AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
Siyah çok asil bir renk ama asiliği de canlandırıyor insanların düşüncesinde. Siyah rengi sevmeme rağmen gelinlikte kullanmak istemem. Ama nikahta neden olmasın? Bir de siyah şapka taktın mı oh..
Ssiyah şapka güzel durur :)
Kesinlikle (=
Şapka küçük ve yan durursa güzel olur :D
Bizim kıprısta zaten nenelerimiz eskiden evlenirken siyah gelinlik giyerlermiş ama çok şükür o gelenek yok artık bence beyaz daha iyi tertemiz saflığın simgesi
gıymezdım
cunku hersey sıradanlasıyor zaten herkes ıstedgı rengı sıyahtı yok pembeydı gıyse beyazın veya gelınlıgın anlamı kalmaz kı. degersızlesır gunumuzde bır cok sey gbi ;)
ben beyaz alıcam sana dasdasdasderfdsf:)
:) yok artık
En guzelinden alirim
Boyle bakinca hos duruyor ama giymezdim heralde. Gelinlige yuklenen anlam farkli cunku, beyaz olmasi safligi temizligi ifade ediyor. muhtemelen bembeyaz bir gelinlik giymek isterim o yuzden.
kesinlikle giymem. siyah ayrılığı, kara sevdayı işaret eder.(astrolojiden anlarım)
beyaz hayallerde beyaz olur ya kenarlar, beyazda ondan işte.. gelinlikler neden beyaz olur? o gün rüya gibidir dimi? (gelinliği giyen için) işte o beyazda mutluluğu, hayallerim buydu der gibi bir şey işte. çok ii anlatamadm çnkü anlatmam dış okumam falan zayıf biraz. içimden jet gbi okyrum ama ne işe yarıyo
Ben izin vermem o ne ya beyaz sayfa açıyoruz hayatımıza siyah giydircem fesupanallah
Ben giymezdim en mutlu günümde. Illa beyaz olucak diye degil. Mavi giyerdim pembe kırık beyaz giyerdim. Amaa siyah o kadar şaşaali bir elbisede itici olur. Tuvalet giymiyosun gelinlik bu
Renkli bir kişilik olduğum için siyah tercih etmem genelde. Sadece bir tane pantolon ve kazak var siyah :)
bizler renksiz kişiliksizler oluyoruz yani :D hep üzgün yas tutan tipleriz siyah giydiğimiz için :)
Yok olur mu öyle seyy :) Sadece biraz daha durgun olabilirsiniz :))
Tam tersi neşeli ve eğlenceliyizdir :)
Peki ne diyim :) Allah eksik etmesin nesenizi :)
Eksik etmesin bu zamanda en çok ihtiyaç duyduğumuz şey neşe ve mutluluk :D
Aynen :)
Why not? I love black wedding dress... interssant tabi beyaz da guzel...☺️ Nyse ben Proje ye basliorum bunlari dusunmek icin war biraz dha zaman...
2 duygu birden yaşadın sonra işe döndün :) iyi projeler sana
Tesekkur ederim ☺️
Gelin istedikten sonra siyah giymiş kim karışır bende yanına beyaz giyerim sonuçta Beşiktaş lıyız kardeş Siyah Beyaz takılırız Siyahıma Beyaz ol dedide olmicaz mı oluruz
Düğün bizim ama karışıyorlar işte :D
hayat bizim kardeş kim karışa bilirmiş benim hayatıma siyah gelinlik giymek isteyen kızlara duyurulur ben Beyaz Damatlık giyicem Beyazıma Siyah Olurmusunuz?
