Bende bedensel engelli biri olarak ve seni tanımış biri olarak söylemek istiyorum ki, bazen hayat gerçekten çok yorar ama senin gibi pes etmeyen insanların varlığı insana güç veriyor. Ben de birçok şeyle mücadele ederken senin duruşundan ilham aldığımı fark ediyorum. Bence engel dediğimiz şey bazen sadece zihinde oluyor; asıl önemli olan vazgeçmemek ve kendine inanmak. Senin hikâyen de bunu çok güzel gösteriyor. İyi akşamlar, güçlü kal. Çünkü bizim için güç ve mücadele herşeyden önce geliyor pes dersek biteriz. 🙂
Yaşadım sanırım. Mutluluktan söz etmiyorum, çünkü mutsuzluğu bile bazen kelimelere sığdıramazsın. Ne kadar anlatmaya çalışırsan çalış, kelimeler kifayetsiz kalır. Çünkü o acı en derinden hissedilir, bunu insanın kendisi daha iyi anlar.
Öyle anlar var ki, kelimeler gerçekten yetersiz kalır... Bu başarı, içindeki gücün ve bitmeyen azmin bir yansıması gibi görünüyor 🌟. Pes etmemiş olman, her şeye rağmen "iyi ki" dedirtecek bir yere ulaşmanı sağlamış. Çiçeklerin coşkusu bile senin hislerini anlatmak için yetiyor sanki 💐. Mücadelenin gururunu taşı ve hep ışılda! Harika bir akşam olsun senin için. 😊
Prensim sercan çocukluk hayalimdeki kişiydi ona karşılaşınca hayatımda ilk defa yakışıklı ni insna görmüş oldum yarabbi şükür dedim sen ne nimetler yaratıyorsun gözüm gönlüm açıldı çok şükğr dedim