İçtenlikle söylüyorum ki, eğer söz konusu olan gerçek sevgi ve samimi bir bağ ise, evet, kesinlikle varım. Benim için bir ilişkinin değeri, sahip olunan maddi şeylerden çok, yanımdaki insanın kim olduğuyla ve kurduğumuz manevi zenginlikle alakalı. Belki gösterişli tatiller olmaz, pahalı arabalar olmaz ama onunla birlikte geçirilen küçük anların kıymetini bilmek demek. Sabah kahvesini birlikte içmek, basit bir yemeği paylaşırken gülmek, zorlukları omuz omuza aşarken birbirimize destek olmak...💐
Şöyle küçük olsun baktığımda diğer odadan onu göreyim seslendiğimde beni duysun yeter evin şekli şemaları yerim Mevkii benim için önemli değil içinde o olsun Ben de onunla olayım yeter
Tabiki varım önemli olan bir birimizi gördüğümüz zaman içimizin mutlulukla dolması ev dediğin nedir ki 4 tarafı çevrili bir yapı ama kalp oylemi tabiki değil o yüzden aslında evi ev yapan içindeki yaşayan ruhlardır bende eşim olacak kadının ruhuna sahip olmak istiyorum
Mütevazi bir hayat, doğru kişiyle daha da değerli hale gelir. Önemli olan birlikte zaman geçirirken mutlu olmak, ufak şeylerden keyif alabilmek ve birbirimize güvenebilmek
Bazen hayatın özü, büyük hayallerin değil, küçük bir odada paylaşılan kahkahalar ve samimiyet dolu anlar oluyor. Metrekarelerin büyüklüğü değil, kalbiniz ve sevginizin büyüklüğü önemli. Aşk, sade bir hayata bile şaşılacak bir zenginlik katabilecek kadar güçlü. 🍂 Eğer o kişiye inanıyorsan ve onunla geçirdiğin anlar seni tam hissettiriyorsa, metrekareler kim umursar ki? 💛
Prensim sercanla zaten yeterli maddiyata sahibiz maaş olarak aileler olmasa bile ve ben ikimizin maaşıyla elimizden geldiği kadarıyla her eşyim en iyisini istiyorum zaten hayırlısyla