Güzelliğinizin farkında olunmasıyla alakalı bir şey bence. Ben aynaya baktığımda kendimi güzel buluyorum ve her girdiğim ortama o özgüvenle girdiğim için kıskanacak bir sebep olmuyor. Bütün arkadaşlıklarımda kıskançlık sebebiyle bitti. Mesela 22 yıllık arkadaşım sürekli başka arkadaşlarıyla gezer ortam yapardı benim arkadaşlarımla gezmeme ise sürekli müdahale ederdi. Alışverişe çıkardık vay efendim bana her şey oluyor ona neden olmuyor. bir sey alamadan eve dönerdim. Bende bitirdim. Kızlar çok kıskanç ve bu aşırı sinir bozucu.
05 Yorumla- +1 yıl
asiri gotun kalkmis
guldum varya su yorumuna :D
birseye benzesen icim acimicak arkadasin seni kiskandiysa oda salakmis kiskanilcak bir guzelligin yok - +1 yıl
Ondan değil bence @Konyasekerii
Arkadaşın güzelliğinden başka sahip olduğu bir meziyet yok sanırım. O yüzden herkes onu kıskanıyor sanıyor. Her vukuatı buna yoruyor. - +1 yıl
kesinlikle katiliyorum @mentalist1
- +1 yıl
@Konyasekerii ve @mentalist1 konu içerisinde güzel bir örneklendirme olmuş kızlar :))) harikasınız :)))))
- +1 yıl
ergen ergen laf sokma kiz bana en uyuz oldugum sey
En İyi Cevaplar
Kendini birşey zannettikleri zaman gömesim geliyor kıskançlık olabilir bu kadar egoyu nasıl yapıyorlar diye. Bu site bile aynı kızlardan aldığım cevapla erkeklerden aldığım cevap çok farklı
269 Yorumla- +1 yıl
Evt çok doğru bir tespit erkeklerdede var kıskançlık duygusu ama kızlar kadar fazla değil
- +1 yıl
Evet bu konuda haklısın kızlar hemen zeytinyağı gibi suyun üstüne çıkmayı iyi bilir bazı konularda yargısız infaz yapıyolar dinlemeden konuşmadan karar veriyolar...
- +1 yıl
Seninle iyi anlaşcaz ozaman desene :D
- +1 yıl
mesaj yazarmısın bana?
- +1 yıl
@cananece özel den yazarmısınız lutfen cok önemli
+1 yılKızlar güzel olmak ister beğenilmek ister en şık olmak ister çünkü en güzeli en paralı adamı elde eder, kısacası diğer kadınlar onun en büyük rakibidir bunuda bildikleri için arkadaşlarına yakışan elbiseye yakışmadı derler o çocuk sana göre değil derler ama sen bırakınca kendileri kaparlar
10 Yorumla
+1 yılbu tarzı seviyorum www.donjar.com/.../...rim-sutyen-takim-18002-2.jpg
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılAnnem bana domuz bile esini kiskanir sen nasil bir mahluksun der. Kesinlikle kimseyi kiskandigimi hatirlamiyorum. Sadece basarilarini gorur hirs yapar aynisinin daha iyisini yapmaya calisirim. Hemcinsini kiskanmak tamamen özgüven eksikligi ve asagilik kompleksinden kaynaklanir.
50 YorumlaKilolarindan fazla egolari oluyor.
Ve bazen arkadaşlarim bile farkında olmadan kendi egolarını tatmin etmek için kendilerini benimle karşılaştırıyorlar.
Cirkin degilim hatta aksine güzel yüzum var arkadaslarima fore uzun boyum. Iyi kilom.
