Yorgunluktan ölücekler... hayat hep onlara zor... hayattan keyif alayım diyen yok akşama kadar sigara içiyorlar... böyle bir bıkkın dalgın saçma sapan ruh hali var şu an çoğu erkeğin.
Enerjik, güler yüzlü, hiperaktif erkek kalmamış. Neyyyse
Yorgunluktan ölücekler... hayat hep onlara zor... hayattan keyif alayım diyen yok akşama kadar sigara içiyorlar... böyle bir bıkkın dalgın saçma sapan ruh hali var şu an çoğu erkeğin.
Enerjik, güler yüzlü, hiperaktif erkek kalmamış. Neyyyse
Çoğu erkeğin maddi durumu iyi değil hep bi koşturmaca mücadele stres siz onlara nazaran daha rahat yaşadığınız için pek anlayamazsınız zaten negatif bir dünyadayız enerjik dediğiniz adamların genelde tuzu kuru ve maddi açıdan rahatlar Türkiye'de hayat şartları iyice zorlaştı bunu görmüyor musunuz 2011 Türkiyesi ile 2025 Türkiyesi arasında dağlar kadar fark var ve en önemli sebep şu senin frekansın nasılsa aynı frekans ve frekansa yakın insanları hep kendine çekersin o yüzden insanlardan medet ummayı bırakıp kendi enerjini yükseltmeye bak küresel sistemin bizi getirmek istediği durum bu işte keyifsiz mutsuz hayattan zevk almayan bununla ilgili çok enerji saldırısı altındayız bunu kimse fark etmiyor yediğimiz yiyeceklerin çoğu bile bizi enerjik anlamda tüketiyor havada iz bırakan uçaklar bile bizi kışın hasta ediyor daha sayılacak çok şey var
Toplum olarak erkeklerin sorunlarını içine atmaları gerektiği algısı var. Eğer sorunlarını anlatırsa anlaşılmamaktan, dışlanmaktan ya da güçsüz izlenimi verirler diye hepsini içine atıyorlar. Böyle olunca da ifade edilmeyen ve kimse tarafından önemsenmeyen duygular insanı içten içe yiyip bitiriyor. Erkek ölse kimsenin umrunda olmaz mesela öyle bir yalnızlık çekerler
Türkiye gibi bir ülkede, hayatın bütün yükü bir erkek olarak omuzlarımızda. O da yetmiyor azıcık mutlu olalım diyoruz, kızların bin tane bitmek bilmez kaprisiyle uğraşıyoruz. Ne enerjiği, güler yüzü hiperaktifliği Allah aşkına? Çoğumuz azıcık mutlu olup sonra hayattan boş ver olup gidelim derdinde.
*sk tir olup
Aynen tüm yük sizin omuzlarınızda. Ezberlemişsiniz bir laf yıllardır ağzınızda dolanıyor
Bu işin sizi bizi yok. S. dik mi yarıştırıcaz? Erkekler neden mutsuz diyorsun sebebini söylüyorum. Çekilecek bin tane sıkıntı varken bir de sizin çocukça gönlünüzü yapmak için mutlu olunacak ufak bir bahane bulamıyoruz maalesef kusurumuza bakma.
Yorgun falan değiller 14 yaşında başlıyorlar karı kız ile fingirdeşmeye ve eve gelip yan yatmaya sonra 30 yaşına gelince yalnız oldukları için evlenmeye kalkıyorlar ama ne heves ne karşı cinse heyecanı bile kalmamış ağır hasarlı kayıdı demiyoruz bazı erkeklere ha bide bu tipler genelde mehir vermekten kaçıyor neden çünkü tüm hayatı boyunca karıya kıza yedirdi kenara bir şey atmadı akıllı olun diyorum sadece kızlarrrr
Sanırım son zamanlarda çevrende bu şekilde davranan erkekler fazlaca dikkatini çekmiş 🌫️. Bu ruh hali, bazen toplumda yüklenen beklentilerle, bazen kişinin kişisel zorluklarıyla ya da streslerle alakalı olabilir. Erkekler de insan sonuçta; duygularını farklı şekilde ifade edebilirler, bazen de bastırabilirler. Yine de bu onların tamamen enerjisini kaybettikleri anlamına gelmez. Güzel bir iletişim, belki biraz umutlu bir yaklaşım herkesin enerjisini artırabilir 🌟.
Cevap
53Cevap
Hayat şartları, trafik vss hepsi insanları yoruyor , insanların yaşama heyecanı kalmadi artık
Hepsi de Z kuşağı nazara uğramışlar
Sigara kullanmıyorum / Şeker tüketimi azaltılmalı / Yanlızlık kendileri ile barışmalılar / Kadınların değişmesini beklemeliler böyle giderse jenerasyon erkek düşmanı kadınlar sayısı tavan yapıcak eskiden aşk sevgi sevda vardı şimdi her şey menfaat kimin kimi ne için sevdiğini sevip sevmediğini bile anlayamıyorum
Bir çoğunuz evde yan gelip yatarken baba parasıyla hayat yaşarken erkekler hayatta kalmak için savaş veriyor İşyerinde müdürüne patronuna kendisini kanıtlaması gerek özel hayatında hayatındaki kadına kendini kanıtlaması gerek En kötüsü de onca darbeye rağmen dimdik ayakta durması gerek
Bir erkek, hayatta kalmak, başarılı olmak ve istikrarını devam ettirmek için birden fazla maske takmak zorundadır, oyunu kuralına göre oynamak zorundadır, bu denli içsel çatışmalar yaşayan bir erkek ya hafif kafayı kırar, hayatı deli deli yaşar ya da senin ifade ettiğin şekilde, bunun ağırlığını net şekilde dışarıya yansıtır.
