Denk gelmeyen olabilir mi ya? Ben herkesten kendimi geri çektim. Çok çok yakın değilsem iki yüzü varmış beş yüzü varmış takılmıyorum. Söylediği şeye inanıyorum ama yalan olabiliceğinin farkında olarak kuruyorum iletişimimi. Beklenti sıfır hayal kırıklığı sıfır
Evet, karşılaştım. Hatta sanırım, hayatının belli dönemlerinde ikiyüzlü biriyle karşılaşmayan insan yoktur. Benim için ikiyüzlülük çok ağır bir darbeydi, çünkü ben insanlara kolay güvenen ve her zaman iyi niyet arayan biriyim.
Evet, hayatın bir noktasında hepimiz böyle insanlarla karşılaşıyoruz. İnsanlar bazen etraflarına uyum sağlamak adına maskeler takabiliyor, ama bu genelde uzun vadede ortaya çıkıyor. Sana tavsiyem, bu tür insanları fark ettiğinde mesafeni koruman. Çünkü ikiyüzlülük çoğunlukla güven sorunuyla sonuçlanır ve güven bir ilişkide temeldir. Hayatına gerçekliğin hakim olduğu insanlar yerleştirmek çok daha sağlıklı olur. 😊
evet ya çok korkunç bi durum bana diyoki yok ben hiç çalışamıyorum piskolojimyi değil bana yardım et gidiyorum ders anlatıyorum o yüz alıyo ben 96 falan sonra da başkalarına diyoki köpek gibi çalışıyorum olsun okadar