Ama i*ne arkadasınin uzerinden egosunu tatmin edecek!00 Yorumla
+1 yılKiskanma iliskinin tuzu biberi sacmaliklarini gecmek lazm hayir iki taraf içinde yipratma ve sacmaliktan ibaret. Kiskanma kavramı bence hayranligin içine fesatlik girmis hali. Kendi eksigini başkasınada gorunce gelisir. Yani bu tamamen senin eksigin onun fazlasi olayı. Hayat adil olmasada dunyaya gelis durumumuz adildir birak onunda eksikleri var
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılKıskançlık doğamızda var, biz erkekleri kıskanmıyoruz aslında. Elimizden alan bayanları kıskanıyoruz. Bundan kaynaklanan bir "Acaba ben çirkin miyim?" duyguları hakim oluyor. Biliyorsunuz, öz güven eksikliği insanın psikolojisini bozar. Takmamak gerek
00 Yorumla Siz kızların birbirini süzmesini kıskançlık sanıyosunuz ben şahsen bir kıza bakıyorsam mutlaka ya giyimini beğenmişimdir ya da bir yanlışını görmüşümdür. hoşlandığım sevdiğim vs vs çoçukla ve ya sevgilime yanaşıyosa o kızın saçından tuttuğum gibi... İşte bu konuda kıskancım kabulll diğer türlü güzel olduğu için ya da başka bir şeyi var diye kimseyi kıskanmadım ha örnek veriyorum saçı güzeldir bir kızın beğenirim bunuda dile geitiririm fesatlığa lüzum yok
10 Yorumla
+1 yılKıskanç depilimdir hemcinslerime karşı ama olan çok var etrafımda bildiğin yarıştırıyorlar kendilerini ve kıskançlıklar kaçınılmaz oluyo. Amaa bazı kızları kıskandığımı itiraf edeyim:"bazıları o kafayı nerden buluyor acaba bu ego nerden" diye kıskanıyorum. :D
00 YorumlaO kizin benden daha guzel oldugunu gorunce dikkati cekerse mekandaki gozler ustundeyse agzini yuzunu dagitmak isterim kendimi on plana atarim , yani kiz olmak boyle bisey illaki olur , olmaz diye bisey yok
12 Yorumla- +1 yıl
En iyisi en güzeli en dikkat çekici olmak istiyorsunuz
+1 yılTam da bu yüzden yakın olmuyorum kimseye hiç en yakın kız ya da erkek arkadaşım yok sadece konuştuğum birisi var. Harbi birini bulursam ki sanmıyorum, denerim. Ne kadar kız arkadaşım olduysa hepsi kafası boktan şeylere basan insanlar oldu dolayısıyla kıskanma falan yok. Rahatlık, huzur benimle beraber, tavsiye ediyorum.
00 Yorumla
+1 yılŞöyle ki, genellemeler batsın diyerek başlatacağım. Yani şu ülkede ne çok seviyoruz genellemeyi.
Evet var hem cinsini kıskanan bayanlar ve erkekler de var. Ve bu cinsiyetle alakalı değil, huyla alakalı, kişilikle alakalı.01 Yorumla- +1 yıl
Yarım kaldı devamı var.
Bayanların arasındaki kıskançlık da klasik rekabet zihniyeti olabilir. Ama daha önemlisi, o bayanın kendini sevmemesi, çocuk gibi ilgi manyağı olmasındandır.
biz kızlar ezikleştirilmişiz çünkü.. işimiz gücümüz yaranmak. yaranan birini görünce de kıskanıyoruz. kendimi de kattım işin içine ama hiç de kıskanç değilim. gönüller kırılmasın hemcinslerim ayaklanmasın
00 YorumlaSevdigin birisinin yaninda kizi gordugun zamanki kiskanclik sahiplendigini belirtmek o benim buraaan git mesaji vermektir normal birisiyse onunla anlasamiyor onun daha iyi yerlere gelmesini istemediginden olabilir
00 YorumlaBende kıskancım ama kötü bir kıskançlık değil bu. Çok güzel oldukları için "pislik ne kadar güzel" falan diyorum. Biri bana böyle dese ben bunu iltifat olarak görürüm. :D
11 YorumlaBen kiskanmam kolay kolay herkes herkesi kıskanır bu doğal bir şey ama saçma sapan kızlar var yani tanımadığı halde kiskanan nefret eden insanlar tanıdım onların psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum.
10 YorumlaEvet kızlar arasında boyle bir sorun var. Kizlarin kendine guvenememe duygusuyla alakali bence. Bu zamana kadar hic bir kizi kiskanamdim. Hareketlerini ya da duruşunu begendigim birine imrenirim o kadar. Cekememe durumu komik gercekten
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 314 cevap paylaştı. Bu herkes icin gecerli degil her kiz kiskanmaz, misal ben kiskanmiyorum gerek duymuyorum.. Cevremde yapanlar vardi hepsiyle iletisimi kestim kafam rahat erkeklerin arkadasligi daha iyi geliyor...