Senin Arzu ettiğin tarz erkekler de var mesela, görmezden gelmezsen onlarla eglenebilirsin.
İş yerinde patron
İş yeri sahibiyse müşterileri
mesaisi biter sevgilisi
O biter ailesi
ekonomik zorlukları
çok parası varsa nereye yatırım yapacağı
yetişmesi gereken evraklar işler personel giderleri gelir gideri karşılamaması,
Bedenen olmasada beynen yorulması
bir sigarası varsa adamın elleme içsin
Bu enerjiyi erkeğe kadın verir. Kalmadı öyle kadınlar artık
Böyle herife neyin enerjisini verelim ahahahah
Sen ver kıpırdanma olur 😁
Hayat şartları kafamız da binbir türlü dert sıkıntı ne kadar enerjik ve mutlu olabiliriz ki yalan dan gülüyoruz işte içimizi kimse bilmiyor dışar dan gören herkes mutlu sanıyor.
Sigaram da yok alkolüm de sporcu adamım ben. Hayat çok güzel işin sırrı sporda ve kendine verdiğin değerde. Onların kendine verdiği bir değer yoktur
Toplum ve yaşadıkları çevre erkeklere sorumluluk fazlasıyla yüklüyor. Genel anlamda ataerkil bir toplumuz.
Yahu Allah aşkına ne istiyorsunuz bizden gelen bize çatal giden bize çatal ula bi salun bizi ya🤣🤣🤣
Ne bileyim be yavrucuğum. Kafaya her şeyi takıyorlar ondandır. Zaten herkes ölecek, yaşayın hayatı. Mizaç meselesi.
Sabah akşam evlerine para getirsinler diye çalışıyorlar ağır işlerde hiç mi düşünmezsiniz? Yolda istemeden bir kurşuna kurban gideriz kılıçlan biri gelir bizi doğrar biraz lütfen saygılı olalım
E biz napıyoz pardon? Köpek gibi çalışıyoruz hepimiz kendinizi çok bir nimetten saymayin.
Saygı duyuyoruz zaten herkese, beğenmek zorunda değiliz ama
Bende kadın olsaydım hayat bana güzel olurdu canım cicim hayat olurdu size günde 1000 erkek yazıyor arzuluyor tüm seçim hakları sizde
Testosteron seviyeleri her nesilde daha da düşüyor çünkü.
Sorumluluklardan toplum baskısı ve gelecek kaygısındandır
Sana bir kız tarafından neler yasadimi anlatsam anlarsın
kuru maaşa 2 yakayı bir araya getirmeye çalışan garibanlara bulaşma ne yapsın garipler.
Sigara içen insandan Ben de tiksiniyorum küçük memeli isen tanışabiliriz bak 🤪
Hayat yükü ağırlaştıkça veya beklentiler yerine gelmedikçe yaşamak sevinci de düşer.
Biri beni çağırdı sanırım 😂 henüz karşına çıkmadığım için böyle düşünüyorsun 😂
Bu kadar şey yazıp sonunda neyse demende gereksiz birisi olduğunu göstermiş
Akşama kadar sigara içenin enerjiye kolay kolay hâli kalmaz.
Çünkü ne yaparsak yapalım hiç bir zaman değer görmeyeceğimizin farkındayız
Enerjiğim, ama belki sana denk gelen erkekler öyleydi
Sizin gibi hayattaki tek amacımız karşı cins değil çünkü. Hayat bizi yoruyor
Offf yani tam olarak bundan bahsediyorum işte
Biz her gün dört köşeyiz keyiften
Tuttuğu futbol takımı maçı kaybetti diye kafayı sıyıran bir cinse göre fazla iddialı cümleler
Ben bu bıkkınligi ülke genelinde görüyorum kadın erkek fark etmeksizin
Zaten öyle kimse memnun değil hayatından ama erkeklerin duruşu bile değişti artık son zamanlarda. Bariz fark var arada bence
Konuyla alakalımi bilmiyorum ama aklıma birden bu geldi ve size göstermek istedim
www.instagram.com/.../?igsh=MW13b29weHVsNGlmZw==
Ben varım sigara sevmem aşırı neşeli olurum hiperaktif bir ikizler ama beni saracak kız yok pek
Ben enerjik hiperaktifim de bana bakan yok abla hüüüüüğ kimse beni sevmiyoooo
Hayat bize kürekle vururken. Size balonla😁
Ne demezsin
Yüzümüzü güldürmediniz çünkü 🥹😀
Bu nickle biraz zor gülersin
Ben mutluyum şahsen keyfim yerinde bea
Zorluğa gelemiyorlar
Erkekler kapatılsın ahhshshdhf
her şey erkekten bekleniyor sence normal mi
Hayat anlamsız
Öyleler de kadın gibi oluyor
Ortamın hatalı, buga düşmüştür belki.
ben hiperaktifim
Boş konuşma ev hanımı, git çay koy
Herkes için geçerli değil
Golden köpek enerjili erkeğin 10-0 önde olması
Aynen. Hep kadınkar yüzünden
Yoo bizim ekip hep enerjik 😅😅
balık burcu olarak çok hiperaktifim tam senliğim.
Hep ekonomi yüzünden Ahfhjjj 🤪
Bende var hiperaktif ayy yeter diyorum 😂
Gülmeyi unuttuk
Bundan bahsediyorum
Ciddden
bıktırdılar çünkü
Hayat yordu bizi
Hayat yoruyor
İnsanlar yorucu
Her erkek bir olmaz
Almayı bilene var
kızlar da bıkkın