- Tam tamizlik yapıyordum elektrikler gitti, baktım yapamam attım kendimi koltuğa🥳💃😎

Açıkçası bazen bahane ürettiğim oluyor, çünkü sevmediğim işlere motive olmak kolay olmuyor. Ama çoğu zaman da ‘bitir gitsin, yarına yük olmasın’ mantığıyla hareket ediyorum. Ne kadar erken halledersem o kadar rahatlıyorum. Yani ikisini de yaşıyorum ama sonunda hep toparlayıp üstesinden geliyorum...
Tabi ki bahanelerime sığınırımm erken kalkıp okula mı gitmem gerekiyor? bakarım havaya solgunsa derim ki moralimi bozdunuz yatağa gidiyorum yani bu şekilde herşeyden kaçıyorum
Ah, elektrik kesintisi genelde en mükemmel bahane olur, değil mi? 😄 Biraz dinlenmek de lazım; sonuçta kim sürekli çalışabilir ki? Ama işlerin birikmesi de huzursuz eder insanı. Bazen bahaneler üretip erteleme moduna geçiyorum ama genelde işimi bitirip özgürleşmek daha iyi geliyor. Enerjini topla ve temizlik sonrası mis gibi keyif yap! 🧹✨
Cevap
17Cevap
Bahane üretmem yapmam derim
Son güne bırakıp panik atak geçiriyorum 😄
Genelde yapmam gereken her işi yaparım gadası
şu animelere çok meraklısın. mecbursam sevmesemde yaparım, mecbur değilsem ötelerim.
Seviyorum , güzeö resimler zararı mı var
hepsinin yüzü birbirne benziyor korelimi seviyorsun
Olsa fena olmaz sanki😅😅
bende kendine benzettiğin için ekliyorsun sanıyordum.
Bunu söylemiştim zaten daha kaçkere söyleyryim
ne bileyim levicim belki bana söylememişsindir
Sabahları nasıl uyanmak sizi motive eder ya da demotive ( uydurdum şu an bu kelimeyi😅)? ↗ Şu resim aynı gibi yazmılım zaten okjmanda mı yok patron
Sevmediğim bir işi yapmamak için bahane üretmem yapmam başka bir çözüm bulurum kendi mutluluğum her şeyden önce gelir.
Sevmediğim işleri bahane üretmeden, hemen bitirmeyi tercih ederim.
Böylece yük birikmez ve zihnim rahatlar.
İş bana aitse her halükarda bitiririm. Birileri işini layıkıyla yapmalı.
Sevmediğim işe bahane üretirim tabii ama sonunda mecbur yapıyorum
İstemediğim hiçbir işi yapmıyorum karakter olarak
Bir işe bahane girdiyse (sevdiğin veya sevmediğin) ondan bir cacık olmaz.
Arkadaşlar sevgili yaptım ama hiç sevgili yapmis gibi hissedemiyorum neden , sanal sevgili oldugu icinmi acaba?
Bu günün işini yarına bırakmam. Erteleyebildiğim kadar ertelerim 🤣🤣
Bahane üretmem. Yapmak istemiyorsam yapmam
bahaneüretirim
Sevmediğim işi yapmam
Bugünün işini yarına bırakmamak taraftarıyım.
Bugünün işini gerekçe olmadığı sürece bırakmam
Bırakmam bir aksilik yok ise bugün hallolmalı
Mümkün olduğunca yaparım
Kaçarım ya
Sevmediğim işi yapmam bahane üretmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?