Biz sizin tatlı dilinize düşüyoruz zekanıza düşüyoruz anlayın artık jsjsjs
Tatlı dile güler yüze doyulur mu doyulur mu demiş Koskoca Neşet Baba :D

Şarkısınıda ben göndereyim o zaman dinleyiverin ahahah bizim yöreler bunlar 😏
https://www.youtube.com/embed/LpusSb6d08oAlakasız cevap olmasın diye hemen şuraya bi “evet utanırlar” yaziyim 😂
Alakasız sayılması için, soruyla, detayla ve görselle hiç bir bağı bulunmaması gerekir.
Güncellemede geçen şarkıyı yollaman alakasız sayılmaz :D
Korkuyorum valla jdjdj iyimiş o zaman
Aslında doğruyu söylemek gerekirse kadınlarla dış görünüşe bakıyor üstelik maddi imkanlarını önem veriyor ya kimse tutup da bu adam Allah'a inanıyor mu Müslüman mı haram helale dikkat ediyor mu demiyor cebine kadar kabarıksa tipine kadar yakışıklıysa onu beğeniyor
Komedi shdhdh güzellik değil ki mesele. Dayılar bir yaştan sonra bakıcı istiyorlar ve kolay hedef oluyorlar. Acımıyorum valla ben dolandırılanlara. Evde karısı aç yaşamıştır kim bilir yıllarca ama elin karısına altınlar diziyorlar sjdjd oh olsun.
Bu tür olaylar, genellemeler yapmanın ne kadar yanlış olabileceğini gösteriyor aslında. İnsanları sadece dış görünüşüyle değerlendirmek, hem yüzeysel bir bakış açısı hem de yanlış sonuçlara yol açabilir. İnsan ilişkilerinde dış görünüş tek belirleyici olmamalı; karakter, değerler ve karşılıklı güven çok daha önemli. Ancak burada asıl odaklanmamız gereken, bu kişinin davranışlarının etik dışı ve zarar verici olup olmadığı. Özetle, dış görünüş yerine insanların iç dünyasına ve davranışlarına bakmak daha doğru bir yaklaşım olur. 🌟
Ya isyan ediyorum isyan anlıyon muuu
Cevap
6Cevap
Yoo, erkekler dış görünüşe bakıyor'u kim uydurdu, doğru olanı 'nefes alsın yeter'🤦🏼♀️
Ciğerleri böbrekleri sağlamsa sıkıntı yok yav
Tabii hatta nefes almasa da olur diyenleri de duyanlar görenler olmuş
Dumlu dumluymuşlarsa yüreklerde
Kımıl kımılmışlarsa bileklerde
Ha bir de kırılmışlarsa derinlerde,
Nefes alanlardan umudu kesenler olmuştur illa ki efenim.
Aaa çok güzel şarkı/nin içine etmiş
:/ Çokta değiştirmedim aslında ama olur tabi :/
dkfkd tamam şaka, hadi üzülme
@fesfs O nekrofililiğe giriyor.
Normal bir insanın yapacağı iş değil :D
@fesfs millet halısıyla falan evleniyor, eve aldığı robot süpürgeyle dkfkd
Uçlara gidecek olursak pizzayla evlenen var aloo.
Bir de niye bir tek erkekler üzerinden yargılama yapıyorsunuz.
Kadının bitanesi de bez bebekle evlenmiş biz bişey diyoz mu
Çünkü konumuz şu an erkekler :D
Ben anlamam.
Bez bebekle evlenen kadını duydunuz mu? Ne düşünüyorsunuz? ↗
Aha kanıt aha meydan
@Sosyetic_SheqiiL Ayy vallahi ne yiyip ne içiyorlar harbiden anlamıyorum, bu kadar iradesizlik hastalık bana göre. Sevgilim bile beni öpmedikce bana cinsel sohbet acmadikca açmam bu kadar yamyam olmaya ne gerek var. Puff
Vallah beyin yok ha :D başka sebep göremiyorum. Uçkuruna sahip çıkamayana adam denmez.
Bu arada kadın bez çocuk da yapmış :D djfkd
@Sosyetic_SheqiiL Beyle yiyisen bez dogrur, p. cle yiyisen p. ç doğurur, imamla yiyisen cunyir Nihat hatipoglu dogrur bu böyledir, sksk
Ben de ona takıldım. Burunları da kocaman yapmış.
Kesin karadeniz dolayları.
@fesfs Trbysz şasdjlas
Oha stop, ne varmış karadenizlilerin burnunda :D gayet fındık gibi
-Görüldü... jsjs
:D uyuz
Bence utanmalılar artık, hele şu olaydan sonra şart xjdj
Bir an önce utanma dansı yapsınlar hemen söyle çabuk
Sen söyle ben niye söylüyormuşum aaa
Erkekler değil kadınlar dış görünüşe bakıyor. erkek için nefes alsın yeter zaten sdjsdj
Kadın çirkin olabilir ama bununla evlenen erkeklerde dünya güzeli değildir herhalde gadası
Tek düştüğünüz şey, bu kadın elletir mi? Elleriniz hariç tüm kadınlar tek kullanımlık olduğu için güzellik zeka hepsi boş iş
Beklentileri karşılıyoruz 😅
Ya olduğumuz gibi görünüyoruz, ya da göründüğümüz gibi oluyoruz 😂
Ben bir öleyim geleyim.😂😂
Yav hele bi dur :D
Bakan isteme sen de. Mühendis olsun çöpçü olsun ne fark eder yav. Gözünüz doysun gözünüz jsjs
28 yıldan sonra manita yapınca ben şdjlasşdj
dolandırdığı tiplere bi bakmak lazım asdfasd
Zeynep Ergül mü bu kim 😂
Tanımıyomkine ondan ilham alınmış herhalde.
Millet marul ekiyor biz de anca izleyelim...
Aman boşverin evlerden ırak
Hayır bakmıyorlar dış görünüşe erkekler. Çok görüyorum cevremde güzel kadınlar şanssız.
Ablamız güneş gibi maşallah, erkekler auraya seksiliğe , ve güzelliğe bakıyor. Diger türlü inanmamm
Bu kadına bir ömür verilir şu asalete bak hele bakışlar üfff🤣
Çirkin şansını da diyemeyiz, ayrı bir boyutta bu şahıs…. Adamları okuyup üflüyordur 😂😂
Kimdi bu kadın ya programa falan çıktımı hatırlıyorum sanki
Size sormak lazım djdh
24 yıla 1 evlilik bile sıgdıramayan ben
Bu kadın gibi olamadık ya yazıklar olsun bize 😂
O nasıl bir yokluk abi.😁😁
bence utanmalı ;))
Utansın bi zahmet
Çok da aşırı çirkin değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?