00 Yorumla
+1 yılBayanlar egoist oluyo kendinden daha güzel birini görüyo ama yinede dünyanın en güzeli o siz erkeklere dışardan bu cekememe olayı garip geliyo ama kadınların kendi içlerinde rutin şeyler abi bunlar 😘
00 YorumlaYa nedenini bilmiyorum ama kizlari daha cok onemsiyorum. bir erkek bana baktiginda normaldir der gecerim bir kadin baktiginda daha iyi hissederim 😀
00 Yorumla
+1 yılacikcasi ben cok kiskancim. kiskanirim cunku karsimdakini paylasmak istemem. Atiyorum sevgilimi bir kizla konusurkem gorim icim icimi yer. . hayatta bisey demeden ortalarina dalmadab duramam.. aslinda bende nedenini tam bilmiyorum.. sanirim BENCİLLIK .. sadece ben olmaliyim onun icin.. her zaman 1. siraa evet evet kesinlikle her zaman oncelik ben olmaliyim.. ve sadece benim olmali ;)
00 Yorumlayeri geldiğinde karşı cinse karşı savunurum korurum ama kadınlar arasında rekabet olmaması imkansız. kadın kadının kurdudur arkadaş ben dirsek kıskanan kızla karşılaştım ötesi nedir?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIki arkadasin konusmasina denk geldim. Kiz barbie bebek gibi. Arkadasi kiza diyor ki. B*k gibi tipin var. Oda gulumusuyor ama uzuldugu belli oluyor suratindan. Eger kizi tanisaydim ne kadar guzel oldugunu soylerdim. Hayir onu soyleyende cok cok kotu bir gorunume sahip. Iste bu kadar kiskanc hemcinslerim var.
00 Yorumla
+1 yılKıskanmıyorum
Neden kıskanmıyorum? Dünyadaki en akıllı varlıklar biziz çünkü :) birbirimize destek oluruz ve severiz, -sevişiriz :))10 Yorumla
+1 yılKizlar işte boş boş laflar boş boş kiskancliklar pesindeler. bir de kizlar da şu var mesela o benim arkadsm baskasiyl konusmasn gbi bir dusunce var. Filan. Ayy ne bilim kendi hemcinslerimden nefret edyrm bu konularda
00 Yorumlabır bayanın nıyetını ASLA bılemezsınız o gostermedıgı surece bu yuzden erkegın nıyetı bellııdır zaten.
00 YorumlaBen kiskanmam yaa iyi anlasmaya bakarim anlasamiyorsam muhattap olmam selamdan selama ama cogu zaman kiskanilirim
00 Yorumla
+1 yıl""" La kızım adamı hasta etmesene çıkamazsın erkeklerle dışarı mışarı. Ulan kankansa kankan banane beni bağlamaz güvenmiyom o piç kurularına """
00 YorumlaKızlar genellikle kendinde olmayan seyleri baska bir kızda gorunce kıskanır her zaman erkeklerin arkadaslarina imrenmisimdir kızlar dedigin gibi hic birbirini cekemez ne yazikki
00 Yorumla
+1 yılEn güzel benim, hic bir kusurum yok, mükemmelim edasıyla etrafımızda dolasılınca cekememezlik degil de gıcık olabiliyoruz. Herkesin geldigi ve dönecegi yer aynı kime bu havalar?
00 Yorumla
+1 yılKiskanma degil salak salak triplere girenler oluyo kendini bisey zannedenler uyuz oluyorum bu yani kiskanclik farkli bisey
00 Yorumla
+1 yılgirls ask guys'ta herkes fotografını paylaşıyor, bir sürü + alıyolar burada biri bir foto koysa -lenmekten geberir
00 Yorumla
+1 yılAttığı adımları hangi amaçla attığını biz daha iyi biliriz. Bile bile göz yumamadığımızdan adımız kıskanıyor oluyor ya işte neys. 😊
00 YorumlaAbi insan kendinde olmayanı bulunca kıskanır. Atıyorum burnu benden küçük olan kızalra ölüm kafasındayım mesela... O:)
00 Yorumla
+1 yılBen kadınları korurum elimden geldiğinde fakat bir kadını da asla kıskanmadım. Ama çok kıskanılırım orası da ayrı :)
01 YorumlaFıtrat böyle napican. Kadinlar genelde liderlik isterler daha ilgi çeken ya da ondan üstün biri oklari diğer yöne cevirir. Ve diger kadının kiskanmasina yol açar.
