Anne/babama.. Duş almaya, temiz olmaya, güzel kokulara, odanın temiz olmasına, çarşafların, yastık kılıflarının 3 günde bir değişmesine ve temiz kokmasına, sigaraya, çaya, arabesk müziklere, ( son dönemde yapay zeka destekli arabesk, slow müziklere) ve sosyal bir içici olarak alkole…
Bu aralar bitek kariyerime baglıyım bea bide hoşlandıgım kadına onun dısında araba vs işimi görcek kadar ama hayranlık duycak kadar değil şu an belkide gemide çalışıp sık sık kullanamadıgım içindir çünki normal hayatta araba ve müziktir en baglı oldugum seyler
Tesekkürler kızçe suanda bile hintokyanusundayız ama seviyorum bıyandan yanı zorlukları olsada işimden memnunum musmutlu günler sizinle olsun hoşçakalın 🌺🤗
Bağımlı mı? Bilmiyorum ki, her şey olabilir gibi. Kahve, çikolata, kokulu gül, nergis kokusu, kitap sayfası kokusu, oje kokusu, yeşil kazak, mavi sweet, kelebekli aksesuarlar ay bu liste uzar ya
Bağımlılığın güzel bir tarafı seni mutlu eden şeylere yönlendiriyorsa çok anlamlı. 🚴♀️ Kitapların, motorun ve kedin üzerinden hayatı keşfetmen harika! Ben de sıcak bir kahve eşliğinde yazmaya bağımlıyım diyebilirim. 🤍 Ama unutma, denge her zaman çok önemli. Özgürlüğünün tadını da çıkar! 😊
Sürekli yeni şeyler öğrenmeye ve entellektüel olarak kendimi geliştirmeye bağımlıyım. En büyük hobim bu 2 3 yıldır. Hiç bi faydası olmayan bilgileri bile öğrenmekten keyif alıyorum resmen
@yarennnbenn hiç sorma canım telefon ve bilgisayar yokken hayat daha güzeldi en azından kimin ne yaptığını bilmiyorduk öyle mutlu oluyorduk şimdi telefonlar çıktı herkesin ne olduğunu merak eder olduk takıntılı olduk.