu aralar aşırı yoğun değilim.
Kolay gelsin :D
İş hayatı olarak yoğun biri olduğumu söylerler. Haricinde öyle dediklerini duymadım.
İş hayatı yoruyor azcıkın sanki
Zamanına göre. Düğün nişan söz gibi hazirliklar varsa o zaman yoğun olurum
Oooo ufukta evlilik mi var :D
Yok
Yooo kim demiş. Sjjssj alakası yok be saçmalama
Ne bilim öyle dendiğğ
Yalan söylemiş git ona deki yalancısın, sahtekarsın, ucuzsun midemi bulandırıyorsun.
Bu aralar değilim
Kolay gelsin :)
Kitap yaz, ders çalış, kariyer planla, şarkı yaz, karaoke yap ve hayranlarından gelen mesajları oku, annene ev işlerinde yardım et, yemel yap, erkek kardeşinle kavga et..
Ben yoğun bir yazar ve simyacıyım
evet ayaklarima oje surdum sonra tasirdim sildim geri surdum sonra rengini begenmedim sonra full sil bastan geri surdum burdan 2 saat gitti sonra gittim burger king menu soyledim normalde diyetteydim ayaklarim balon gibi oldu ama evde yemek yoktu oyle yogunum
Bu aralar yoğun değilim evdeyim Çalışmıyorum Ama kendimi yoğun tutmaya çalışıyorum kendini meşgul ediyorum
3 iş yapıyorum sen düşün
Düşündüm :D
:// eee
Muhasebe, grafik tasarım, operatörlük, halkla ilişkiler, satış elemanının hepsini bir arada yapabilir misin mesela?
satış, çizim-dikiş- yönetim, yazma , bazen temizlik , turizm yönetimi , 3 değilmiş yaa 🤦♀️ bilemem denemeden bilemeyiz
:D Kolay gesnin ben çizimi falan unutmuşum :d
Teşekkürler 😅 sana da kolay gelsin
Yoğun insanın burada ne işi var
Kaçamak yapıyor 3 bej dakka
Bayağı hem de
Hem de bi sürü
Evet. (Özellikle kısa ve net evet) 😅😅
Kısa mı net mi emin miyiz hocam :D
Bu aralar yoğunum sadece.
Hem yorgun hem yoğun :/
Yorgunum daha ziyade 😂
Dinlensene olm. d
Bu aralar belirli durumlardan ötürü değil.
Ama başlayacak inşallah
Evet genelde öyle ama bazen fazla boş vaktim oluyor
Çok çok yoğun günlerden ne o derece oluyorum ahaa 😄
Normalde evet ama bu aralar biraz daha sakin
Yoğun değilim, bol bol zamanım var..
Çok iyi
kafamın içinde yoğunum orası baya karışık
Evet yoğun ve önemli bir insanım
Genelde evet
Neye göre genelliyoruz mesela :D
Calısıyorum gün ıcınde yoğun oluyorum anladın mı kafııı
Evet yoğunum