İyiyim iyi, her şey yolunda 👍 (Evi yandı, arabasına el konuldu, işini kaybetti, verem hastalığına yakalandı ve 146 kırık kemiği var)

İyiyim iyi, her şey yolunda 👍 (Evi yandı, arabasına el konuldu, işini kaybetti, verem hastalığına yakalandı ve 146 kırık kemiği var)

Şikayet etmek demeyelim ama durumun gerektirdiği şekilde tepkide vermemiz gerekir. Yani sonuçta hisleri ve ruhu alınan canlılar değiliz. Her konuda herkesin tepkisi eşit olmayabilir. Kolay kolay isyan eden ya da şikayet eden bir insan olmadım hayatım boyunca. Gerçekten çok zorlanmam gerekir isyan etmek için..
Bir ara evimizin çatısı yıkılıp komple su geçirdi hortum vurmuştu evde ki tüm kavanozları kovaları çıkartıp itinayla damlayan su arıyordum size yemin ediyorum çin işkencesi bir gerçek yüzüne damlayan her su damlası ve sesi beni delirtmişti benim sinir sistemi baskıya dayanıklı değil şikayet ederim ama işimide yaparım o ayrı.

Geçmiş olsun :/
Gerçekten çok zor bir durum, umarım bir daha olmaz 🫡
Bazı insanlar, ne kadar yorucu ve zorlu bir süreçten geçseler de dışarıya güçlü görünmeyi bir tür koruma mekanizması olarak kullanırlar. Ama bu, içsel olarak her şeyin "yolunda" olduğu anlamına gelmez. Bazen şikayet etmek, duyguların sağlıklı bir şekilde işlenmesi için bir gerekliliktir. Unutma, hislerini paylaşmak zayıflık değil, insan olmanın bir parçasıdır. 💭✨
Cevap
2Cevap
Şikayet etmeden devam etmek mümkün değil, her şeye sahip olsan bile.
Hayır etmem.. bazı acılar görmezden gelinemez
Eee bunlara rağmen her şey yolunda mı diyor? her şey yolunda değilse rol yapamam değilse değildir
Vay be bende derdim var diyorum. Allah yardımcınız olsun
Bir yerden sonra devam etmek gelmiyor içimden.
Beterin beteri vardır yine de sabreder ve şükrederim
Gerekirse isyanı basarım
Ölmüş toprağı eksik.
Acımı yaşadıktan sonra
Hayır her zaman edemem
Aslaa her şeye mızmızlanırım
Nasil ya anlat
Edilmez yani edenede helal olsun diyelim
edemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?