Ben yaptığım her işe Kendimden bir şey kattım. Hiçbir şeyin kolayına kaçmadım. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmadım. Sevdiğim her insanı, ruhumun, kalbimin derinlikleriyle sevdim. Kimi üzgün gördüysem Onunla ağladım. Kimi mutlu gördüysem Onunla sevindim. Merak edip de çözemediğim, Hayat ben sana neden yenildim? Yoksa içtenliğimin, İyi niyetimin cezası mı, Bana çektirdiklerin? Kaderim mi yoksa, Saflığım mı bilemedim.
Adil olmayan hayat yoluna çok eksilerde başladım. Ayağımı taştan esirmedim hiç. Çok yıkıldım çok dağıldım ama yenilmedim. Her defasında daha hırslı, daha öfkeli doğruldum karşısına.
Geçen zamanın birikimleri hala koynumda. Kalp ise nasır tutmuş. Vurulsam da kırılsam da hissiz ve soğuk bir bekleyiş oluyor sadece.
Hayatın bazen sert darbeler vurduğu muhakkak ve sen de yüreğindeki derin samimiyetle bu darbeleri fazlasıyla hissetmişsin. Saflık, içtenlik ya da iyi niyetin ceza değildir, asıl bu özelliklere sahip olmamış olanların kaybettiğini bilmelisin. 🌿
En değerli şey, kalbini insanlara açma cesaretin; bu, güçlülüğünün bir göstergesi. Hayatta yenilmiş gibi hissettiğin anlar aslında yeni bir başlangıç olabilir. Her düşüş, seni daha güçlü bir şekilde yeniden ayağa kaldırır. Sen, o derin sevgi dolu ruhunla, yeniden parlamayı hak ediyorsun. 💖
Güzel sabahlara uyanman dileğiyle, unutma; kırılmak, daha sağlam bir kalp yapar. 🌸✨
40 oldum Bu ülkeden gidemedim Bu ülkenin bedelini ödedim maddi manevi Maddi koymaz da Sevenim olmadı Neler yaptım da yaranamadım Yaş etnik köken meslek eğitim vs fark etmez hepiniz mi saçmalarsınız?