Yakışır :D
Kimse kimsenin dusuncesine karisamaz ancak ben olsam giymezdim. Siyah en karanlik renktir ve genelde cenaze vb kotu yerlerde giyilir. Ilk sevebim budur. Ve gelinligin beyaz olmasi tertemiz gitmen demektir bunu degistirip her ne renk olursa olsun giyenler bence sacmadur ama giyenede birsey ditemeyoz yakismissa sorun yok
güzel görünüyor. üstelik o gün istediğin yer de otur koş zıpla hopla çamurda yuvarlan siyah yine siyah :D
Ben vermezdim, matem evi değil düğün evi.. Başına benim gibi bir bela falan mı aldığını düşünüyor, nedir yani?
İşte bu ya :D
Ben herşeyin Siyah olmasını isteyen biri olarak, Siyah gelinlik giymesini isterdim.
Benim kafadansın :D
Beyaz eşyalarıda siyah alicam.
Ben onlara siyah eşya diyorum :D
Rahatsızmısın abi sen?
Niye en mutlu günümü karartayım?
Niye siyah giyince karartıyormusun? sevdiğin kadınla evleniyorsun ne renk giydiği önemli senin için
ne o gelınlıkmı gıyıceksın? ona kalırsa damatlıkta siyah? neden karartıyorsun en mutlu gununu?
:D Sizde beyin bedava.
Sen paraylamı aldın beyini?
Oglum ülkemizde böyle birşey olamaz. toplumsal olarak o çift dışlanır. Satanist derlan ulan size :D
Ülkemizde ne tip insanlar var tecavüz edip şiddet uygulayıp acımadan öldürenler dışlanmıyorda ben siyah giydiği için mi dışlanıyorum.
Sende haklısın abi.
Sende haklısın adetlerimizden dolayı böyle şeyler ters kalıyor. Siyah giyerse satanist ya da dinsiz deniliyor. Geleneklerimizden dolayı böyle birşey olmasına kimse izin vermez ailelerde sadece fırsat olsa giyermiydiniz diye bilmek istedim. :D
Giymem ya içimi karartır en güzel günümde. Tabi giyene saygı duyarım zevkler ve renkler tartışılmazmış
Siyah gelinlik olabilir ama boyle bir model degil tamamen gupur islemeli vücuduma oturan bir sey olabilir ancak
Cenaze değil düğünden bahsediyoruz. açık, net ve kesin giymezdim. saflığı, temizliği, masumiyeti simgeleyen beyaz dururken siyah asla.
Ayni düşüncedym
Nisanda falan giyilir o. Gelinlik cok masum bir seydiir o yuzden beyaz olmali.. Gelinligin yakismadigi bir kiz gormedimm hic.
Ya çok güzel -.- zaten hic bir zaman bembeyaz gelinlikleri begenmemisimdir siyah ın asaleti çok başka bee :) GİYERDİM
giymelisin bence de siyah gelinlik sana yakışır :D Asaleti yeter siyah rengin içinde olmak mutluluk ve aşktır :D ❤️
Giyilebilir asil bir renk ama cenazeye gidiyo gibi durabilir biraz bizim milletimizce hoş karşılanmaz hatta dedikodu bile çıkar buna :DDD
yok ya böyle bir içimi kapattı evlilikten soğur gibi oldum :D
havalar soğuk ondandır :) evlilikten soğuma :)
hahaha öyle olsun :D
Nişanlik gibi bu gelinlik asla siyah giymem bembeyaz pamuk gibi olmak varken giyenede bisey demem tabi. Ama siyahi çok severim abiyedede kullanirdim.
Siyah gelinlik giyecek gelini bulursam beline beyaz kuşak takar nikahı Karakartal'ımın stadında yaparım :) Yapmayan namussuz olsun :)
nikah şahidinde ben olurum :D
Eyv Olursun tabi :)
herkes olmak ister şahidin böyle bir şey yaparsan sıraya dizilirler :D
Kizi bulduk anlastik evlendik de nikah sahidii kaldi :)
Bulursan fanatik biri olmalı söyleyeyim yani maçlara gelen bir kız bulman daha iyi :D
O Allah'in emri zaten :)
öyle belli olmaz bakarsın yer verirsin yan yana denk gelir maç sırasında sohbet gol olunca sarılma belli olmaz :D ne hikaye yazdım hemen :)
Hayal dunyana hayran kaldim :)
Dizilerde oluyor izleniyor :D ben yaptım dalga meselesi oldu :)
Estağfurullah dalga gecmek ne haddime oyle dusunme. :)
siyah düşünmüştüm önceden çok severdim şimdi zevklerim değişti. gri gelinlik daha dikkat çekici kimsede yok :D
evet gri görmedim :)
Zenci bir bayanij giydigini düşün ? aksam oldugunda gelini ararsiniz sokak sokak 😂
Ahaha
Ben izin almazdım ki istediğim renk giyerim. O an canım nasıl isterse..
Karizmatikmiş, eşim tercih ederse benden açık çek...
gelinlikte siyah olmaz sönük kalır, istemeden evlenenler giyebilir :)
hehehe iyi fikir istemeden evlenmek :D
Hep beyaz gördüğüm için bir tuhafıma gitti şimdi😊 giyene saygı duyarım ama bana göre beyaz gelinlik tam anlamıyla mutluluğun simgesi bu yüzden ben beyaz giyerdim😊
O anki ruh durumuma bağlı ama garipsememek lazım herkes özgürdür istediğini giyer o an istiyosam bende giyerdim
Aslında gelin olmak... Mutlu bir günümde karalara bürünmezdim herhalde. Canlı renkler giyerdim ama bu bir özgürlük.
Allah nasip ederse niyetim ilklerimi kocamla yaşamak, bana hatta bence birçoğumuza göre beyaz saflığı temizliği temsil eder, o yüzden ben beyaz giyeceğim ama siyahta gayet marjinal bir fikir neden olmasın saygı duyarım :)
Ben giymem siyah bana olumsuz bir renk gibi geliyor ama giyen olursa garipsemem. Herkesin kararına saygı duyuyorum.
Giyene saygım sonsuz siyah çok asil bir renk.. Ama ben düğünümde beyaz (bembeyaz) gelinlik giyerim.. Beyaz saflık masumiyet temizliği anlatıyor... bence çok büyük ve derin bir anlamı var gelinliğin beyaz olmasının :)
Hayatının en güzel gününde siyah mı giyinicen sanki cenazeye gidiyosun olmaz öyle birşey bunu yapan modacı kör oldu
zaten kocam olcak adam kişisi siyah gelinlik giydirmesse boşarım a q çoksel lam hangi totoş beyinli giymek istemior
ben farklı olmak ısterım . beyaz gelınlik bana hoş gemıyor göze hitap etmıyor sıyah daha asil ve farklı..
Bence gelinlik, saflık masumluk.. Beyaz olmalı. Prensesler gibi hissetmelisin. Bu resimdeki balo elbisesi gibi. İstemem.
En sevdigim renk siyah❤️
Keske herkes siyah giy diye baski yapip yadirgamasa😄
Ama fotodaki gelinlik modeli güzel degil:(
görünüş olarak güzelde ne dersen de düğünde beyaz olmalı.
Genelde beyaz oluyor zaten başka renk görmedim :D
kırık beyaz var bir de. krem rengi
Ondan bahsettiler ama hiç görmedim ya da denk gelmedi demek ki
https://i.hizliresim.com/gkvAm0.jpg
bu gelinliğin siyahını yapsınlar giyerim :)
Göreceli belki bir delilik yapıp giyerdim ama beyaz masumluğun simgesidir bir kadına yakışan en güzel renklerden biridir bence duru saf ve güzel ama asi ve karanlık olmayı da kim istemez?
siyah asil ve güzel bir renk severim de ama gelinlik beyaz olmalı o senin en özel günun ve beyazın da anlamı var saflık, temizlik gibi... ben gelinliğin beyaz olması taraftarıyım
Siyah gelinlik giyerim ama damarlık beyaz olcak sonracığıma siyah gelinlik biraz abiye gibi duruyo onun dışında sorun yok
modeli değiştirirsin şart değil bu önemli olan renk :)
yani bende çok düşündüm siyah gelinlik gideri var yani :D zaten aşığım siyaha
evet gideri var :D bende delisiyim :)
Belli :D
Çok belli oluyor dimi :D
Ben siyah gelinlik giyecek olsam davetlilere açık renk giyme zorunluluğu koyardım
Hülya'nın programının reklamında görmüştüm koyu renk giymek şarttır diye :D sende davetiyenin altına eklersin :)
Tamam siyah en asil renktir benimde hep tercih ettigim renktir fakat gelinlik dugunde kullaniliyor cenazede değil :)
cenaze töreni gibi :D Hatta zorla verirler gibi olmaz yakışmaz bencee ben hatta mor hemer falan düşnüyüorum beyazıda renklendircem yani :D
Ben bununla gösterişli bir Düğüne katılabilirim fakat gelin olarak değil 😁 yani siyah aşağı biriyim ama gelinlik bu yani bilemedim 😔
Siyahı severim ama asla giymem çünkü benim bildiğim beyaz gelinlik masumiyeti, saflığı ve temizliği temsil ediyor :)
Ben giymek istemem asildir renk olarak ama beyaz gelinlik simgesel olmuş elalem ne der :D
aah bak siyah gelinlik giymiş cenazeye mi gidiyor :D yoksa bu kız satanistmi siyah gelinlik giymiş, geleneklerimizde siyah gelinlik olur mu böyle saçma iş bunları derler :D
Ne biçim gelinlik abiye gibi derler :/
oda var tabi :D ama kıyafetten çok giyen kişinin üstüne dedikodu yapmak daha çok hoşlarına gider :D
tamamen siyah değil ama siyah-beyaz ya da mor-beyaz olmasını istiyorum nasip olursa...
Siyah beyaz olanı güzel iki renkli :D
Siyah asil bir renktir evleneceğim kişi sıradışı biriyse neden olmasın, ilişkimizde sıradışı olur giyerdim
Zevk mesleki tabi ama şahsen Hayır. Birinci nedeni kendimi cenaze de gibi hissederdim. Ikinci nedeni ise beyaz en sevdiğim renk
ayy ben çok istiyorum siyah tüldan gelinlik muhteşem olurrr
@bekleyenkızz altına kırmızı jartiyer olsun
Siyah olur da muhteşem olmaz mı :)
SİYAH ASALETTİR ASİLDİR FARKLIDIR OLGUNDUR VEE MUHTEŞEMDİRR :))
Güzel yorumladın :D
teşekkürler :)
rica ederim :)
Evlensem kesin siyah giyerdim zaten :) Başka bir rengi pek giymiyorum sonuçta
Nickinden belli :D
Evet, tükenmez kalem tercihim bile siyahtır. :)
İmzanı siyah tükenmez kalemle atarsın :)
O imzayı atmayı hiç düşünmüyorum ;)
Boşa gitmesin siyah tükenmezkalem at gitsin :D
ben kotu gömleği üstüme geçirip evlenmeyi düşünüyorum :D
sade bir evlilik aslında güzel :D
Çocukluğumdan beri istediğim şey.. Düğünüm de giymesem bile fotoğraf çekimim de giyeceğim kesin ;)
Çocukluğundan beri istediğin bir şey ise bence yapmalısın ama olmadı fotoğraf çekiminde yaparsın iyi düşünmüşüsn :D
Teşekkürler :)
Hep hayalimdir siyah gelinlik giymek. Biriside yapsın şu deliliğide şeytanın bacağını kırsın yav. ._.
Siyahı severim ama gelinlik olinca pek olmuyo ne o cenaze gibi yaa icini karartir insanın ben giymem beyaz daha zarif bence...