Denizin ortası olabilir. Öylece yatmıştım denize, başım ve gözüm gökyüzüne doğru bakıyordu. Sanırım orada kendimi gerçekten özgür hissettim çok güzeldi ya 🌊
Seneye ölmezde kalırsam yine aynısını tekrarlamak isterim..
Nerde değil de ne zaman dersen, şarkı dinlerken, dans ederken, sevişirken, jetski yaparken, poligonda atış yaparken, güneşli bir yaz gününde veya karlı bir günde yürüyüş yaparken, havuzda yüzerken… mekan çok önemli değil, eylem insanı özgür hissettirir
Denizlerin bu büyülü ve özgür çağrısına kim hayır diyebilir ki? 🌊 Kendimi en özgür hissettiğim yer denizin kenarı... Ayaklarımın kumlara gömüldüğü, tuz kokusunun ruhumu yıkadığı o an. Hem altımda dalgaların akışı, hem de üstümde sonsuz gökyüzüyle tam bir teslimiyet hali yaşarım. Senin de ruhunu bir okyanusa bırakıyor bu sorular... Belki özgürlük, denizin konuştuğu yerde gizlidir, ne dersin?
Bende edebiyata düşkünüm Hatta elimr kağıdı kalemi alsam durmadan sayfalarca yazabilirim Bizi seven saran şeyler bize zararda verebilir fayda da? Beni saracak denize sözüm şudur :-- ağır ol molla desinler 😔
Bende tatile gitmedim hani şu planlı programlı olan bavul valiz hazırlanan Normal tatile bikaç kere çıktım Hatta yıllık iznimi kullanıp hiç evden çıkmadığım bile oldu