00 YorumlaKıskançlık değil. Kızlar birbirini her zaman rakip olarak gorur ve kimse rakibinin kendisinden daha iyi olmasını istemez
00 YorumlaKızlar kendilerinden daha güzel ve daha güzel giyinen daha bakımlı olan kızları sevmezler adı üstünde kıskançlık 😄😄😄
00 YorumlaBen kimseyi kiskanmam. Kıskançlık bence özgüven eksikliğini ve kendinin ne kadar yetersiz olduğunun farkında olmaktır. O yüzden beni biri kıskandıginda aciyarak bakıyorum. Bir yandan da seviniyorum aslında totom kalkıyor. :))
00 YorumlaBen bu sıralar kıskanıyorum evet. Özellikle de güzel kızları. Çok iyi muamele görüyolar. Daha bir özel ilgi görüyolar sinir oluyorum
00 YorumlaBu kızların meselesi alla alla belki kıskanıyoz belki kıskanmıyoz siz erkeksiniz kardeşim uğraşmayın kız meseleleriyle ne işiniz var
00 Yorumlasoğukkanlı kızlardan nefret ederim kız dediğin sıcakkanlı güler yüzlü olmalı
10 Yorumlagiyinişini kıskandığı için, ortamını kıskandığı için, güzel olduğu için en büyük nedenler bunlar bence. Ama sana bu olayla ilgili baya neden yazabilirim yani :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bazen kıskanmadığım bir kişiye kıskanmıs gibi kıl kıl harektlerde bulunurum inkar etmek istemem ama su ana kadar asırı derecede kıskandıgım bırı olmadı yasıma vererek bazı seylerı kıskandıgım doğdurur ama :)
00 Yorumla
+1 yılBen kıskanmam imrenirim, keşke bendede olsa gibisinden.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kıskanma değil sadece yaptıklarının detaylarını biliriz. Erkekler daha yüzeyseldir.
00 Yorumla
+1 yılevet çoğumuz kıskanırız (ben hariç)
çünkü genlerimizdedir bu, güzel olmak, ilgi çekmek isteriz. yarışa gireriz kendi aramızda00 YorumlaArada sevdiğim adam olmadığı sürece kimseyi kıskanmakla işim olmaz
00 Yorumla
+1 yılYa saçma hiç de kıskanmam genel de kıskanrlar onu da anlamam yanii barşk olun ya bu ne herkesn ayrı dünyası var kabul edinn
00 Yorumlaherkesi değilde benden güzel olanları kıskanırım evet
00 Yorumla
+1 yılBen kiskanmam ama geneli kiskanir neden bilmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılkıskançlık çok rahatsız edici bir durum kıskanılmayıda kıskanmayıda istemem ben
00 YorumlaBakış açısı bu aslında sen nasıl yaklaşırsan karsı tarafta o yönlü yaklaşabilir. Kız, erkek farketmiyo kıskanmak normal bişi
00 Yorumla
+1 yılfıtrat meselesi :D ayrıca kndine güvenen bir kız asla diğerlerini kıskanmaz.
00 Yorumla
+1 yılKıskanma su sekil aslında bizden bakımlı olmasnlar :) ya da güzel :) aslnda ben pek kıskanmam ama arkadaslarm hep benden çirkin olsun isterim :)
00 Yorumla
+1 yılbende anlamam erkeklere oranla kızlarda bu var hatat kendi arkaddaşlarını bile kıskanıyorlar ilginç bunlar anlamak zor zaten :D
00 Yorumlaben sadece yakın arkadaşlarımı kıskanıyorum mesela arkadaşım kot almış yüksek bel şimdi ben o pantolonu çok beğendim ama alırsam da pişti olucaz
00 YorumlaBilmem ki :D vücudu daha iyi olur kıskanılır sevgilisi olur kıskanılır ama sebebini bilmiyom :D sanırım altta kalma psikolojisi :D
00 YorumlaErkeği kıskanacak halimiz yokya senin pipin var benim niye yok mu dicez :DD
42 Yorumla- +1 yıl
çok haklı yorum ahahshshxbsb
- +1 yıl
Sesli güldüm :D
Kişilik & Karakter konusunda 721 cevap paylaştı. İmrenme bence o bu kadar güzel peki neden ben değilim düşüncesi sanırım
00 Yorumlakıskanmadım ama çok kıskanıldım sonundada dayak yedi salaklar :D
02 Yorumla- +1 yıl
Sen mi dovdun :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkıskanmanın nedeni bir nevi sahplenmedir bence. kişiden kişeyi farklılık da gösterir ama genel anlamda kızlar sahiplenme güdüsüyle kıskanır bir çok erkeğin hoşuna da gider bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy benim o kişi ! böyle özgüveni yüksek şakır şakır konuşmasını bilen saçları sağlıklı kızları nasıl kıskanıyorum anlatamam neden çünkü bu saydıklarımın hiçbiri bende yok
00 Yorumla- Devamını Gör (122)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar