Kendim olmaktan bazen korkuyorum açıkçası.
İnsanlar beni SEVsin istiyorum
İnsanlar beni SEVsin istiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer insanlar seni sevsin diye baska bir kisilige burunursen yarin birgun kendin oldugunda sikinti cikar.
kisilik bu her an saklayamazsin istemdisi bir sekilde kendin olursun bir an ve asil seni gorurler ve ikiyuzlu oldugunu dusunurler ki bu yaptigin da ikiyuzluluk zaten
evet ama engel olamıyorum ki
iyide ne gerek var ki?
bazen kabullenmek gerek her seyi
herkes guzel sempatik ya da kisilik olarak sevilen bir insan olamaz
sen dogru olani yap yeter
anliyorum seni ama inan yapacak bir sey yok bu konuda
kendil ol dogal davran iyi seyleri yap yeter
seni sen oldugun icin biri sevmezken baska biri sevebilir onemli olan da o zaten
çok iyi konustun ama insanların içine çıktıgımda engel olamıyorum bu dusunceme
bu ozguvensizlik her insani hayatinin belli bir doneminde cikmaza sokar ama gecicidir bir zaman sonra eksik sandigin yaninla yasamaya alisirsin ve onemsemezsin
ozguven eksikliğim oldugunu dusunmuyorum lakin
lakin?
yani devrik cümle kurdum kuzum :) lakin özgüven eksikliğim olduğunu düşünmüyorum demek istedim :)
o kadar seyle ugrasiyorum ki dikkat etmedim sanirim :)
ya da farklı anlamlar aramak istedin sanırım.. cumlenin devamını bekledin :))
bir anlam aramadim ama devamini bekledim :)
Doğal olmayan tipleri sevmem şahsen. :)
Kendin olamıyorsan da seni sevenler seni sevmiş olamazlar.
Tamam da birtanem ne yapayim onu soruyorum :)
vovv ama o zaman ya kötü olursa şekerim , ya o minik kalbim kırılırsa :( naparım ben sonra?
Neden böyle söyledin? . s
Sanırım kapalı kurulan cümleleri pek anlayamıyorum , biraz daha açık konuşabilirsen sevinirim ve seni daha iyi anlayabilirim
kıskançlık ve çok fazla insanları düşünmem, mutlu etmek istemem. Çünkü değer bilmeyenleri mutlu ettiğimde beni üzüyorlar. genelde mutlu etmekten mutluluk duyarım ama bu şekilde kalbimin kırılmasına üzülüyorum
kıskançlık iyidir, düşünmemen kişilik meselesi, mutlu etmeyi isteme, ama değer verdiğin insanları ayırt etmeyi bil, önüne geleni mutlu etmeye çalışırsan bunun adı bir süre sonra başka bir şey olur zaten!, kalbinin kırılmasına da herkes üzülür ayrıca, nasıl kırıldığından çok kimin kırdığı önemlidir, numara yaptığın insan türünden olma, kendin ol! Çok daha sert konuşmak gerekirse orspu olacaksan yatakta aşçı olacaksan mutfakta değerlenirsin! Kendin olmaktır mesele kendin olmadıktan sonra değersizin tekisin!
Kıskançlığın nesi iyi peki? genelde benden üstün ozelliklere sahip olan birini görünce kıskandığım için iyi ilişkiler kuramıyorum her ne kadar bana o kişi yakın davransa da..
Kıskançlığın güzel bir yanı kişinin kendine pozitifleridir. Ksıkandığın kişinin başarıp senin başaramadığını görmeni sağlar, insanlara "o ne yapmış sanki?" demektense "o bunu başardı" demeni sağlar senin neyi yapıp yapamadığını görebilmeni sağlar ayrıca sevdiğin kişileri sahiplenme duygunu arttırır kişilere sevildiğini hissettirir
bu güzel bir point. Ama :) :) Güzel bir kız görünce ki kıskançlığımı ne yapacağım mesela :)
yani tip olarak , saç olarak , vücut olarak.. Erkeklerin ilgisini çekebilme , kendini sevdirebilme vs vs..
yanından geçen kız uzun siyah saçlı 1.80 boyunda bebek gibi teni var
ama bana 1.75+ boyda olan kızlar itici geliyor ve beyaz tene sarı saçı yakıştırıyorum mesela?
belki o güzel dediğin kızın renkli gözleri var ama senin badem gözlerin var?
Kısacası sen beğeniyorsun kıskanıyorsun da ya senin sevdiğin insan seni çok beğeniyorken onu hiç farketmemişse?
Sen neden güzel görünüyorsun? Başka kadınlar için mi? Eğer öyleyse haklısın o geçip giden kız şahaneydi ve sen tipsizin tekisin...
ayrıca eski sevgilim de beni üzüyor :( artık bana değer vermiyor , eskiden her şey güzeldi , hep beni öenemserdi ama şimdi... hayatımdan da silemiyorum burak. arkadaşız şu an . s
burak onun adı mı? Bana dediysen benim adım Buğra
Eski diyorsan hayatından sileceksin, hemde her manada!
Daha somut bir örnek, diyelim ki bir eski sevgilin yok ve birinden çok hoşlandın birliktesiniz ama sevgilinin eski sevgilisini çok kafaya taktığını gördün? ne düşünürsün?
Ayrıca onun seni üzüyor olması? Yemin ediyorum gerizekalısınız, eski sevgilinin üzmesi ne demektir ya? Sen halâ buna izin verecek kadar ezik misin? Ya da onun yaptıklarını umursayacak kadar? Kendini bilmeyen insanların yapacağı bir şey bu, ha öyleyse devam et.
Bir de eski sevgilin sana değer vermiyor mu? O çok doğru yapıyor işte? Hayırdır eski dediğn insanın seni mutlu mu etmesi gerek? Arkadaş kalmanız bile bir yere kadar iyi, seninle ilgilenmiyorsa çok doğru yapıyor demektir!
Ama o beni seviyor. ben ayrılmak istedim. ilgilenmiyor diye şu an arkadaşlız tekrar bereber olmak istiyor ama ben kararsızım. çünkü yine beni mutsuz edecek ve yine ayrılıcaz , uzulucez :( sence de haklı değil miyim. sevgilin seni mutlu etmeli oyle değil mi ama o mutlu etmiyor , ilgilenemiyor. o yuzden ayrıldım ve şu an arkadaş gibi konussak da ilgisiz. bunu anlatmak istedim
İlgi de göstermesin ztn mantıklı olanı da o. Haklısın ilgi göstermiyor diye ayrıldıysan ayrıntısını bilemem, ben ayda 14000 sms atan sevgiliye ilgilenmiyorsun diyeni de gördüm! Ayrılık işin içine girdiyse akılda soru işareti varsa o bir daha devam etmesin! Bu kararsızlıkla sana güvenilmez o ilişkide!
zaten güvenmiyor ama hala istiyor :( Buğraa pof :(
aynen öyle ! işte o yüzden istemiyorum. beni ben olduğum için sevmiyo , yalnız olduğunu hissettiği için ve onu çok mutlu ettiğim için istiyor. iyi tespit. ne yapayim şimdi hayatımın değişmesini istiyorum artık kendim olmak istiyorum buğraa ! :(
Sevmelerini beklediğin sürece kendin olamazsın zaten. Doğal ol, seven öyle sevsin. Sevmeyen yol alsın.
evet işte durum bu. sevsinler istiyorum ama napmalıyım
bu düşünceden vazgecersen seni severler. psikolojn bozulmuş
hmm. nasıl vazgeçerim bu düsünceden
haklısın. çok saol canım
Cevap
1Cevap
insanların seni sevmesini beklemeyi bırakıp hayatına bak ve sonuç perfect ;)
onu nasıl yapıcam ama :)
beklentilerinden uzaklaşacaksın işte
işte bu bebeğim
! olay bu. harikasın seni seviyorum
:)))
Valla kardeşim kendin olmuyorsan başkasını seviyorlar o zaman seni değil
ne yapmalıyım canım , orası oyle de.
Yani kendin olman en iyisi tabikide ama belki cimrisin belki uyuzsun bunlar değiştirilebilecek şeyler yani saygı konusunda eksiğin vardır isteyince düzeltirsin kendini
Peki benim sorunumu çozebiilir misin canım :) ben pek cozemiyorum. İnsan başka bakış açılarına İhtiyaç duyuyor bazen öyle değil mi? :)
Elimden gelirse tabikide yardımcı olmaya çalışırım :) Aynen gerçekten ihtiyaç duyuyor :)
Tamam o halde , başlayalım :) mesela bana kişiliğimle ilgili sorular sor :) çözmeye çalış hadi. d
Valla karşı cinsimle uzun zamandır hiç konuşmuyordum bende iyi değilim haha :D bir de buradan değil de mesaj atsan olur mu telefondan girince biraz yavaş oluyor da
Düşünmeden icinden geldiği gibi davranarak.
düşünmeden mi. s
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar