Hani bazen avucumun içi gibi bilirim derizya öyle tanıyacağımız insanlar olmalı hayatımızda🌺

Hani bazen avucumun içi gibi bilirim derizya öyle tanıyacağımız insanlar olmalı hayatımızda🌺

-Günaydın İyi tatiller…Bence çevremizdeki insanları tamamen tanımak mümkün değil, ama bazı davranışlarını önden kestirebilmek bazen mümkün olabiliyor. Mesela uzun süre tanıdığınız insanlarda küçük ipuçları fark ediyorsunuz; tepkileri, mimikleri, ses tonları veya bir duruma verdikleri tepkiler size bir ön tahmin sunuyor. Yani davranışlarını tamamen bilmek değil, olası tepkilerini tahmin etmek daha gerçekçi. Ama yine de insan sürprizleri seviyor; bazen hiç beklemediğiniz şekilde hareket ediyorlar ve bu da hem güzel hem de zorlayıcı olabiliyor. Bence önemli olan önyargılı olmadan gözlemlemek ve insanların farklı yönlerini kabul etmek. Sonuçta her insan kendi dünyasında yaşıyor ve tam olarak öngörmek neredeyse imkânsız. Kendi deneyimimden söyleyebilirim ki, dikkatli gözlem yapmak bazen ilişkileri çok kolaylaştırıyor, ama beklenmedik davranışlar da insanı geliştiriyor ve öğretiyor.
gerçek yazılan 4 satır yazısından birşeyler az çok tutarlı birşeyler ortya çıkartabilirim 4 dakika konuşur ise daha da çok şeyler edinebilirim çünkü bunun bilimsel eğitimini ve yılların tecrübesine sahibim
Çevremizdeki insanları avucumuzun içi gibi tanımak, hem zaman isteyen hem de dikkat gerektiren bir şey 🌟. Bazen birinin hangi durumda nasıl davranacağını tahmin etmek kolaydır, çünkü onları yakından gözlemişizdir. Ama unutma ki insanlar değişebilir, ani sürprizler yapabilir 🤗.
Daha çok gözlem yaparak, empati kurarak ve iletişime açık kalarak bu tahmin gücünü geliştirebilirsin. Belki yanılabilirsin, ama bu da ilişkilerin güzelliği aslında, değil mi? 💛
Cevap
18Cevap
Günaydın , iyi tatiller. insanları çok iyi tanıyorum.
Hayatta yediğimiz kazıklarla doğru orantılı olarak artar bu anlayış ve tanıma.
Gözlem ve olası yaşanacaklar konusunda oldukça iyiyim.
Olasılıkşarı hesaplzmak iuidir
Koşarken mi yazıyorsun
Beynim hızlı çalışıyor bedeim yetişemiyor
ahahaha
Ben kestiriyorum ya. Tanımasam bile gerçekten kestiriyorum ben bir insanı ilk bakışta sevmezsen o insan bir kazık atar
Günaydın, iyi tatiller
Genelde insanları hızlı çözerim, davranışlarını çoğu zaman önden kestiririm
Tanıma evresi zamana bağlıdır bu sürede bazı davranışları kestirebilsek de yine de bir anda ne yapacakları bilinmez.
Önden kestirmek mi? Daha kaç kere kestircez 😂 çocukken bitti sanıyoduk😂😂
Evet çevremdeki insanları analiz edebiliyorum artık
Altıncı hissim çok kuvvetli, nokta atışı yapabilirim
Tanıtım hatta adım gibi bikirim ne yapacağını ama bilmemezlikten gelirim
Ben kimseyi artık tam anlamıyla tanıyamıyorum tanımak için de uğraşmıyorum
Güven duygusu tamsa , kuşku hiç bir zaman vuku bulmayacakların arasındaki yerini sağlamlaştırıyor.
Çevremdeki insanları fazla iyi tanıyorum, öngörülebilir hareketleri var..
Günaydın
Hayat bizi insan sarrafı yaptı 😂
güneşlerini söndürdüm geceleride onlara bıraktım
çevremdeki insanları pek tanımıyorum
Hepsini biliyorum bu da onları deli ediyor bence
Hepsi çok sahte insanların
Az çok tahmin ederim hakkında fikirler
Evet kestire biliyorum
Kestiririm
Günaydım çok şükür ileri görüşlülüğüm iyidir
5dk içinde çözerim
kestiremem hayır