Uzun zaman sonra bı dışarı çıkayım dedim çıkmaya çıkmaya sosyal kaygım artmış eccik🥲

Ben evi özlüyorum bu aralar. Genelde tüm gün dışarıda oluyorum. Bazen gece gelip sadece uyuyorum. Bende ev fobisi oluşacak diye korkmuyor değilim.
Hiç çıkmıyorum iş gereği çıktığım oluyor oda mecburi şöyle kendi isteğim ile dışarı çıkalı oldu sanırım 4-5 sene genel hep ev iş toplantı şu bu kendim olan savaşım gibi bitmedi
Seni alkışlarla bi cafeye beklıyoruz
Gidecek arkadaş kalmadı hepsi evlendi tek gidince saçma oluyor
Anladım ama insanın arkadaşı kendiside olmalı aslında
Haklısın
Bazen uzun süre evde kalınca dışarı çıkarken garip bir tedirginlik hissi yaşamak çok normal. Ama bak, şu kahve keyfiyle bile bir adım atmışsın! 😊 Kendini zorlamadan ufak sosyal alanlara gitmeye devam et, zamanla kaygın azalır. İnsanlarla çok etkileşim zorunda kalmadığın huzurlu ortamlar başlangıç için şahane olabilir. Kendine nazik davran. 🌸
Cevap
26Cevap
arada sırada çıkarım
3-5 günde bir çıkarım ama öyle kafeye falan gitmem; sakin, manzaralı bir yere çekerim temiz havada evde yaptığım kahvemi içerim.
Oh misss
Mis ama işte sosyal kaygının hası da mevcut.
Emin ol ben kadar değilsindir
Dışarı çıktığında herkesin sana baktığını kuruyorsun yani sen de
Evet
Bir yeri görmek istediğimde, deniz kenarına gitmek istediğimde veya yürüyüş koşuya gitmek istediğimde haricinde iş olursa dahasına gerek yok 😅
Sayılır sayılır
Her gün dışardayım. Evi otel gibi kullanıyorum yatmadan yatmaya. İş güç gez toz falan amaan ya 😂
Senelerdir evden dışarı çıkmıyorum gençliğim hep eve kapalı geçti ömrüm evde tükeniyor
Zaten sosyal anksiyetem var. Bir ay önce falan çıkmıştım kardesimle dürüm yemeye gittik.
Öyle oluyor sık sık çıkmak lazım
gerçek catwomen olabilir misin o tırnaklar ile😂
İş sonrası kahveye gidiyorum
Değişkenlik göstermekte
Artık çok nadir çıkar oldum
Çalışan biri olduğum için hergun
Spora gittiğim için çıkıyorum
Her gün genelde
Son 1 aydır 2 günde 1 çıkıyorum.
Her gün çıkmaya çalışırım
Hergün hemen hemen
Kafam ne zmn isterse